Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underground Mu! Sezon 12~Exp:50~GR~Polski Serwer Mili Ludzie!

easy123312

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mysle ze sporo graczy by chetnie zaczelo tu grac ale wg mnie ostrasza ich to ze nie zaczna na rowni z innymi, mysle ze rr acc+ dobra reklama by przyciagnela sporo ludzi skoro jest to taki dobry serverek, bo teraz nie dosc ze gra 40 osob to same koksy. Ale to tylko moja opinia ;)

PS.

Sam znam z 10 osob ktore by pograly ale szukaja nowego serva gdzie kazdy zaczyna od 0 aby rywalizowac :)

Opublikowano

Ten serwer słynie z tego ze nie sa robione rr acc i od zawsze tak bylo, rowniez dlatego chetnie graja ciagle gracze z tego powodu ze nikt im nie zrobi rr acc i nie zniknie im caly dorobek.

Zostal zmniejszony opozniacz na Swieta i dodatkowo jest serwer Weekend i wiele eventow ktore beda w ciagu swiat :) Mozna na start uzyskac troche itemkow jak i troszeczke rowzinac postac.

Zapraszamy !!

Opublikowano

Chetnie gra 40 osob lub mniej (mutli). Wiec nie ma co pisac ze graja ludzie bo serwer powinno oblegac co najmniej z 80-100 ludzi bez multi, wtedy to jest serw, a mysle ze tak by bylo jesli by sie zaczelo wszystko od nowa;)

Opublikowano

To raczej nie przejdzie, a z czasem i tak bedzie wiecej gracz :) i nie wierze w to ze nie, bo serwer jest warty swojej uwagi i zasluzyl tym ze istnieje spory czas.

Opublikowano

Serw niema przyszlosci bez rr acc  potrzebna nowa krew rywalizacja od 0. Jest grupka ktora bedzie bronila sie przed  acc bo szkoda im swojch postaci wypasionych ale tak tez bywa

Opublikowano

Zadne rr acc :P kazdy to mowi od lat zebyr rr acc. Co z tego ze bedzie rr acc i bedzie sporo online bo podejrzewam ze by bylo spokonie 100 ponad online ale to wszystko by bylo na pewien tylko okres. Teraz jest mniejsza ilosc online bo trwaja prace nad przejsciem na season 8 i sa przerwy techniczne jak i jest piekna pogoda na dworze i ludzie nie zbyt chetnie graja w gry bo dos sie wysiedzieli w zime wiem toi po sobie :) Ja wiem ze jak wyjdzie s8 to ludzie wroce i wiem to ze wroca bo znam mase takich osob ktore tylko na to czekaja.

Nadal zachecam do rozpoczecia gry na tym serwerze zeby juz miesc niezly start na S8.

Pozdrowionka !!

Opublikowano

Zadne rr acc :P kazdy to mowi od lat zebyr rr acc. Co z tego ze bedzie rr acc i bedzie sporo online bo podejrzewam ze by bylo spokonie 100 ponad online ale to wszystko by bylo na pewien tylko okres. Teraz jest mniejsza ilosc online bo trwaja prace nad przejsciem na season 8 i sa przerwy techniczne jak i jest piekna pogoda na dworze i ludzie nie zbyt chetnie graja w gry bo dos sie wysiedzieli w zime wiem toi po sobie :) Ja wiem ze jak wyjdzie s8 to ludzie wroce i wiem to ze wroca bo znam mase takich osob ktore tylko na to czekaja.

Nadal zachecam do rozpoczecia gry na tym serwerze zeby juz miesc niezly start na S8.

Pozdrowionka !!

Wrócą, wbiją full staty i eq no i odejdą xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbiłbym śmiało ponownie gdyby licznik więcej pokazywał ludu. Serwer spoko. Grałem trochę. Nie jest źle. Jedyny minus na który się natknąłem, to brak ludzi na serwerze. Polecam wam zrobić porządną reklamę. :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Chwilowo nie robimy reklamy zbyt poniewaz serwer zmienia pliki na Season 8 i dopiero jak wejdzie w ta nowa wersje bedzie rowniez reklama ale ja swoja droga juz zachecam wczesniej do gry :)) zeby juz miec jako taki start na Season 8 :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...