Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underground Mu! Sezon 12~Exp:50~GR~Polski Serwer Mili Ludzie!

easy123312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zenek jezeli dla ciebie serwer ktory od paru juz lat osiaga max 25/30 online w ciagu dnia idzie do przodu to powodzenia :) chyba jedno zero zgubiles te 50/70 to juz jest takie minimum zeby serwer wogole stal w miejscu ze nie wspomne o  parciu do przodu i niech nikt mi nie mowi ze to nie te czasu ze na mu jest tyle online bo jakos do tej pory stoja serwery na ktorych gra po 300/900 online osob i wszyscy sa zadowowleni chcoaiz akurate serwer typu oldsquad to kiepski przyklad :) ale da sie? da sie :) tylko trzeba miec ciekawy pomysl i dobrze to wykorzystac a nie trzymac sie sztywno zasad:)

zenek jezeli dla ciebie serwer ktory od paru juz lat osiaga max 25/30 online w ciagu dnia idzie do przodu to powodzenia  chyba jedno zero zgubiles te 50/70 to juz jest takie minimum zeby serwer wogole stal w miejscu ze nie wspomne o  parciu do przodu i niech nikt mi nie mowi ze to nie te czasu ze na mu jest tyle online bo jakos do tej pory stoja serwery na ktorych gra po 300/900 online osob i wszyscy sa zadowowleni chcoaiz akurate serwer typu oldsquad to kiepski przyklad  ale da sie? da sie  tylko trzeba miec ciekawy pomysl i dobrze to wykorzystac a nie trzymac sie sztywno zasad

zenek jezeli dla ciebie serwer ktory od paru juz lat osiaga max 25/30 online w ciagu dnia idzie do przodu to powodzenia  chyba jedno zero zgubiles te 50/70 to juz jest takie minimum zeby serwer wogole stal w miejscu ze nie wspomne o  parciu do przodu i niech nikt mi nie mowi ze to nie te czasu ze na mu jest tyle online bo jakos do tej pory stoja serwery na ktorych gra po 300/900 online osob i wszyscy sa zadowowleni chcoaiz akurate serwer typu oldsquad to kiepski przyklad  ale da sie? da sie  tylko trzeba miec ciekawy pomysl i dobrze to wykorzystac a nie trzymac sie sztywno zasad

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że jak raz byś napisał to bym zrozumiał :)

Co do twojej opini nie zgadzam się i nie zgodzę się Przykro mi :) Nie będę już nic tłumaczył i wyjaśniał wyjaśniałem w wcześniejszych postach i to powinno wystarczyć.

Co do pomysłu to jak widzisz na serwer jest zawsze pomysł bo by nie istniał już tyle czasu, opowiadasz o serwerach które tylko żyją z rracc i o ich ilości online a jak widzisz u nas jest inny system działania i nie oparty tylko na rracc kiedy tylko spada ilość online jak w twoich przykładach serwerów zaraz robią rracc a czasem się zdarza i nawet często w ostatnich czasach że po 2-3 miesiącach takie rr lecą.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witamy po dłuższej Przerwie ! Migracja z Season 8 na Season 12 powiodła się ! Zapraszamy ! Season 12 na Underground Mu długo oczekiwany jest już U nas !

Serwer jest wstępnie już Online ale nadal trwają nad jego pracą.

Zachęcamy już do gry !! Season 12 oferuje o wiele większe możliwości i warto zacząć jak Najszybciej u nas  !! :) Chcemy zaznaczyć że żadnych cofek nie przewidujemy wiec śmiało można już grać bez obaw.

Powstała nowa strona ! Zachęcamy do korzystania z niej !

Zapraszamy Serdecznie !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W przyszły Weekend zostanie zdjęty Opóźniacz Res postaci ! Warto nadrobić czas stracony w czasie migracji na S12 i zdobyć trochę res ! Są na to tylko 2 dni !

Zapraszamy !

Małą prośba do Moderatorów z racji takiej że nie mam dostępu do tematu serwera proszę Bardzo o zmianę nazwy Tematu a dokładnie Ver. Serwera z S8 na S12.

Dziękuję Bardzo

• Gość zmienił(a) tytuł na Underground Mu! Sezon 12~Exp:50~GR~Polski Serwer Mili Ludzie!
Opublikowano
2 godziny temu, zenekk01 napisał:

W przyszły Weekend zostanie zdjęty Opóźniacz Res postaci ! Warto nadrobić czas stracony w czasie migracji na S12 i zdobyć trochę res ! Są na to tylko 2 dni !

Zapraszamy !

Małą prośba do Moderatorów z racji takiej że nie mam dostępu do tematu serwera proszę Bardzo o zmianę nazwy Tematu a dokładnie Ver. Serwera z S8 na S12.

Dziękuję Bardzo

Gotowe.

Pamiętaj, że możesz też zrobić nowy temat z aktualnymi ustawieniami serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Informacja z forum UG

Został zaplanowany Oficjalny Start Naszego server . 

Start Przewidywany jest w Niedzielę tj. 15.10.17 Godz. 16:00

W związku z planowanym Startem serwer zostanie wyłączony w Sobotę 14.10.17 W godzinach porannych.

Do czasu oficjalnego startu zostaje wstrzymane Wykonywanie Gr oraz innych Nagród .

W momencie oficjalnego startu Opóźniacz Res zostanie wyłączony.

Wszystkie niedociągnięcia których nie zdążymy naprawić do momentu oficjalnego startu będą poprawiane na bieżąco

Za wszystkie Utrudnienia i Niedogodności Przepraszamy

Pozdrawiamy Team UG

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...