Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coinsy SMS FIFA 15

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zancie zaufaone strony do coinsów przez sms? Jest jakieś ryzko bana ?

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, ryzyko bana jest duże. EA bodajże na swojej stronie zapowiadała, że będzie z tym walczyć w FIFA 15. Coinsy polecam z

To jest ukryta treść, proszę
.

53617914622311377282.png

Sygnatura by KarMixx

Opublikowano

Dzięki ziomki, ale jak oni to wykryją, że akurat coinsy kupowane ? I na czym ban polega? Tylko na grę ? Czy UT

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, ryzyko bana jest duże. EA bodajże na swojej stronie zapowiadała, że będzie z tym walczyć w FIFA 15. Coinsy polecam z

To jest ukryta treść, proszę
.

Ryzyko było zawsze, lecz liczba banów mała.

Dzięki ziomki, ale jak oni to wykryją, że akurat coinsy kupowane ? I na czym ban polega? Tylko na grę ? Czy UT

Za pierwszym razem otrzymasz ostrzeżenie, za drugim reset klubu UT i usunięcie Fifa Points, a finalnie permamentny ban na gry online EA. 

­

Opublikowano

OK, wszystko wiem, dzięki za pomoc i linki macie po like ;)

Opublikowano

zgadzam się ryzyko bana jest o wiele większe niż w przypadku fify 14, ale wydaję mi się, że kupując raz na jakiś czas po 100 tys to nic Ci nie grozi ;) ale jakbyś w krótkim czasie wzbogacił się o kilka milionów mógłbyś zostać wzięty pod lupę ;)

tutaj najlepsze według mnie coins http://futsms.com/pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...