Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldOfWarcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać DK. Pierwszy spec to blood. Niby to tank, ale słyszałem, że też całkiem niezły DPS. Prawda? Nad drugim specem sie zastanawiam. Może udzieli mi ktoś porad, którego wybrać-unholy, czy frost.

Opublikowano

Nie gram dk, ale na wotlk się normalnie robiło dps pod blooda i to nawet całkiem spory. Co do drugiego speca to tak jak już wspomniałem nie gram dk, ale moim zdaniem unholy jest trudne do ogarnięcia a frost całkiem przyjemny

t5Wjng.png

Opublikowano (edytowane)

Wytlumaczy mi ktoś, dlaczego jako DPS palladynem na dung czekam okolo 3-4 min, a lockiem o wiele dluzje? Czy wynika to z roznicy lvl-owej, poniewz na locku mam 21, a na paly 59?

Edytowane przez BlackWizard6
Opublikowano

Gram na serwerze Burning Legion. Czy tylko mi się wydaje, że tam Ally całkiem ostro obrywa od Hordy w PvP? BG gram od około 50lvl, a moj obency to 70 lvl i mam wrażenie, że Horda dominuje na tym serwerze. Czy na high lvl to się zmieni, bo słyszałem, że Ally to takie "koksy PvP"? Ponadto wydaje mi się, że Horda jest liczebniejsza,

Opublikowano

BL to jest wylęgarnia polaków, którzy na każdym kroku drą się. "For the horde!" I myślą że są cool niestety. ;/

Opublikowano (edytowane)

Gram na serwerze Burning Legion. Czy tylko mi się wydaje, że tam Ally całkiem ostro obrywa od Hordy w PvP? BG gram od około 50lvl, a moj obency to 70 lvl i mam wrażenie, że Horda dominuje na tym serwerze. Czy na high lvl to się zmieni, bo słyszałem, że Ally to takie "koksy PvP"? Ponadto wydaje mi się, że Horda jest liczebniejsza,

Zacznijmy od tego, że jak grasz na BL'u to nie graja tam ludzie z ally BL kontra horda z BL, tylko wymieszana horda i ally z roznych serwerow... Obrywac, czasem obrywamy ale to na zmiane, raz horda dostaje, a raz ally. Ogólnie to ja wychodzę, z założenia, że ally gra lepiej pve, a horda lepiej pvp (nie gram w hordzie, ale słyszałem, że nooby wipuja nawet na lfr'ach :D, oczywiście bez urazy dla hordy...). 

Ja myślę, że wygrana na bg zależy od liczby "ogarnietych", dobrze ubranych i bardzo dobrze znajacych swoja klase graczy, bo jak jest np. jedna osoba, która carruje gre, to co ona sama może zrobić jak reszta lami...

Jak będziesz dobrze grał pvp to myślę, że będziesz częściej wygrywał!

@BlackWizad6 wszędzie jest mniej więcej po połowie, są jakieś tam drobne różnice, ale myślę, że największa różnica jaka może chyba być to będzie 40% np. hordy, do 60% ally(populacja calego serwera).

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To znowu ja :) Niedlugo konczy mi sie pre paid, ale mam zamiar go przedluzyc oraz kupic WoDa, a wraz z nim dostane boosta. Zwracam sie do was z pomoca kogo wyboostowac- priesta, czy rouga? Nie piszcie "sam wyvietz", "twoj wybor", "pograj i sam zobacz" itp. Podajcie poprostu argumenty, ktore mnie ptzekonaja i zeby nie bylo to, np. " rogal dobry w pvp...". Do tego zapytam, czy rouge comb\sub robi przyzwoity dps, czy raczej jest srednio lubiany na raidach?

Pytanie z innej beczki. Czy jesli kupie paysafecarda za zalozmy 100 zl, kupie cos za 50, zostanie 50 na tym psc. Chce znowu cos kupic tym rwzem za 150, wiec kupuje psc za 100. Wbijam pierwszy psc za 100- brakuje 50. Czy moge uzyc, kolejny raz wbic tego psc, gdzie zostalo 50 i czy taka transakcja sie powiedzie?

Opublikowano

Rogal to jest czyta klasa pod DPS więc jeśli lubisz nim grać, to bym jego rozważał. Z kolei Priest to heal i DPS, a heala czasem może braknąć. :P

Opublikowano (edytowane)

Dzieki, ale chodzilo mi o bardziej przekonujaca argumenty ;) a co z tymi psc?

Co do psc, możesz kupić za 100 i dopisać te 50 które Ci zostało. Stary kod będzie ważny cały czas do puki go nie wykorzystasz do 0 i zawsze możesz sobie sprawdzić na ich stronie jakie masz dokładne saldo na danym kodzie.

Edytowane przez Krejzu

t5Wjng.png

Opublikowano (edytowane)

Odswiezam. Zastanawiam się teraz nad priestem/druidem. Doradzi ktos? :) Bardzo mi zalezy, gdy niedlugo kupuje WoDa, a nadal nie wiem kogo boostowac.

P.S. Boosta dostaje sie tylko, gdy kupuje sie WoDa z oficjalnej strony, czy dostane tez np. gdy kupie z keye.pl, g2a itp.?

Opublikowano

Dostaniesz boosta nawet jak kupisz od szwagra. Było to wałkowane milion razy boost jest w cenie wod'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. To znowu ja :) Tym razem z innym pytaniem. Mianowicie jak wbic reputacje z Shado-Pan? Wystarczy robic tylko quest od tej frakcji, czy da sie jakos inaczej. Dodam, ze mam 100 lvl.

Opublikowano

Od MoP wrócił system wbijania repy na daily questach więc raczej tak.

A dla Shadow-Pan Assault wbijesz tylko w Throne Of Thunder zabijając trash i bossy.

Opublikowano

Dodatkowo możesz zaznaczyć "bonus reputacje" w oknie reputacji i za każdy wykonany pierwszy dungeon, hc dungeon (mop oraz wod) dosatjesz 300 reputacji dla wybranej frakcji.