Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny czas na MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moim zdaniem z Twoimi włosami pasowałabyś jako choinka, to by było 1000x lepsze

cóż za brak kreatywności, fakt

ps. dla niekumatych - to żart

Zluzuj poślady, bo Ci żyłka pęknie. Przecież Twój elf nie chciałby, żebyś niegrzeczny byl, oj. :<

Pan Neoś lubi to
Opublikowano

Fajny pomysł z tym elfem + czekam na prezenty (2) i oczywiście pozdrawiam samego elfa!

Pan Neoś lubi to
Opublikowano

@Neoxyh. Nie nie byłem grzeczny, mojej babci ukradłem jedyny środek transportu (wózek inwalidzki) i z kolegami bawiłem się w motor... Podkładaliśmy głos ze skutera w czasie jechania na wózku ;)

Mam nadzieje że nie jesteś zły :(

Pan Neoś i Blezur lubią to

Kappa.

Opublikowano

<polub ten post, a weźmiesz udział w losowaniu gold membera, blue membera i mpc championa już o 19:30>

Elfiasty sęp :D

Dałbym Ci jeszcze 4 like jakby to miało zwiększyć moje szansę na dostanie cukierka ;D

Pan Neoś lubi to
Opublikowano

Elfiasty sęp :D

Dałbym Ci jeszcze 4 like jakby to miało zwiększyć moje szansę na dostanie cukierka ;D

Nie po to tak zrobiłem... po prostu z automatu mi numerki przydzieli i nie będę musiał niczego modyfikować. Poza tym nie losujemy cukierków, a gold, blue i mpc champion! ;-)

Degistive i Joseito lubią to

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie po to tak zrobiłem... po prostu z automatu mi numerki przydzieli i nie będę musiał niczego modyfikować. Poza tym nie losujemy cukierków, a gold, blue i mpc champion! ;-)

Jak ktoś ma to też dostanie? :v

Bo wtedy można wymienić na inne nagrodsy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...