Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Nie wiem może tylko ja tęsknie za tivką ! Chcę zobaczyć czy ktoś z graczy pozostał i patrzy jakieś info o włączeniu :( , a może ma ochote podyskutować. Ma ktoś info ? Proszę o wypowiedź graczy/adminów ? o.0  nie znawców co g*wno wiedzą , a się wypowiadają.

Pozdro letia ! ^^

ps. ahh zapomniałem HollyDolly top1 !! xD

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anonim nie odpowiada Ci mój temat to się nie wypowiadaj. Chociażby można podyskutować na temat amazinga. Co on teraz może robić jak nie może dowartościowywać się na tiverii ? xDD

Opublikowano

fajnie by było jak by ktoś postawił taki 2 . Ale nie ma co sie łudzić administracja poszla gdzies niektórzy robili co chcieli i tak wyszło :)

Opublikowano

Anonim nie odpowiada Ci mój temat to się nie wypowiadaj. Chociażby można podyskutować na temat amazinga. Co on teraz może robić jak nie może dowartościowywać się na tiverii ? xDD

hahhaha no wlasnie amazing najwiekszy kretyn tiveri '' Juz po mnie wysyla platnych zabujcow  '' xD

Opublikowano

Dawaj na CradosMT2, mamy tam gildie z Tiverii - Faccu/Elsmera28/ZielonyOsama/Mamooth/SygnoOO/xPjetjax/TheHillMeOFF/Equine oraz inni :D

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Słyszałem , że tam co nie co osób gra...grałem chwilę ale mi się znudziło.Tiveria to jednak ten jeden serwer :D

Opublikowano

Liczę na to , że to jeszcze nie koniec przygody z wiecznie nie obecnymi adminami :D może czymś nas zaskoczą ?! ^^

Opublikowano

Serwera już nie ma i dobrze, ponieważ krótko mówiąc administracja miała go w głębokiej d***e ;) Jeżeli miałby by być reaktywacja to tylko z innym teamem. 

Opublikowano

Wiesz co pewnie mi się i tak nie spodoba ! Póki co pykolę na elitemt2 :D

Nomć, arutan nie za fajny. 

Liczę na to , że to jeszcze nie koniec przygody z wiecznie nie obecnymi adminami :D może czymś nas zaskoczą ?! ^^

Mam taką nadzieję.  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...