Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda serwera :P

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

Opublikowano

Żeby to jeszcze skopiowanie tiveri było takie proste :D Samo skopiowanie sklepów itp. to nie wszystko. Nie ma sie co czarować z tego co wiem za starą tiverie odpowiadał bambus3k . Tak więc kto chce nawet próbować skopiować tiverie to nie radze jej tak nazywać....

Opublikowano

widziałem kilka osób na Balmorce s2 z Tiverii, zapraszam wszystkich serwer najbardziej podobny do Tiverii

Balmora s2 bedzie tak samo zsyfiona jak zwykla balmora. Jak ktoś stworzy kopię Tiveri to z chęcią zagram <3 Najlepszey prywatyny serwer metina <3

Opublikowano

Tylu chętnych ze az kusi zmiana projektu i wziąć sie za tiverie... ;)

Ogólnie rzecz biorąc aktualnie robie coś w podobie do tiveri w tym ze z normami na dzisiejsze czasy tzn. np pety których nie było na tiveri + parę dodatków jak pasy itp ale bez przesady + standardowe wierzchowce z 2 dodatkowymi ogólnie drop kasy i exp bardzo podobny + waluta tak samo jak na tiveri bryłka 420kk.

W zasadzie to moze to zostać temat poświęcony temu co mogło by sie znaleźć w takiej tiveri2 ;) A ja i może ktoś inny będzie brał to pod uwagę podczas tworzenia swojego projektu ;)

Opublikowano

Nie bardzo jest o czym dyskutowac,bo serwera jak widzisz nie ma.

Co to za post WGL? Temat powstał m.in. po to, żeby powspominać ''te''czasy... 

Opublikowano

Tiveria to był bardzo dobry serwer, miał jedne z najlepszych zabezpieczeń pod względem cheatów ;]. Dobry klimat miał teraz lipa. Czekam, aż wyjdzie podobny do niego serwer ;]

Opublikowano

Tomasz i Balon nadal są w posiadaniu plików i sadze ze predzej czy pózniej rusza je na nowo , tak wiec chyba niema sesu robić nowej tiveri , bo po 1 nie jest to proste , był to serw który nie grzeszył nowościami ale za to zabezpieczenia były zacne po 2 pliki tiveri nadal sa w posiadaniu ich właścicieli czyli nie więcej jak 2 osoby je mają co za tym idzie nikt prawie nie jest wstanie odwzorować ich w 100% lepiej czekać może reaktywują ją 

Opublikowano

Tomasz i Balon nadal są w posiadaniu plików i sadze ze predzej czy pózniej rusza je na nowo , tak wiec chyba niema sesu robić nowej tiveri , bo po 1 nie jest to proste , był to serw który nie grzeszył nowościami ale za to zabezpieczenia były zacne po 2 pliki tiveri nadal sa w posiadaniu ich właścicieli czyli nie więcej jak 2 osoby je mają co za tym idzie nikt prawie nie jest wstanie odwzorować ich w 100% lepiej czekać może reaktywują ją 

wątpię, pod koniec grało bardzo mało graczy a sami mieli na nią wylane

Opublikowano

wątpię, pod koniec grało bardzo mało graczy a sami mieli na nią wylane

Zgadza sie , co nie znaczy ze nie mogą tego zmienić , kto wie czy nie pracują aktualnie nad tymi plikami

Opublikowano

Hmm.. nie wiem kto to pisał o pasach ale według mnie jest to słaby pomysł ze względu , że ten serwer był po prostu klasyczny bez zbędnych rzeczy , a według mnie te pasy nimi są. Również sądzę , że nie zapomnieli i pracują nad tymi plikami ^.^.

Opublikowano

Obiecaną nowością było zamknięcie serwera ;d 

Po zakmnieciu nawet nie dali informacji ,że serwer zamykają :D Więc wątpie żeby Coś robili nad plikami :)

Opublikowano

Jego wymysł.

Świetnie to wiem ale wolę się zapytać bo tak ciągle pisze , że nic nie będzie ;_; taki pewniacha o.O

Opublikowano

Kurde, Tivka najlepszy serwer EVER! Pamietam te godziny na żyłach nieb. łez... To był serwer. Bez BS'a ręcznie sie robiło perfy. Żadnych pasów petów innych gówien. Jedyny taki serwer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...