Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam jak na tiverii grałem Daggerem, był to mój pierwszy priv. Niesamowita radość wbicia 70 lv i ten szpan, że nosiło się stalkę. Nie wiem ile lat mogłem wtedy mieć, 11?

Opublikowano

Pamiętam jak na tiverii grałem Daggerem, był to mój pierwszy priv. Niesamowita radość wbicia 70 lv i ten szpan, że nosiło się stalkę. Nie wiem ile lat mogłem wtedy mieć, 11?

Też pamiętam, to był pierwszy priv na jakim grałem :)  Szpan ze stalka , a na wiekszym lv'elu szpan z niebianką +9 :) bo się świeciała hehe

Opublikowano

Miałem wstawić tutaj info o rzekomym starcie ale wiemy jak jest. Wstrzymałem się bo ciul wie kto to robi i po co siać zamęt?

Opublikowano

na tiverii postacie wielokrotnie zmieniały swoich włascicieli, tracąc przy tym wypracowaną przez twórce renomę, a działo się to na taką skalę, że traciłem w tym wszystkim rachubę.

to samo stało się teraz z plikami i domeną, teraz nie wiadomo do kogo to wszystko należy i czy kiedykolwiek będzie nalezeć do osoby kompetentnej. 

jedno jest pewne,

to co było juz nie wroci i nie ma na to żadnej nadziei

• 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 14.02.2018 o 13:58, vPerserga napisał:

Tylko trzeba skreślić serwer ze względu, że właściciel to cannzas xD

ale na co oni liczą?jaka marka  Tiveria? ten serwer mial marke jak prowadzil go balon i spolka,byl stabilny przemyslany i nie trzeba bylo ladowac w is zeby grac.is nie dawaj praktycznie zadnej przewagi.i dlatego przyciagal tylu gracz.ale...

to bylo pareladnych lat temu.teraz patrzac przez pryzmat tego co sie dzialo ostatnio z tiveria to nawet nie liczylbym na tlumy.to juz nie te lata.teraz stabilnosc to za malo.a jak zmienia system rozgrywki,zeby dostosowac sie do obecnych trendow to bedzi to kolejny serwer z wielu jaki startuje,nie zadna legenda i marka tak jak to widza obecni wlasciciele nazwy.

• 4 tygodnie później...
  • Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...