Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dupie z tą Tiverią, to nawet nie była Tiveria, to podrabiańce xD

Nie ważne, ciesze się, że padła, niespodziewanie szybko, to co było odstawiane na forum było parodią, pies ich pierdzielił.

Pozdrawiam ludzi którzy wpakowali im kasę do kieszeni, jak można było być tak głupim?

Uczmy się na błędach, nie mają szacunku do nas, nie miejmy do nich, proste.

A Wy na jakim serwerze gracie?

- bo na Tiveria nie zagościliście :P

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież oczywiste, że mu nikt tego nie kupi, co za idiota dał by 710zł za pliki Terenzo(trochę edytowane) dostępne od kilku lat na MPC ?

A grającym na tej nędznej imitacji pozostaje tylko pogratulować cierpliwości i głupoty.

Opublikowano

A Wy na jakim serwerze gracie?

- bo na Tiveria nie zagościliście :P

Nie zagościlismy bo nie mieliśmy zamiaru płacić za nicki które były zajęte przez bladora, nie żebym nie miała 10zł, nie jestem na tyle głupia by napychać takiemu baranowi kasę za nick, jeżeli mogę zrobić sobie inny, poza tym, po co miałam tam grać skoro co mnie Aqua lub Slayer odbanował na forum, zaraz blador znowu banował? Jak ktos mnie nie chce, na siłę się nie pcham, potem dziwne, że za mało osób gra ^^

Opublikowano

Są nowe plany. Tiveria wystartuje ze stara stroną i pod domeną tiveria, po za tym blador dostanie w pizde ;) Info z pewnego źródła 

Skąd takie info?

Opublikowano

Nie zagościlismy bo nie mieliśmy zamiaru płacić za nicki które były zajęte przez bladora, nie żebym nie miała 10zł, nie jestem na tyle głupia by napychać takiemu baranowi kasę za nick, jeżeli mogę zrobić sobie inny, poza tym, po co miałam tam grać skoro co mnie Aqua lub Slayer odbanował na forum, zaraz blador znowu banował? Jak ktos mnie nie chce, na siłę się nie pcham, potem dziwne, że za mało osób gra ^^

i bardzo dorbze wypierdalaj ty gruba j****a krowo 

Opublikowano

Nawet tutaj pajac nie potrafi się zachować ^^

Sa ludzie i parapety. No Matizz za duzo na is wydal to teraz wkurzony chlopak no tak sie napalil haha 

Opublikowano

Jakby ktoś miał wątpliwości kto zniszczył serwer. Fajnych macie kidmodów, fajnych.

MaTi - blador - harnas

To jest ukryta treść, proszę
To jest ukryta treść, proszę

To teraz ja Ci coś napisze i pokaże.

Reklame tamtego serwisu umieściłem na prośbę twórcy serwisu Reklamy-Metin2 - LiveNet'a/Cloudflare (taki miał nick na MPCforum i to również jest jego gg).

Tutaj masz link do posta, w którym wspomina, że to nie ja jestem autorem serwisu a tylko z nimi współpracuje

http://www.mpcforum.pl/topic/1431685-reklamy-metin2-zareklamujemy-twój-serwer/?p=12162455

A tutaj rozmowa z nim na GG, gdy się spytałem o co dokładnie chodzi, że ludzie mnie o jakieś syfy oskarżają

Tksg6eX.png

(ocenzurowałem wulgaryzmy, wiecie, regulamin).

Także następnym razem, jak już mnie zaczniesz o cokolwiek oskarżać, to się upewnij, że masz racje. Wystarczyło do mnie napisać o wyjaśnienie sprawy a nie oczerniać mnie na forum bez 100% pewności.

Z serwerem nie miałem i nie mam nic wspólnego dla jasności.

-----------

@1361622928-U485574.png1Aine

@B Boy Dizel

@_Krzychu_

To jeszcze dodatkowy screen z początku Sierpnia od tej samej osoby.

http://i.imgur.com/s3F0kyy.png

Ja nie mam nic do ukrycia, swoje projekty miałem 2 (+1 robiony na zamówienie). Nie pozwole oczerniania swojej osoby przez przypadkową sytuacje która miała miejsca jakiś czas temu (wpisanie gg tej osoby do tematu który ja załozyłem).

Jezeli ktoś nie wierzy w słuszność screenów (ze niby podrabiane) to mogę również nagrać video z otwierania archiwum itd.

Również jeżeli znacie głos tej osoby(mieliscie okazje rozmawiać z nią na team-speaku) to mogę wejść na jakiś teamspeak(najlepiej mpc) i pogadać i udowodnić, że utożsamiając mnie z tą osobą jestescie w błędzie

Opublikowano

To teraz ja Ci coś napisze i pokaże.

Reklame tamtego serwisu umieściłem na prośbę twórcy serwisu Reklamy-Metin2 - LiveNet'a/Cloudflare (taki miał nick na MPCforum i to również jest jego gg).

Tutaj masz link do posta, w którym wspomina, że to nie ja jestem autorem serwisu a tylko z nimi współpracuje

http://www.mpcforum.pl/topic/1431685-reklamy-metin2-zareklamujemy-twój-serwer/?p=12162455

A tutaj rozmowa z nim na GG, gdy się spytałem o co dokładnie chodzi, że ludzie mnie o jakieś syfy oskarżają

Tksg6eX.png

(ocenzurowałem wulgaryzmy, wiecie, regulamin).

Także następnym razem, jak już mnie zaczniesz o cokolwiek oskarżać, to się upewnij, że masz racje. Wystarczyło do mnie napisać o wyjaśnienie sprawy a nie oczerniać mnie na forum bez 100% pewności.

Z serwerem nie miałem i nie mam nic wspólnego dla jasności.

A może po prostu rozmawiałeś z podstawionym kolegą ;d

Opublikowano

A może po prostu rozmawiałeś z podstawionym kolegą ;d

Dokladnie tak bylo :) a dlaczego pajacyku? Dlatego, że teraz nie chcesz zeby wyszlo na to , ze wogole cos miales z tym serwerem wspolnego boisz sie poprostu tez o repu na mpc ;D i poprostu ratujesz sobie dupe jak mozesz :) A tak naprawde jestes zwyklym zerem i kretem 

P.S takiego ss gowno wartego to sb mozesz wsadzic wiesz gdzie :D kazdy jeden glupi moze sie dogadac z kkumplem zeby napisal to i to wiec ja tez moge takie cos zrobic i poprostu screena wstawic. Pozdrawiam Cie harnas i nie rob juz z siebie wiekszego idioty ;)

Opublikowano

Dokladnie tak bylo :) a dlaczego pajacyku? Dlatego, że teraz nie chcesz zeby wyszlo na to , ze wogole cos miales z tym serwerem wspolnego boisz sie poprostu tez o repu na mpc ;D i poprostu ratujesz sobie dupe jak mozesz :) A tak naprawde jestes zwyklym zerem i kretem 

P.S takiego ss gowno wartego to sb mozesz wsadzic wiesz gdzie :D kazdy jeden glupi moze sie dogadac z kkumplem zeby napisal to i to wiec ja tez moge takie cos zrobic i poprostu screena wstawic. Pozdrawiam Cie harnas i nie rob juz z siebie wiekszego idioty ;)

albo nawet sam do siebie pisał. 

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu. Robi się spam, nic związanego z serwerem. 

Proszę o zamknięcie ryja. Robisz spam, nic związanego z serwerem.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Takie to interesujące że aż wgl. Kid Mod zamykaj temat o serwerze który padł :)

Pliki sprzedane- nowe plany.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Pliki sprzedane- nowe plany.

Uwierz że postaram się o podobne ddosy na start jak poprzednio CHYBA ŻE będzie to stawiał ktoś na tyle ogarnięty że będe miał ochote pograć :)

Opublikowano

Uwierz że postaram się o podobne ddosy na start jak poprzednio CHYBA ŻE będzie to stawiał ktoś na tyle ogarnięty że będe miał ochote pograć :)

Wygląda na to, że za serwer wziął się administrator pierwszej odsłony. 

Oto cytat z fb:

Witam Serdecznie.

Niebawem serwer powraca w oryginalnej wersji. Wszystkie transakcje zawarte od początku startu serwera (2015) zostaną przywrócone (SM), natomiast konta po starym techniku, zresetowane.
Pozdrawiam, Infinity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...