Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomki ten czas już raczej nie wróci

była w wakacje Tiveria to były hejty to źle tamto nie dobrze

weszło 300 luda a 400 nie wbije bo za mało on-line...

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Jesli Server ma ruszyć w przeciągu najbliższych 30 dni to juz powinna być konkretna reklama. Wiec albo ruszy w listopadzie albo będzie 300 osób. W sumie to nie wiem co gorsze

Opublikowano

Co mogę powiedzieć. Tiveria to serwer na kościach Triadicy, a więc mieli ok. 600 graczy na samej zmianie nazwy. 

Tiveria to był bardzo ogarnięty serwer przez Suiego, którego kiedyś bardzo dobrze znałem, uczciwy człowiek, Balona, który znał się na rzeczy, ale był wielkim oszustem i chciwusem oraz jego przydupasów, soon itd... Dodatkowo ich ego było za wysokie, a chęć do pracy zerowa. Lenistwo wygrało, mogli zdziałać kiedyś o wiele więcej. 

Powiem jeszcze jedno, zdziwiło mnie, że sprzedali pliki serwerowe, które wpadły w niepowołane ręce. Ktoś myślał, że się nachapie jak postawi reaktywacje, lecz zdziwił się po pierwszy tygodniu.

Tak, bez pracy nie ma kołaczy.

HASKI od Tomasza nie dostał nawet 20% plików xdd, więc to nie było tylko postawienie ale "próba sklejenia" czegos przez pizdabladora. Więc Tomasz (i tylko tomasz) sprzedał tylko i wyłącznie nazwę, która została wyrobiona przez tradicie jak i te 4 lata istnienia samej tiverii.

Opublikowano

Cos mi się nie chce wierzyć. Skoro go oszukali to dlaczego nie napisal tego wprost odrazu na forum? To on dziecko i kota w worku kupuje? Wydal na bank nie malo i nawet nie sprawdził za co płaci?

Opublikowano

Cos mi się nie chce wierzyć. Skoro go oszukali to dlaczego nie napisal tego wprost odrazu na forum? To on dziecko i kota w worku kupuje? Wydal na bank nie malo i nawet nie sprawdził za co płaci?

Opublikowano

Na co wy narzekacie?? 

Źle wam, że próbują odratować ten serwer?? Zwykła z was banda zakichanych idiotów, którzy nie potrafią docenić cudzej pracy..

Jeżeli stawiają server i robią beta testy, to wiadomo, że na jakiś czas będzie off co nie? chyba trzeba sprawdzić co jest jeszcze nie tak i to naprawić..

sraliście się, że tiverii nie ma, a teraz jak chcą ją zrobić to jeszcze źle..

Bambusek ode mnie z Miastka to człowiek, który dał życie temu serverowi, a teraz ktoś docenił jego pracę i chce go "ozywić"

To przestańcie marudzić!!

Po co ładować debile w IS'a na becie? Przecież wiadomo, że beta zostanie wyłączona na jakiś czas przy pracach serwerowych..

Dajcie na luz gamonie i poczekajcie aż wkońcu zrobią..

Nie marudźcie tyle, bo ci ludzie chcą, żebyście mogli sobie dzieciaki pograć, to po co marudzicie tyle??! 

Tego sie nawet czytać nie da.. Żałosne i masakryczne zarazem..  

Siądźcie przy książkach jeśli nie macie co robić, albo zagrajcie na plu..

A jeśli jesteście tacy mądrzy to sami postawcie server i ciekawe czy tak szybko wystartuje jak byście chcieli :P Ale żeby wszystko było bez problemów, żadnych bugów i żeby nikt się nie skarży..

Pierdolicie, że max 300 osób będzie.. To jest żałosne, bo każdy wie, że jeśli Tiveria ruszy pełną parą, z dobrą reklamą i zapowiedziami na YT, Fp na FB to wiadomo, że gracze będą ! nie marudźcie tyle i poczekajcie nerdy ! 

Pozdrawiam ewelina z Miastka ;)

Opublikowano

Na co wy narzekacie?? 

Źle wam, że próbują odratować ten serwer?? Zwykła z was banda zakichanych idiotów, którzy nie potrafią docenić cudzej pracy..

Jeżeli stawiają server i robią beta testy, to wiadomo, że na jakiś czas będzie off co nie? chyba trzeba sprawdzić co jest jeszcze nie tak i to naprawić..

Bambusek ode mnie z Miastka to człowiek, który dał życie temu serverowi, a teraz ktoś docenił jego pracę i chce go "ozywić"

To przestańcie marudzić!!

Po co ładować debile w IS'a na becie? Przecież wiadomo, że beta zostanie wyłączona na jakiś czas przy pracach serwerowych..

Dajcie na luz gamonie i poczekajcie aż wkońcu zrobią..

Nie marudźcie tyle, bo ci ludzie chcą, żebyście mogli sobie dzieciaki pograć, to po co marudzicie tyle??! 

Tego sie nawet czytać nie da.. Żałosne i masakryczne zarazem..  

Siądźcie przy książkach jeśli nie macie co robić, albo zagrajcie na plu..

A jeśli jesteście tacy mądrzy to sami postawcie server i ciekawe czy tak szybko wystartuje jak byście chcieli :P Ale żeby wszystko było bez problemów, żadnych bugów i żeby nikt się nie skarży..

Pierdolicie, że max 300 osób będzie.. To jest żałosne, bo każdy wie, że jeśli Tiveria ruszy pełną parą, z dobrą reklamą i zapowiedziami na YT, Fp na FB to wiadomo, że gracze będą ! nie marudźcie tyle i poczekajcie nerdy ! 

Pozdrawiam ewelina z Miastka ;)

No zgodze się z koleżanką :)

P.S Ewelina K ? dobrze pamiętam ? :)

Opublikowano

No zgodze się z koleżanką :)

P.S Ewelina K ? dobrze pamiętam ? :)

Niestety nie :P Grałam wojownikiem Hydro, surką ToJaCanibal ;) Nigdy nie przyznałam się, że jestem kobietą ponieważ zaraz teksty typu "Dawaj na tsa" "Wyłudzasz kase" itp. itd. więc wolałam grac mężczyznami :P 

Ale czekam strasznie na powrót Tiverii ;)

Opublikowano

Na co wy narzekacie?? 

Tutaj nie jest problem o beta testy tylko o pierwszą edycję nowej Tiverii. Jak chyba wszyscy wiedzą po 2 tygodniach blador sprzedał pliki i się zmył. :s

Opublikowano

Niestety nie :P Grałam wojownikiem Hydro, surką ToJaCanibal ;) Nigdy nie przyznałam się, że jestem kobietą ponieważ zaraz teksty typu "Dawaj na tsa" "Wyłudzasz kase" itp. itd. więc wolałam grac mężczyznami :P 

Ale czekam strasznie na powrót Tiverii ;)

To sory pomyliłem Cię z inna Eweliną :) ktora właśnie mi sie przypomniala hehe .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba upadło na Amen xDD Mi sie wydaje , że już nic z tego serwera nie będzie . POZDRO

przeciez to bylo logiczne, dopoki haski ma tiverie to nic z niej nigdy nie bedzie xD 

Opublikowano

przeciez to bylo logiczne, dopoki haski ma tiverie to nic z niej nigdy nie bedzie xD

To radze już nie wlanczać tego serwera lub zmienic jego nazwe haha beka :D A Co do haskiego to jest ulomną pizd* który szuka ludzi co k***a wszystko za niego zrobia i tyle. Siema nara

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

osAdhOL.jpg?1
Jebłem xD Czy serial pod tytułem "Reaktywacja Tiverii" się kiedyś skończy?:D

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...