Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snd Bot 4.04.11R

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam do was pytanie, czego jak uruchomie tego bota, i nacisnę tam start mu to potem nie moge sie zalogowac na konto, bo pisze mi, ze haslo jest zle?\

ok już sobie poradziłem :P

A jak zrobić, zeby bocik używał potów?

//

No i dalej mam problemik, ustawiam bellow 30% i interval 1000, a bot mi pije cały czas poty. Nie czaje tego :(

Dla nie ogarów, opcje potowania macie w Options>>Aditional Setup

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam korzystam ,z tego bot juz dosyć dlugo ale ciągle nurtuje mnie to samo. Czy jest opcja ,żeby bot czekał te 5 sek przed inf arrow tak aby Ag/Ene zdazylo sie dopelnic ?czeka tylko z poczatku jak go odpalam.Znacie moze jakas sztuczke ,zeby temu zaradzic- nie zwiazana z botem ? Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Gość malutki688
Opublikowano

Po piewsze witam;)

Jak widac jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc:)

Chce dostosowac bota do postaci BK na serverze prywatnym.Chcialbym alby postac bijła sobie na spocie i zbierala tylko jewele oraz BoHy.Narazie chialem oponawoac to;p

Bic moze z Ts albo Regulara.Oczywiscie naprawa itemkow itp tez moze sie przydac ale narazie chcialem opanowac podstawy.Sry za skladnie i literowki ale jesli mial ktos z klawiatora ekranowa symbiana to wie o co chodzi^^EDIT: jest jaks instrukcja do tego bota?moze byc po angielsku ;d

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Działa jeszcze ten bot ? ja nie moge sie zalogowac. Wpisuje login ze stronki MU ale jest on o 1 litere krótszy niz ten ktory pojawia sie automatycznie podczas logowanie bez bota. czy moge sprawdzic gdzies ten logi czy on sam sie ustawia automatycznie?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Moje zdanie na temat bota, nie wiem czy to ten sam którego ja używałem, czy nowsza wersja, ale korzystałem z tego botka długi czas na globie (tj, Midgard) i bardzo sobie chwaliłem, do czasu. Muszę wam zaznaczyć na wstępie, że jeśli będziecie go używać podczas czyszczenia serwera, możecie zostać uznani za hackerów, a wasze konto zostanie permanentnie zbanowane. To znaczy, niby można się od bana odwoływać, i pisać do GMO, ale z doświadczenia wiem że to nie zda się na wiele, tak samo jak w przypadku gdy ktoś nas okradnie.

Poza tym, bocik cud, miód i orzeszki, dość łatwy w obsłudze i praktycznie niezawodny,

polecam ;)

hiphopsignbyniwetd4ecdj.jpg

"Gdybym chciał Cię obrazić, po prostu dałbym Ci dojść do głosu "

~PsychoMC

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Chciałbym tobie przedstawic bota który działa pod Globala z dniem dzisiejszym 4.04.2011r posiada on takie funkcje jak

-Podnosi itemki

-Loguje gdy cie wywali z gry

-Startuje bez strony

-Chat system - taki czat(irc)

-Auto pisanie

-Samo expi( czaruje, w dodatku elfem sie obraca a DL'em kreci po całym ekranie, Buffy itp.)

-Combo bot

-Nova bot

-Muzyczka gdy jewel wypadnie

-Wywalanie itemek

-Repair items

-Używanie potków

-Auto leczenie

i wiele wiecej innych funkcji

gw297h471.jpg

http://www.filesonic.com/file/487355054/xpadder.zip

http://www.virustotal.com/pl/analisis/258bfde0411410534406f7f67d2b6a9bbc54f822324f90bf8885922013313292-1271190631

http://sndbots.wetpaint.com Strona producenta

Poradnik napisałem sam i proszę go nie kopiować tongue.gif

Link upadł, proszę o re-upload. Dzięki.

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...