Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przeciez to jakis zwykly uzytkownik nie zaden mod

Dokładnie, nawet taki ja mogę sobie napisać, że update będzie za 10 minut bo mi tak joduska powiedział. To że ma taką rangę świadczy o tym, że wspomaga finansowo projekt i nic więcej. Poza tym wątpię żeby taki joduska udostępniał takie informacje jakimś pionkom, jak już to Zethosowi najprędzej. Pozdrawiam

No to jazda 96145341477530139520.png

Opublikowano

no dobra to czekamy tylko niech mi ktoś powie czemu tak długo update wychodzi?? to przez ten patch? 4.21 tyle trzeba było czasu czekać, czyli wyjdzie nastepny patch wielkoscią podobny do 4.21 i znowu bedziemy tyle czekac? :D

Opublikowano

post na mpc forum został napisany DZIŚ o 1 w nocy. Strefa w niemczech (kiedyś widziałem, że jodus pisał po niemiecku) jest niemalże identyczna co w polsce. Biorąc pod uwagę, że w godzinach wieczornych (00-3 w nocy) wiadomość z SB ginie po max 10min śmiało mogę powiedzieć, że update nie będzie dziś (niedziela) lecz jutro - poniedziałek. no cóż :)

@off w jakim ty swiecie zyjesz skoro wg ciebie w dojczlandach jest inna godzina niz u nas? glupszy juz nie bedziesz:)

@top zmaiast spamowac poczekajcie, wiele razy na ircu pojawiala sie informacja ze wpierw l# musi byc bezpieczny ( by nie wyrywac banow )  wtedy zostanie udostepniony.

Opublikowano

no dobra to czekamy tylko niech mi ktoś powie czemu tak długo update wychodzi?? to przez ten patch? 4.21 tyle trzeba było czasu czekać, czyli wyjdzie nastepny patch wielkoscią podobny do 4.21 i znowu bedziemy tyle czekac? :D

Może nie, jeśli riot w kolejnym patchu zrobi coś podobnego to jodus będzie wiedział mniej więcej co robić.

Opublikowano

Dlatego że rito zmieniło pakiety ;)

Opublikowano

Dokładnie, nawet taki ja mogę sobie napisać, że update będzie za 10 minut bo mi tak joduska powiedział. To że ma taką rangę świadczy o tym, że wspomaga finansowo projekt i nic więcej. Poza tym wątpię żeby taki joduska udostępniał takie informacje jakimś pionkom, jak już to Zethosowi najprędzej. Pozdrawiam

No to jazda 428591418559564625999.png

zapomniałeś zmienić o shoutboxie

Opublikowano

Bo ani spudgy, ani gość od L# nie przygotowali się na zmianę struktury pakietów, chociaż było to widoczne już na PBE.

Opublikowano

Poda ktos link do pobrania z wszystkimi skryptami ? Dam like

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ja sie zastanawiam czy jak wypuszczą l# bedzie full work xD

mozliwe ze beda jakies bledy ;c

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

po takim czasie błedy? chyba NIE! :D

Zależy. Pakiety się zmieniły, więc większość skryptów, które takowe pakiety używa może nie działać. Potrzebna może być aktualizacja z strony autora skryptu. 

dragonslayer_vayne_sig_by_hardy14hun-d58

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...