Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. nowości w 2015r

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tak patrze na te wszystkie posty o BO3 i LF5 to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Powinniście pisać bajki bo to co przeczytałem jest nie do wyobrażenia.

Po BP można spodziewać się wszystkiego, ale no raczej nie czegoś takiego.

LF-4 to już za dużo co dodali a jak dodadzą BO3 to jedna walka będzie trwać pół godziny. To jak walka z falkonem itp. Dużo hp i osłon + duży damage.

Nic takiego nie zostanie wprowadzone bo wtedy darkorbit nie będzie miało już jakiegokolwiek sensu. (w sumie to już to nie ma sensu).

Mogą dodać parę nowych rzeczy ale bez przesad że dadzą coś, co spowoduje że ktoś będzie nie do zniszczenia.

Opublikowano

Jak tak patrze na te wszystkie posty o BO3 i LF5 to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Powinniście pisać bajki bo to co przeczytałem jest nie do wyobrażenia.

Po BP można spodziewać się wszystkiego, ale no raczej nie czegoś takiego.

LF-4 to już za dużo co dodali a jak dodadzą BO3 to jedna walka będzie trwać pół godziny. To jak walka z falkonem itp. Dużo hp i osłon + duży damage.

Nic takiego nie zostanie wprowadzone bo wtedy darkorbit nie będzie miało już jakiegokolwiek sensu. (w sumie to już to nie ma sensu).

Mogą dodać parę nowych rzeczy ale bez przesad że dadzą coś, co spowoduje że ktoś będzie nie do zniszczenia.

Teraz to sie uśmiałem, a czy ta gra ma sens :P ? Właśnie teraz jedyny sens jaki został to rywalizacja kto ma lepsze konto, i mocniej bije. Mozna powiedzieć ze to juz jest singleplayer, a singleplayery sie nudzą szybko więc trzeba nowe itemy zarzucić żeby gawiedź miała się czym szpanować przed flaxami. Dlatego nadchodzą zmiany w grze .

cupakgame.jpg

Opublikowano

Ale ma mieć tylko 20 000 HP, ale z wszystkimi ulepszeniami na 16 lvl  jeden taki gen na  dronie może mieć  do 100 000 osłony :D

a na statku do 63 000 x 15 = 945 000.

Lub 2 059 040 na dronach :) tylko jednej konfie.

Opublikowano

Albo może mieć 15k osłon, albo i mniej. Ale jak dla mnie takie coś nie wejdzie do darkorbit (przynajmniej nie teraz).

ja mysle ze te oslony wejda ale nie beda dawac wiecej oslony tylko to poszycie bedzie zrobione 100% damege na oslony bedzie szlo czyli takie oslonki CME beda kasowac cos tego typu takie mam wyobrazenie co do tego :D

tak ogolnie to mysle ze dodadza formacje dronow nowe i dodadza zielone designy do dronow :) dlaczego ? bo jak wiecie sa juz havocki symbolizujace czerwony kolor czyli MMO sa tez herculesy ktore sa niebieskie czyli kolor EIC ale VRU nic nie ma heh mysle ze te designy wejda zeby takie biedne vrubelki tez cos od gry dostali a nie tylko lanie :DD

Opublikowano

ja mysle ze te oslony wejda ale nie beda dawac wiecej oslony tylko to poszycie bedzie zrobione 100% damege na oslony bedzie szlo czyli takie oslonki CME beda kasowac cos tego typu takie mam wyobrazenie co do tego :D

tak ogolnie to mysle ze dodadza formacje dronow nowe i dodadza zielone designy do dronow :) dlaczego ? bo jak wiecie sa juz havocki symbolizujace czerwony kolor czyli MMO sa tez herculesy ktore sa niebieskie czyli kolor EIC ale VRU nic nie ma heh mysle ze te designy wejda zeby takie biedne vrubelki tez cos od gry dostali a nie tylko lanie :DD

Idąc Twoim tokiem myślenia, to właśnie VRU powinno mieć jako 1 designy o zielonym kolorze, ponieważ VRU ma najbardziej rozwiniętą technologię od wszystkich firm.

Opublikowano

Idąc Twoim tokiem myślenia, to właśnie VRU powinno mieć jako 1 designy o zielonym kolorze, ponieważ VRU ma najbardziej rozwiniętą technologię od wszystkich firm.

moze i powinnienoby miec ale coz jest jak jest heh :P

Opublikowano

Havok - DMG

Hercules - Osłona/HP

Zielone dresy - ???

Skoro jest dmg, osłona i hp to brakuje jeszcze doświadczenia,poważania lub nie wiem czego.

Schładzanie umiejek w statkach? raczej nie

Speed? też nie za bardzo

Większa ładownia? odpada

albo będą miały 3 sloty (co by wtedy było)

Opublikowano

Edox nie gadaj bzdur , widzisz że typ sie logowal na darkobit  . Wpisz sobie np : Darkorbit.pl/admin i zobacz że jest możliwośc logowania sie na  ten ukryty server testowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...