Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 75 lvl?

Kapej138

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym w jaknajszybszym czasie wbić 75 lvl (depozyt). Mam obecnie 52 lvl woj, gram na zorzy i nie wiem zbytnio gdzie expić (takie expowisko gdzie nie będzie ciągle sporo ludu).

Moja postać to romirmia new

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Witam, chciałbym w jaknajszybszym czasie wbić 75 lvl (depozyt). Mam obecnie 52 lvl woj, gram na zorzy i nie wiem zbytnio gdzie expić (takie expowisko gdzie nie będzie ciągle sporo ludu).

Moja postać to romirmia new

Nie zbyt dobrze ale pamiętam jakąś jaskinię z pszczołami i dalej impami. Zobacz na emargo gdzie to jest bo tam żadko ktoś jest.
Opublikowano

50-60: koboldy, pszczółki.

60-70: demilisze.

70-75: minotaury

Koboldy wiecznie zajęte, a na pszczółki troszku za daleko

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Albo idziesz na pszczoły bo to i tak 5 minut drogi albo dalej stój w miejscu i żal się na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...