Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach, kiedy ogladac jaki film, tzn. po ktorym odcinku

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogladalem kiedys calego Bleacha, ale z fillerami i bez kinowek. Teraz ogladam sobie od nowa bez fillerow i mam zamiar obejrzec filmy. Powie mi ktos po ktorym odcinku ogladac jaki film? Na bleach.wbijam.pl niby kolejnosc jest, ze filmy kinowe po skonczeniu 1 serii, ale wiadomo, ze np. w 1 filmie Ichigo nie bedzie tak silny jak na koncu anime, bo film zostal zrobiony gdzies  w srodku, wiecie o co mi chodzi xD Zeby to jak rozwiniete sa postacie filmie bylo adekwatne do aktualnego odcinka na jakim jestem. 

Opublikowano

Up, dzieki za pomoc, ale w sumie po napisaniu tematu zauwazylem, ze przeciez przy kazdym odcinku i przy kazdym filmie na bleach.wbijam.pl jest dokladna data wydania i jakby sugerowac sie tymi datami to inaczej to wychodzi wiec juz sam nie wiem

Opublikowano

Ja zawsze filmy oglądam po skończonym anime ;D tak samo zrobiłem z bleachem ( sens oglądania filmów jest tylko wtedy kiedy seria trwa i w jej czasie jest jakiś film to po drodze można go obejrzeć )

rmoiyq.png

Opublikowano

Gdy seria wkręci nie ma czasu na oglądanie filerów,filmów tak samo było z Bleachem :D i dokończyłem filery,filmy po skończonym tytule

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Akurat w Bleachu fillery są przyjemne :D Najlepiej sobie obejrzyj całą serie, a później sobie obejrzyj filmy i to jest chyba najlepsze wyjście.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...