Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ERIDANUS START 21.12.2014 [Dedyk] [Medium/Hard]

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj jakies info...kiedy klijent do pobrania ? i rejestracja? 

is na starcie dostene ? 

w ile nabije max lvl w is i codzienna gra ?okolo

Do godziny 14:30 pojawi się Klient, chwilę po nim rejestracja kont. Apropos pytania w ile nabijesz max lv - ciężko odpowiedzieć, tak samo jak na drugie pytanie, bo serwer nawet nie wystartował :P

Opublikowano

Sry .. zle zadalem 2 pytanie.. chodzili mi czy IS bedzie dostepny na starcie :D 1 literka a zmienia kontekst zdania . 

Ale no tak na oko zajmie mi to 2 dni czy 4 tygodnie .:P 

Opublikowano

Co to za radość z gry jeśli max level wbijesz w 2 dni? No jaka? Żadna.
Lepiej się troche pomęczyć i zostać tu na dłużej.

Serwer polecam jak najbardziej, widać, że sie postarali.
Zagram jeśli tylko będę miał czas.
Powodzenia! ;)

Opublikowano

Sry .. zle zadalem 2 pytanie.. chodzili mi czy IS bedzie dostepny na starcie :D 1 literka a zmienia kontekst zdania . 

Ale no tak na oko zajmie mi to 2 dni czy 4 tygodnie . :P

Item-Shop na pewno nie będzie dostępny na starcie, nie tylko ze względu, że nie ma czasu na głupoty, ale z ważywszy na inne okoliczności. Są rzeczy ważniejsze niż is w tej chwili. Odwołując się do drugiego pytania, nawet na oko nie jestem w stanie Ci powiedzieć, w ile wbijesz max lv, wszystko od czegoś zależy, ekwipunek, pierścień doświadczenia, ewentualne raty + bonusy.

Opublikowano

Serwer rozpocznie swoją działaność o godzinie 20:00. Klient, będzie możliwy do pobrania po godzinie 14:30. Rejestracja będzie otwarta również w tym samym czasie.

Zapraszamy!

Opublikowano

noo to raczej topka moja :D jak bez is to tym bardziej ;) jakies kostiumy yt beda czy cos?

Myślę, że nie będzie problemu, aby się pojawiły, ale dopiero nastąpi to po starcie serwera.

@@

---------

Jeśli strona główna bądź forum nie działa i pojawia się komunikat ""Uzyskaj dostęp do kopii strony aaa pamięci podręcznej"", należy wyczyścić ciasteczka i historię, pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer roku 2015, grałem na becie, wiem jak jest. To, że serwer ma elementy z serwera Hard, wcale nie znaczy że nim jest. Czytanie ku to jest ciekawy sposób na przedłużenie rozgrywki, oraz dodatkowe sposoby na zarobek. Ze zmiankami nie będzie problemu. Ma jeszcze kilka takich elementów i wcale nie trzeba w ciemno oczerniać serwera. Chyba że to robi ktoś kto promuje inny serwer, ale to wiadomo.

Ps. Na forum jest już client, można pobierać! :P

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Na Betach nie było żadnych większych problemów, więc miło się będzie grało. Mam nadzieje, że na serwer wbije dużo Gildii co też urozmaici trochę grę pod względem wojen jak i lekkiej pomocy między sobą członków danej gildii. Serwer jest Medium/Hard więc szybko się nie zdobędzie wszystkich rzeczy, co oznacza, że PvP też przez długi czas będzie różne i nie będzie łatwo wyłonić zwycięzcy :) Czekam z niecierpliwością na start i mam nadzieje, że wszystko pójdzie zgodnie z planem!

Pozdrawiam wszystkich przyszłych graczy oraz Administracje!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

dajcie jeszcze  inny hosting bo pobiera się masakra długo ^^

start miedzy 16-20  czyli o której bd ?

Czyli jaki, np. Hosting by Cię zadowolił?:D 

Opublikowano

Czyli jaki, np. Hosting by Cię zadowolił? :D

Już nie trzeba teraz trochę lepiej idzie mam już 65%  :x ale na początku było ciężko a przeważnie mi się klienty pobierają po 15-20 min :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Już nie trzeba teraz trochę lepiej idzie mam już 65%  :x ale na początku było ciężko a przeważnie mi się klienty pobierają po 15-20 min :D

Pewnie lekkie przeciążenie, bo wiele osób pobiera.;d 

Opublikowano

Mi w ogóle nie działa ten mega, więc prosiłbym o jakikolwiek inny hosting.

Spróbuj może na innej przeglądarce, bo czasami jest tak, że na jakieś może nie działać przeglądarce.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...