Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie botów CS:GO.

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak rozumiem masz postawiony swój serwer tak? Jeśli tak to podaj hosting, będzie łatwiej. Jeśli chcesz usunąć boty bez serwera tzn. Z gry z "botami" to wystarczy w konsoli wpisać bot_kick <imie> 

Jeśli ta komenda nie zadziała wpierw wpisz w konsoli sv_cheats 1

Powinno zadziałać. Jeśli coś źle napisałem i się zorientuję to poprawię :D

bez gif

Opublikowano

pukawka.pl

Ale ja chcę żeby za każdym restartem/uruchomieniem nie było tych botów i nie kickować ich za każdym razem.

A no to sprawa prosta jak yebanie:). Sam miałem serwer na pukawce i nieco się z tym męczyłem ale w końcu to ogarnąłem :D

na stronie pukawki szukasz o ile się nie mylę czegoś takiego jak "Konfiguracja serwera" bądź "pliki serwerowe" - mogę się mylić bo dawno się w to nie bawiłem.

Gdy już Cię przeniesie wchodzisz w cfg które będzie wyglądało tak:

/csgo/cfg/gamemode_<tryb gry>.cfg

Takich jak UP będziesz miał kilka, o ile się nie mylę trochę trybów jest. Na pewno będzie classic, dm i kilka różnych. Jeśli nie wiesz jaki jest twój tryb serwera wejdź w każdy cfg i zmień w nim

bot_quota 10

na

bot_quota 0

Zapisz wszystko zrób reset serwera na stronie i po tej czynności na serwerze będziesz miał 0 botów. Jeśli będziesz chciał jednak przywrócić boty na swój serwer to robisz to samo z tym że zmieniasz z 0 na 10. Jeśli wiesz jaki jest tryb twojego serwera pójdzie Ci to znacznie prościej, ja nie wiedziałem więc we wszystkich zmieniłem. :)

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...