Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bumek's AutoQueuer - Your farming solution!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się różni premium od normalnego 

20141229160810uid1.gif

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalny: 2 gry i koniec trzeba restartować

Premium: Bez limitu :)

Zachęcam do kupienia :) Ja kupiłem i jestem zadowolony. Laptop cały czas działa i wbija lvl na kontach :)

Opublikowano

Zapisywanie danych czyli totalnie zdobyte IP, XP i zagrane gry na stronie. (Beta)

+ bez limitu botowanie

Hello there.

Opublikowano

mialem pisac na pw ale tam jakis limit wiadomosci jest... 

"bo mam tylko 4 bg ram i zależy mi zebhy bot grał na minimalnej wielkosci okna przy minimalnej grafice itp zeby jak najmniej brał ram i zebym mogl jak najwiecej wlaczyc gier. Ile max naraz gier wlacze? czy moge botowac w trybie hidden bez renderowania ?  czy do tego bota nie potrzebuje zadnych bolow sharpow i innych badziewi?"

i co z tym jak na 10 kontach mam low priority za afk i musze czekać 5 min i wpisywac " I Agree" bot za mnie to wpisuje ?

Opublikowano

To ludzie tego programu nie będą kupować. Bo większość ma z tym problem

No właśnie też mam ten problem dobrze, że to tylko na 5 meczy oby nie dostać na więcej bo będzie masakra. ;/ Muszę szybko wbić 30 lvl i nazbierać pz bo 23 wyprzedaż run to akurat sobie można coś kupić :D

­

Opublikowano

to jest darmowe czy po kilku meczach sie wyłacza ?

Po 2 meczach się wyłącza w wersji darmowej. Wersja płatna nie ma ograniczeń.

Opublikowano

Po 2 meczach się wyłącza w wersji darmowej. Wersja płatna nie ma ograniczeń.

to taki bot nie ma sensu lepiej juz L# Włączyc i voli bota to samo wyjdzie nawet lepiej i jeszcze za darmo ...

Opublikowano

to taki bot nie ma sensu lepiej juz L# Włączyc i voli bota to samo wyjdzie nawet lepiej i jeszcze za darmo ...

heh skoro uwazasz ze lepiej touzywaj, ale raczej nie bezpowodu zarobilem ~300 zl aktualnie

Hello there.

Opublikowano

Mam taki problem loguje się na bota wybieram EUNE klikam login i automatycznie daje się EUW czy to tylko na EUW działa czy co ?

przeczytaj PW

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...