Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bumek's AutoQueuer - Your farming solution!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok już tego nie mam. Za to, gdy włącze i jest miejsce, gdzie mam wpisać maila klikam OK i przez 10 minut jest "Waiting for data.." Tylko ja mam coś takiego? :/

(A tak ładnie wygląda ten program... <3)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok już tego nie mam. Za to, gdy włącze i jest miejsce, gdzie mam wpisać maila klikam OK i przez 10 minut jest "Waiting for data.." Tylko ja mam coś takiego? :/

(A tak ładnie wygląda ten program... <3)

i dziala tez dobrze, tylko bumektest.dejm.pl/BumekQueuer/

strona nie dziala c**j wie czemu, jakies bledy z serwerami, zmienie hosting zaraz, tyklo ze na tamtym jest cos podobnego :v

do pory gdy tego nienaprawie, po prostu nie da sie uzywac bo probuje sciagnac update, ktorego nie ma xD

@ naprawione

http://bumekqueuer.t15.org/

Hello there.

Opublikowano

Bot nie działa. Po 20 minutach czekania odpalił mi się Lol, a później ja musiałem sterować postacią.

bo to nie gra za cb xD 

jest napisane, dziala ze skryptami AUTOPLAY i ze tego nie ma wewnatrz programu lel.

a co do tego 1 to bot dziala i odpala sie od razu 

Hello there.

Opublikowano

bo to nie gra za cb xD

jest napisane, dziala ze skryptami AUTOPLAY i ze tego nie ma wewnatrz programu lel.

a co do tego 1 to bot dziala i odpala sie od razu 

Ok mój błąd, może nie doczytałem do końca :)

Opublikowano

O co chodzi z wersją vip? Moge spokojnie wbijać lvl na 2 kontach np. zostawiajac bota na noc?

Opublikowano

siemka, mam problem, wyskakuję mi napis: couldn't enter Queue. Disconnecting. Mógłbyś mi na to coś zaradzić? Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

O co chodzi z wersją vip? Moge spokojnie wbijać lvl na 2 kontach np. zostawiajac bota na noc?

O to że po 2 wejściach do kolejki musisz resetować bota żeby znowu na 2 gry wszedł do kolejki. Więc nawet nie myśl o nocce.

579571423327107377857.png

Opublikowano

O to że po 2 wejściach do kolejki musisz resetować bota żeby znowu na 2 gry wszedł do kolejki. Więc nawet nie myśl o nocce.

Czyli jak kupie VIPa to będę mógł zostawiać na noc?

xD

Opublikowano

siemka, mam problem, wyskakuję mi napis: couldn't enter Queue. Disconnecting. Mógłbyś mi na to coś zaradzić? Będę bardzo wdzięczny.

masz kolejke z niskim priorytetem lub musisz wpisac "i agree"

Hello there.

Opublikowano

W takim razie słaby ten bot. Nie dość, że bez premium gra tylko 2 sesje to jeszcze premium kosztuje 5 EURO gdzie spokojnie za tyle moge kupić autoqueuer i mieć pewność, że nie zniknie. Swoją drogą jest tyle fajnych darmowych, że moim zdaniem wgl. sie nie opłaca kupywać.

Opublikowano

W takim razie słaby ten bot. Nie dość, że bez premium gra tylko 2 sesje to jeszcze premium kosztuje 5 EURO gdzie spokojnie za tyle moge kupić autoqueuer i mieć pewność, że nie zniknie. Swoją drogą jest tyle fajnych darmowych, że moim zdaniem wgl. sie nie opłaca kupywać.

Nom, poza tym że zdobycie VIPa za darmo to 5 minut roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Po prostu idź użyj tamtego za darmo, po co komentujesz? Komuś się podoba - ma do mnie szacunek - kupuje. 

Nikogo do tego nie zmuszam, wszyscy mogą używać free wersji. 

Ci którzy kupują piszą mi po prostu że jest lepszy. (Nie, nie ma tylko 5 PRO sprzedanych.)

Hello there.

Opublikowano

Po prostu idź użyj tamtego za darmo, po co komentujesz? Komuś się podoba - ma do mnie szacunek - kupuje. 

Ci którzy kupują piszą mi po prostu że jest lepszy. (Nie, nie ma tylko 5 PRO sprzedanych.)

Ludzie tak mają :/ Wszystko chcą za darmo. Takie coś mnie zniechęca do robienia darmowej wersji sorakaBOT i kayleBOT.

Wracając do Twojego AutoQueuer:

Wersja PRO jest zajeb***a. Bardzo opłacalne kupić :) A tymi co płaczą to się nie przejmuj. Rób dalej to co robisz bo to Ci zajeb**ie idzie :) Tak trzymaj :)

Opublikowano

Ludzie tak mają :/ Wszystko chcą za darmo. Takie coś mnie zniechęca do robienia darmowej wersji sorakaBOT i kayleBOT.

Wracając do Twojego AutoQueuer:

Wersja PRO jest zajeb***a. Bardzo opłacalne kupić :) A tymi co płaczą to się nie przejmuj. Rób dalej to co robisz bo to Ci zajeb**ie idzie :) Tak trzymaj :)

Jestem na telefonie, wiec jezeli mozesz to mi odpowiedz, jak kupie vipa bo jutro bede mial hajs na pp to jest na zawsze czy jak na bolu, miesiac?

Opublikowano

Jestem na telefonie, wiec jezeli mozesz to mi odpowiedz, jak kupie vipa bo jutro bede mial hajs na pp to jest na zawsze czy jak na bolu, miesiac?

Płacisz raz i masz na zawsze :)

Opublikowano

Komentuje bo mam do tego prawo. Wyraziłem tylko swoją opinie co o tym sądzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...