Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jescieście idiotami czy co?

Powtarzam wam ostatni raz.

L# będzie jak będzie i nie słuchajcie idiotów (pewnie nawet nie wiedzą w jakim języku jest L#).

PRZESTAŃCIE z nimi prowadzić kowersacje o to kiedy będzie, a kiedy nie.

WEDŁUG MNIE i kilku osób będzie na Wigilię, a jeżeli nie to możemy poczekać na sylwester ;D

PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMYKANIE TAKICH TEMATÓW (NABIJAJĄ NA NICH POSTY)

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jescieście idiotami czy co?

Powtarzam wam ostatni raz.

L# będzie jak będzie i nie słuchajcie idiotów (pewnie nawet nie wiedzą w jakim języku jest L#).

PRZESTAŃCIE z nimi prowadzić kowersacje o to kiedy będzie, a kiedy nie.

WEDŁUG MNIE i kilku osób będzie na Wigilię, a jeżeli nie to możemy poczekać na sylwester ;D

PROSZĘ MODERATORÓW O ZAMYKANIE TAKICH TEMATÓW (NABIJAJĄ NA NICH POSTY)

stary chyba w angielskim przeciez widac na jodusce...

Opublikowano

No napewno nie. Skąd takie info ? Podaj screen gdy tak pisał

19/12/2014: LeagueSharp is at the moment OUTDATED - Read more about the 

To jest ukryta treść, proszę
 - Pls read 
To jest ukryta treść, proszę
 carefully.

K***a te twoje chińskie(czy japońskie je**ć to) bajki i hordy otaku i jakieś kawaiigówna chyba serio zniszczyły ci ten mały móżdżek.

Deadboy

Opublikowano

468291419348337932755.png

słaby troll słabe 2/10

23 december pierwszy blad polska sieroto jest TODAY

4;10 PM NO NIEZLE JODUS OSTATNI RAZ BYŁ O 02;00 stary jestes tak przyjebany ze smiechlem.

normalnie bym zpropsował ale taki slaby troll ze c**j,

Opublikowano

Niestety fake. Gościu zmienił to w ten sposób np. "zbadaj element" po kliknięciu prawym i pozmieniał wszystko :) Łatwa robota.

Postu na forum takiego nie ma więc szkoda sobie robić nadzieję. Pozdro

Opublikowano

LEAGUESHARP BĘDZIE JAK WYJDZIE - POTWIERDZONE INFO PRZEZ JODUSA, ZETHOSA, IMEHA i HELLSINGA. KONIEC TEMATU

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@skejtjan Wku*wiają mnie za przeproszeniem takie osoby jak Ty. Skoro Ty nie chcesz dyskutować na temat L# to nie znaczy, że nikt nie chce więc po c***a wchodzisz tutaj i piszesz koniec tematu będzie to będzie? Drugi jest ten cały @BasicStyleLoL który w takich odpowiedziach nabija sobie posty. Wystarczy wejść na jego profil i zobaczyć jakie posty pisze i ujrzycie: BĘDZIE TO BĘDZIE, BĘDZIE TO BĘDZIE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT itd... Ludzie ogarnijcie się, są osoby które chcą sobie podyskutować i podzielić się informacjami które maja na temat L# a skoro Wy nie chcecie to proponuję wyjść z tego tematu i więcej na niego nie wchodzić... To tyle z mojej strony, pozdrawiam.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

@skejtjan Wku*wiają mnie za przeproszeniem takie osoby jak Ty. Skoro Ty nie chcesz dyskutować na temat L# to nie znaczy, że nikt nie chce więc po c***a wchodzisz tutaj i piszesz koniec tematu będzie to będzie? Drugi jest ten cały @BasicStyleLoL który w takich odpowiedziach nabija sobie posty. Wystarczy wejść na jego profil i zobaczyć jakie posty pisze i ujrzycie: BĘDZIE TO BĘDZIE, BĘDZIE TO BĘDZIE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT itd... Ludzie ogarnijcie się, są osoby które chcą sobie podyskutować i podzielić się informacjami które maja na temat L# a skoro Wy nie chcecie to proponuję wyjść z tego tematu i więcej na niego nie wchodzić... To tyle z mojej strony, pozdrawiam.

Ty masz coś w głowie czy basen?

Wchodze na mpcforum, żeby dowiedzieć się o czymś ale od osób, które się na czymś znają, a nie takie co piepszą głupoty, aby tylko rozwinąc temat, który nie ma sensu.

A to, że uspokajam ludzi to nie po to by nabić posty, bo po co mi to... Nie startuje na żadnego moda, bo mam życie, a nie tak jak tutaj większość trolli siędzą i tylko robią nowych użytkowników w C***A

PRZECZYTAJ NAZWE TEMATU I DOMYŚL SIĘ, ŻE POWINNO ZAKOŃCZYĆ SIĘ NA JEDNEJ ODPOWIEDZI TAK/NIE...

Opublikowano

Wchodze na mpcforum, żeby dowiedzieć się o czymś ale od osób, które się na czymś znają, a nie takie co piepszą głupoty, aby tylko rozwinąc temat, który nie ma sensu.

A to, że uspokajam ludzi to nie po to by nabić posty, bo po co mi to... Nie startuje na żadnego moda, bo mam życie, a nie tak jak tutaj większość trolli siędzą i tylko robią nowych użytkowników w C***A

PRZECZYTAJ NAZWE TEMATU I DOMYŚL SIĘ, ŻE POWINNO ZAKOŃCZYĆ SIĘ NA JEDNEJ ODPOWIEDZI TAK/NIE...

Dobra mały gimbusie nie popisuj się bo prawda jest taka, że nie znasz się i gościu ma racje, twoje odpowiedzi ograniczają się do tego właśnie "będzie do będzie, spokój". Ile razy można to pisać? Nie znudziło ci się to jeszcze? Widzisz, że pozamykali tu wszystkie tematy do dyskusji na ten temat to nie płacz że ludzi zaczynają polemizować w tematach niekoniecznie przeznaczonych do tego, nie jesteś od pilnowania tu porządku. ;)

Opublikowano

a moze sie zastanowicie nad c**jem wy tutaj piszecie ? na programowaniu sie nie znacie czyli c**ja pomozecie pieniedzy nie wplacacie bo c**ja macie a ta dyskusja  to nie wiem po c**j jest

zwontpilem w to forum

Opublikowano

W tym temacie rozwinęła się DYSKUSJA która rozwinąć może się na każdy temat lecz ty jesteś aż takim prostakiem, że nie rozumiesz tego tak prostego pojęcia i dla ciebie istnieją tylko odpowiedzi tak lub nie. Nie widzisz, że ten temat tylko dla Ciebie nie ma sensu a dla innych ma? Więc nie będziesz nam rozkazywać bo ty tak chcesz to na pstryknięcie palca mają zamykać ten temat nie licząc się z opinią innych... Weź się lepiej nie pogrążaj i wyjdź z tego forum skoro Ci coś nie pasuje a nie truj tematów swoimi idiotycznymi wypowiedziami.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Dobra mały gimbusie nie popisuj się bo prawda jest taka, że nie znasz się i gościu ma racje, twoje odpowiedzi ograniczają się do tego właśnie "będzie do będzie, spokój". Ile razy można to pisać? Nie znudziło ci się to jeszcze? Widzisz, że pozamykali tu wszystkie tematy do dyskusji na ten temat to nie płacz że ludzi zaczynają polemizować w tematach niekoniecznie przeznaczonych do tego, nie jesteś od pilnowania tu porządku. ;)

Gimbus wyzywa od gimbusów.

A co do tego możemy pogadać np. na Teamspeak jak Ci ciężko wytłumaczyć, że wszystko już jest wypowiedziane co do L#, a wy prowadzicie dalej konwersacje, która nie ma sensu.

Nie dość, że jest to za darmo to wy i tak "kiedy, kiedy, kiedy będzie, bo nie mogę się doczekać ;s". Wszyscy się wypowiedzieli i jakbyś potrafił poruszyć swoją głową i przeczytać wcześniejsze zamknięte tematy, to byś wiedział, że jest w nich to samo co tutaj (TYLKO POWTÓRZONE). A wgl. wasze wypowiedzi w tym temacie nie mają się do tytułu.

WIEM PRAWDA BOLI JAK KTOŚ NISZCZY WASZĄ IDEOLOGIĘ I WYCIĄGA REALISTYCZNE WNOSKI ;V

Opublikowano

Gimbus wyzywa od gimbusów.

A co do tego możemy pogadać np. na Teamspeak jak Ci ciężko wytłumaczyć, że wszystko już jest wypowiedziane co do L#, a wy prowadzicie dalej konwersacje, która nie ma sensu.

Nie dość, że jest to za darmo to wy i tak "kiedy, kiedy, kiedy będzie, bo nie mogę się doczekać ;s". Wszyscy się wypowiedzieli i jakbyś potrafił poruszyć swoją głową i przeczytać wcześniejsze zamknięte tematy, to byś wiedział, że jest w nich to samo co tutaj (TYLKO POWTÓRZONE). A wgl. wasze wypowiedzi w tym temacie nie mają się do tytułu.

WIEM PRAWDA BOLI JAK KTOŚ NISZCZY WASZĄ IDEOLOGIĘ I WYCIĄGA REALISTYCZNE WNOSKI ;V

Czego ty tutaj ku*wa idioto nie rozumiesz? MAMY PRAWO DO DYSKUSJI I NIE MOŻESZ NAM TEGO ZABRONIĆ NIE PODOBA SIĘ TO WYPIE*DALAJ Z TEGO FORUM RAZ NA ZAWSZE ZE SWOIMI IDIOTYCZNYMI POSTAMI.  Pewnie warnik poleci w moją stronę za ten post no ale inaczej się nie da bo w żaden możliwy sposób ten osobnik nie zrozumie. O tej ideologii też powtarzasz się po raz setny, zmień płytę bo się zacinasz.

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...