Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Dektored , @Wilczek    - Możecie wprowadzić do regulaminu zakaz pisania takich postów jak " #L będzie jutro - potwierdzone info" bez podania dowodu... Sam spam. To wkurza, a ShitZhao nabił sobie już kilkanaście postów w ten sposób jak i wiele innych osób. Chciałbym ich reportować cały czas ale to żmudna robota, bo i tak nic im nie robicie... Przepraszam, ze oznaczyłem was w takiej głupiej sprawie ale to naprawdę wkurza. Pozdrawiam :)

@Topic- fejk na maxa !

Opublikowano

@Dektored , @Wilczek    - Możecie wprowadzić do regulaminu zakaz pisania takich postów jak " #L będzie jutro - potwierdzone info" bez podania dowodu... Sam spam. To wkurza, a ShitZhao nabił sobie już kilkanaście postów w ten sposób jak i wiele innych osób. Chciałbym ich reportować cały czas ale to żmudna robota, bo i tak nic im nie robicie... Przepraszam, ze oznaczyłem was w takiej głupiej sprawie ale to naprawdę wkurza. Pozdrawiam :)

@Topic- fejk na maxa !

Nie no bo twoja wypowiedź tak wiele tutaj wniosła, brawo dla ciebie "xd". Bardzo dużo dodałeś do tematu pisząc "fejk na maxa" i stawiając przepiękną spację przed znakiem interpunkcyjnym " !". Z tego co wiem, to nie wyskakuje ci na środku ekranu, "!!!!!!!!---------------KIEDY L# NOWY TEMAT----------!!!!!!!" więc ogarnij dupkę bo siejesz większy ferment niż te wszystkie tematy.

Deadboy

Opublikowano

Gdybanie nie ma sensu. Dzień updateu LeagueSharp to taki totolotek, moźe jutro, może dziś, a może k***a sylwester 2016? Tego nikt nie wie.

@offtopic

Dla godnych życzeń ludzi, życzę miłego cheatowania, wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku :)

A Wy k***a cebule rózge pod choinką i wpierdol od matki

Opublikowano

jaki sens ma ten temat ? Kazdy z dupy strzela datami a 14/15 letnie dziewczyny sie kloca..  Modzie błagam zamykaj wszystkie tematy o podobej tematyce. 

Opublikowano

Gdybanie nie ma sensu. Dzień updateu LeagueSharp to taki totolotek, moźe jutro, może dziś, a może k***a sylwester 2016? Tego nikt nie wie.

@offtopic

Dla godnych życzeń ludzi, życzę miłego cheatowania, wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku :)

A Wy k***a cebule rózge pod choinką i wpierdol od matki

Tylko cebula potrafi wyzwać innych od cebulaków. Elo niewesołych, innymi słowy wypierdalaj bezbeku.

Deadboy

Opublikowano

Tylko cebula potrafi wyzwać innych od cebulaków. Elo niewesołych, innymi słowy wypierdalaj bezbeku.

Odpierdol Ty się ode mnie prostaku. Nic nie wnosisz do tematu a dopierdalasz swoje 3 grosze. Offtop k***a riported

Opublikowano

masz golda na cheatach i wyzywasz ludzi od cebul, cos Ci sie chyba pojebalo potentegowalo :)

Potengowalo mowisz? To ja podziekuje.

@Antywarn. Wyjdzie dzisiaj chya

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Kolejny temat o aktualizacji, w którym nie potraficie rozmawiać z minimum kultury i szacunku do drugiej osoby. Jeżeli będziecie kontynuować, to ten wątek również trafi do kosza.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem sie klania :)

Aaaa xD To sorry xD. Zaspany jeszcze jestem :D

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Mnie to dziwi tylko, ze bola naprawili dosyc szybko, a L# tylko stoi w miejscu, a autorzy troluja uzytkownikow. Sa tez tacy co zaplacili donate'y i co? Sa w d***e. Czyzby programisci od L# byli po prostu slabsi?

Opublikowano

Mnie to dziwi tylko, ze bola naprawili dosyc szybko, a L# tylko stoi w miejscu, a autorzy troluja uzytkownikow. Sa tez tacy co zaplacili donate'y i co? Sa w d***e. Czyzby programisci od L# byli po prostu slabsi?

Słabsi?? Większość tego wszystkiego robi sam joduska :D Do tego chce dopracować L# tak żeby był niewykrywalny.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Słabsi?? Większość tego wszystkiego robi sam joduska :D Do tego chce dopracować L# tak żeby był niewykrywalny.

Dokładnie. Spuggy leci na hajs, dlatego szybko wydaje bola szczególnie dla vipa. A joduskame nie wydaje odrazu jakiegoś 'gówna' bez pakietów z masą bugów.

Opublikowano

bola nie naprawili bo wedlug mnie wypierdolenie pakietow i wstawienie czegos co bylo przed pakietami to nie jest naprawa.   L# działał cały na pakietach i póki jodus nie zdecoduje pakietow to nie bedzie l# bo watpie zeby mu sie chcialo od nowa caly projekt pisac.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

jak widze te wasze posty to pierdolca idzie dostać, serio

po 1. bol jest płatny, więc wydają go szybciej

po 2. pakiety w bolu decodowaliśmy w ok 15 osób na raz

po 3. soniice (stary nick, teraz joduska) zawsze był chytry i pewnie chce donate'ów

L# ani BoL nigdy nie zostaną wykryte przy ich metodach injectowania, nie pierdol od rzeczy

bola nie naprawili bo wedlug mnie wypierdolenie pakietow i wstawienie czegos co bylo przed pakietami to nie jest naprawa.   L# działał cały na pakietach i póki jodus nie zdecoduje pakietow to nie bedzie l# bo watpie zeby mu sie chcialo od nowa caly projekt pisac.

przecież z pakietów nie działają tylko buffy, nie spinaj

poza tym nie trzeba pisać od nowa całego projektu wtf

Ale moglby zarzucic date, na ktora po prostu mysli, ze to zrobi, a nie - zero informacji, nie ma niczego, nawet wzmianki.

$$$

Opublikowano

Zagraj sobie na bolu. Jeśli grałeś na #L to odrazu zauważysz róznicę jaka jest teraz. Zrobili go dla hajsu. Na bolu free działa teraz z 10 skryptów łącznie przy czym co chwile error jakiś albo bugsplat. Ja wczoraj gralem na bolu i teraz będę czekał na #L, bo szkoda mi się denerwować :)

@Marcoly ma często rację i go słuchajcie ;) Czemu joduska nie może zrobić tematu " Jak będzie 100 donatów to wypuszczam #L " ? Hajs by mu szybciej wpadł i ludzie też by zostali xD

Opublikowano

Zagraj sobie na bolu. Jeśli grałeś na #L to odrazu zauważysz róznicę jaka jest teraz. Zrobili go dla hajsu. Na bolu free działa teraz z 10 skryptów łącznie przy czym co chwile error jakiś albo bugsplat. Ja wczoraj gralem na bolu i teraz będę czekał na #L, bo szkoda mi się denerwować :)

@Marcoly ma często rację i go słuchajcie ;) Czemu joduska nie może zrobić tematu " Jak będzie 100 donatów to wypuszczam #L " ? Hajs by mu szybciej wpadł i ludzie też by zostali xD

Ja gram teraz na free mam 3 skrypty i zadnego errora i bugsplaty( katarina,syndra , evade) i biblioteka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram teraz na free mam 3 skrypty i zadnego errora i bugsplaty( katarina,syndra , evade) i biblioteka

Akurat te postacie od początku były dobre, ale cała reszta jest do bani. Polecam zagrać Nami. Raz działa i rzuca Q a raz musi cię Bot gonić 20 sekund i dopiero rzuci to Q... error na czacie co 0.00001 sekundy -,,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...