Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Metin5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVengard.pl

acunetix web vulnerability scanner <-- Polecam Maxrik!

Nie zrozumiałeś, ja chciałem żeby forumowi webmasterzy mi pokazali gdzie są te luki o których tak gorliwie mówią. Myślę, że na pierwszy rzut oka znalazłbym je bez skanera.

QufL90L.png

Opublikowano

Ładna strona :) Skrypt dziurawy ale wszystko się da naprawić :)

@Maxrik "A teraz spierdalaj bo pic idę, elo. " - No idź idź.

Ogółem to ty zgrywasz jakiegoś cwaniaczka z du*y wyjętego.
Kolego pragnę Ci przypomnieć, że to ty właśnie robisz serwery z 12latkami.
Tutaj macie Technika Xantisa (12letni dzieciak Xraay)

Pragnę przypomnieć, że to właśnie ty masz każdy serwer na dziurawej stronie Emperiusa(Nie wmawiaj, że nie ma dziur bo ma).
To, że Dominik przeszedł do Mnie od Ciebie to mnie c**j interesuje(skompisz na reklamę) to takie życie.
Ogółem powodzenia z nowym twoim serwerem jakim jest Laveria.pl oczywiście z jakże profesjonalnym 12letnim technikiem Xraay'em, który w jakże uroczym nagraniu mówi, że kto odda komuś zbroję będzie wygnany z królestwa hahah <beka>.
Oczywiście też nie wspomnę o tym jak lizałeś d*** mojemu serdecznemu ziomkowi Devowi.
Myślisz, że zabezpieczy Ci maszynę? Proszę cie za darmo możesz jedynie dostać kutasa do japy bo tylko na to zasługujesz.
Jak imaguś z dominikiem miał u cb Xantisa nawet cie na strone i reklamę nawet za te 150zł nie było stać(te 150zł tak z dupy wzięte)
Ogółem to fajnie kasa na mojego paypala leciała z jednego twojego serwera(Pjona).
Życzę Ci jakże udanego startu Laverii oraz udanego 2015roku, który będzie dla Ciebie dobrym początkiem w twojej branży "Developerze".

Tutaj kolejny dowód do twoich umiejętności(oczywiście SSy nie pochodzę z mojego GG) :

Też z niecierpliwością czekam na Twoje DDOSY na dedyka Montery.

Tak jak to pewna mądra osoba powiedziała "Z debilami na MPC nie warto się kłócić, po co masz marnować nerwy?" Oczywiście są tutaj prawilni, prawdziwi ludzie.

@.harnaś.
Co do Ciebie, pisałem z tobą haha z 2razy na GG(bo ciągle zmieniasz...)
Także opowiedz mi na GG : 41460778 o co masz spine a sobie pogadamy o takowej rzeczy.

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Ładna strona :) Skrypt dziurawy ale wszystko się da naprawić :)

@Maxrik "A teraz spierdalaj bo pic idę, elo. " - No idź idź.

Ogółem to ty zgrywasz jakiegoś cwaniaczka z du*y wyjętego.

Kolego pragnę Ci przypomnieć, że to ty właśnie robisz serwery z 12latkami.

Tutaj macie Technika Xantisa (12letni dzieciak Xraay)

Pragnę przypomnieć, że to właśnie ty masz każdy serwer na dziurawej stronie Emperiusa(Nie wmawiaj, że nie ma dziur bo ma).

To, że Dominik przeszedł do Mnie od Ciebie to mnie c**j interesuje(skompisz na reklamę) to takie życie.

Ogółem powodzenia z nowym twoim serwerem jakim jest Laveria.pl oczywiście z jakże profesjonalnym 12letnim technikiem Xraay'em, który w jakże uroczym nagraniu mówi, że kto odda komuś zbroję będzie wygnany z królestwa hahah <beka>.

Oczywiście też nie wspomnę o tym jak lizałeś d*** mojemu serdecznemu ziomkowi Devowi.

Myślisz, że zabezpieczy Ci maszynę? Proszę cie za darmo możesz jedynie dostać kutasa do japy bo tylko na to zasługujesz.

Jak imaguś z dominikiem miał u cb Xantisa nawet cie na strone i reklamę nawet za te 150zł nie było stać(te 150zł tak z dupy wzięte)

Ogółem to fajnie kasa na mojego paypala leciała z jednego twojego serwera(Pjona).

Życzę Ci jakże udanego startu Laverii oraz udanego 2015roku, który będzie dla Ciebie dobrym początkiem w twojej branży "Developerze".

Tutaj kolejny dowód do twoich umiejętności(oczywiście SSy nie pochodzę z mojego GG) :

Też z niecierpliwością czekam na Twoje DDOSY na dedyka Montery.

Tak jak to pewna mądra osoba powiedziała "Z debilami na MPC nie warto się kłócić, po co masz marnować nerwy?" Oczywiście są tutaj prawilni, prawdziwi ludzie.

@1361622928-U485574.pngHarnaś.

Co do Ciebie, pisałem z tobą haha z 2razy na GG(bo ciągle zmieniasz...)

Także opowiedz mi na GG : 41460778 o co masz spine a sobie pogadamy o takowej rzeczy.

Cannzas dobrze gada, Maxrik c***a potrafi zapowiedź serwera robił 3 dni a na koniec jeszcze Lothosowi każe, wszystko robić nie polecam gościa totalnie. Wyjebane ma, chociaż wyjebane tego bym nie nazwał raczej brakiem UMIEJĘTNOŚCI. Syf na dedykach, że ja p******e. Laveria.pl MIAŁEM MU POSTAWIĆ W PRZECIĄGU 2-3 DNI ZROBIŁEM TO, LECZ K***A NO BEZ PRZESADY, ON NAWET NIE MA 80 ZŁ NA PORZĄDNĄ STRONĘ.

Opublikowano

@Maxrik zapomniał się że nie jest wśród kolegów i za bardzo przykozaczył poczym się za przeproszeniem wypierdolił.

Nadal pamiętam o hajsach z Xantisa kotku, odsetki rosną.  <3

@topic Stronka bardzo ładna, przyjemna dla oka. Kilka poprawek i gotowa do użytku.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak "Będzie miał coś przeciwko" Nie masz pozwolenia to nie masz praw do publikacji tego, nie rozumiesz? To tak samo jakbyś wstawił do dl projekt nowej strony Xboxa bez ich zgody.

Opublikowano

Nie będę sobie pozwalał na takie kozaczenie.

Dziękuję.

Polecam Krowin Krul

A w dupe mnie możesz pocałować BAN JEST NA MPC PERM ZA TAKIE WŁAMY I DDOSY ITP ITD ETC.

DOSTAJESZ W TYM MOMENCIE PERMA NA ŁEB

Opublikowano

A w dupe mnie możesz pocałować BAN JEST NA MPC PERM ZA TAKIE WŁAMY I DDOSY ITP ITD ETC.

DOSTAJESZ W TYM MOMENCIE PERMA NA ŁEB

ahhhhha :P

Co do tematu stronke mam od dawna,troszke roboty i będzie trybić

Opublikowano

I JA W TYM MOMENCIE DZWONIE DO PROKURATORA (PISAŁEM Z NIM NA GG PRZED CHWILA I POJDZIESZ SIEDZIEC)

Kto?

Za co?

Gdzie?

Jak?

haha ;d

ahhhhha :P

Co do tematu stronke mam od dawna,troszke roboty i będzie trybić

Rysie_Q x Team Cannzas

Strona ma dziury,

dam poradnik na mpc jak połatać LAJKI

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Logowanie wygląa jak ser szwajcarski. Więcej dziur niż cała strona. Jedyne co przykuwa wzrok to grafika. Nic poza tym, ale liczą się chęci.

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Logowanie wygląa jak ser szwajcarski. Więcej dziur niż cała strona. Jedyne co przykuwa wzrok to grafika. Nic poza tym, ale liczą się chęci.

Nie polecam! strona jest cała w dziurach.

ALE DLACZEGO NIKT DO CHOLERY NIE POWIE KONKRETNIE JAKIE TO SĄ DZIURY I GDZIE, BO JA RÓWNIE DOBRZE MÓGŁBYM NAPISAĆ ŻE IPB MA DZIURY NIE MÓWIĄC GDZIE. #mpc #developers #fantasy

QufL90L.png

Opublikowano

­

ALE DLACZEGO NIKT DO CHOLERY NIE POWIE KONKRETNIE JAKIE TO SĄ DZIURY I GDZIE, BO JA RÓWNIE DOBRZE MÓGŁBYM NAPISAĆ ŻE IPB MA DZIURY NIE MÓWIĄC GDZIE. #mpc #developers #fantasy

Bo myślisz, że ktokolwiek za darmo ci pokaże gdzie są dziury?

Ciesz się że wgl zrobiili reupa.

Btw. Także mam stronę od dawna, zastanawia mnie tylko to, że jej Zielsko zakazał udostępniać a nie Domkis.

heavy metal GIF

Opublikowano

Strona taka sobie jedynie co grafika nawet fajna ale co nam z tego jak Zielsko zabrania jej wykorzystywania więc nic przydatnego

Opublikowano

­

Bo myślisz, że ktokolwiek za darmo ci pokaże gdzie są dziury?

Ciesz się że wgl zrobiili reupa.

Btw. Także mam stronę od dawna, zastanawia mnie tylko to, że jej Zielsko zakazał udostępniać a nie Domkis.

A za co tu płacić w takim amatorsko wykonanym skrypcie? X-DDDD Poza tym, co innego pokazać dziury a co innego pokazać jak je załatać, a uwierz mi że nie miałbym z tym problemów.

QufL90L.png

Opublikowano

Pierdolenie, że nie można używać grafiki jak zielsko nie wystawia żadnych faktur oraz nie ma sporządzonej żadnej umowy kupna/sprzedaży z właścicielami stron. Z czym on może pójść do prokuratora, bo chyba jedynie z płaczem...

@MrZielsko

ps. Kiedy zielsko oddasz podatek do skarbówki?

50596142255057180250.png

Opublikowano

Pierdolenie, że nie można używać grafiki jak zielsko nie wystawia żadnych faktur oraz nie ma sporządzonej żadnej umowy kupna/sprzedaży z właścicielami stron. Z czym on może pójść do prokuratora, bo chyba jedynie z płaczem...

@MrZielsko

ps. Kiedy zielsko oddasz podatek do skarbówki?

Kolega chyba niedoinformowany jest, na każde swoje usługi wystawiam fakture jeżeli tylko klient o to poprosi :)

Prowadzę działalność gospodarczą.

Co do grafiki, to ja jestem autorem tej grafiki i do mnie należą wszelkie prawa autorskie. 

P.S nie trzeba sporządzać żadnej umowy, żeby coś sprzedać. Umowa słowna lub też przez komunikator jest tak samo pełno prawna jak pisemna.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...