Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne zadawanie pytań na asku

Tobiasz4561

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam wszystkich jestem nowy na forum i mam nadzieje, żę piszę w dobrym miejscu :)

Otóż ostatnio kupiłem od faceta program do zadawania pytań (10zł doładowanie) który miał, że tak powiem potrafić ominąć captche i zadawać pytania bez twojej ingerencji, jednak zostałem oszukany ponieważ program okazał się zwykłym przeciętniakiem którego moglem sciagnac z pierwszej lepszej strony, co 10 pytan musialem wpisywać kod...

Mam do was pytanie -  Czy wie ktoś może gdzie mogę dostac/pobrać taki programik który bez problemu będzie pomijal ta captche :)

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Wesołych Świąt! :)

Opublikowano

Cześć, witam wszystkich jestem nowy na forum i mam nadzieje, żę piszę w dobrym miejscu :)

Otóż ostatnio kupiłem od faceta program do zadawania pytań (10zł doładowanie) który miał, że tak powiem potrafić ominąć captche i zadawać pytania bez twojej ingerencji, jednak zostałem oszukany ponieważ program okazał się zwykłym przeciętniakiem którego moglem sciagnac z pierwszej lepszej strony, co 10 pytan musialem wpisywać kod...

Mam do was pytanie -  Czy wie ktoś może gdzie mogę dostac/pobrać taki programik który bez problemu będzie pomijal ta captche :)

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Wesołych Świąt! :)

Tego się nie da ominąć, myślisz, że po co to jest? Ano po to żeby uniknąć takich botów. 

Opublikowano

A mógłbyś mi dać link do takiego zwykłego, pamiętam, że ostatnio jak szukałem było tego od ... A teraz nie mogę znaleźć, będę niezmiernie wdzięczny, pozdrawiam :)

Opublikowano

Tego się nie da ominąć, myślisz, że po co to jest? Ano po to żeby uniknąć takich botów.

Jak się nie da ominąć kapczy jak się da? Jest wiele programów, botów które potrafią przepisywać kapcze.

Zobacz sobie mojego bota w projektach użytkowników na forum.. Jest na pierwszej stronie. Jakiś najlepszy nie jest ale jest darmowy i jakoś działa. :)

Opublikowano

Jak się nie da ominąć kapczy jak się da? Jest wiele programów, botów które potrafią przepisywać kapcze. Zobacz sobie mojego bota w projektach użytkowników na forum.. Jest na pierwszej stronie. Jakiś najlepszy nie jest ale działa. :)

A no to mój błąd, widać słabo poinformowany jestem 

Opublikowano

Za samo spamowanie nie dostanie. Przynajmniej ja nie dostałem testując bota... A spamowalem dość dużo.

Opublikowano

Za darmo profesjonalnego bota z captcha pod aska nie dostaniesz za darmo. Ale fakt - możesz pobrać i public bota i public'a omijajacego captche, próbuj.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Tak, udało mi się pobrać bota który prawdopodobnie wysyła wiadomości beż użycia captchy. Ale wysłanie 1 wiadomości trwa ok. 2 min. Tak więc bardziej byłbym zainteresowany programem gdzie trzeba wpisywać captche bo z tego co mi wiadomo jest on o wiele zwinniejszy ;)

Mam na taki program max. 20zł (płatność SMS'em lub poprzez doładowanie)

Opublikowano

Tak, udało mi się pobrać bota który prawdopodobnie wysyła wiadomości beż użycia captchy. Ale wysłanie 1 wiadomości trwa ok. 2 min. Tak więc bardziej byłbym zainteresowany programem gdzie trzeba wpisywać captche bo z tego co mi wiadomo jest on o wiele zwinniejszy ;)

Mam na taki program max. 20zł (płatność SMS'em lub poprzez doładowanie)

W tej cenie ciężko będzie znaleźć na rynku.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No czesc, kurcze znow się dalem nabrać... Pobralem to z linku wyżej na chomikuj (wyslalem SMS'a za 5zł) i oto co mi się pobrało.... bez programu :(

P.S nie mogę wklejać linków na forum....

Więc opisze, pobrało mi się wszystko co miało się pobrać oprócz programu do odpalania, co mam zrobić?

Opublikowano

No czesc, kurcze znow się dalem nabrać... Pobralem to z linku wyżej na chomikuj (wyslalem SMS'a za 5zł) i oto co mi się pobrało.... bez programu :(

P.S nie mogę wklejać linków na forum....

Więc opisze, pobrało mi się wszystko co miało się pobrać oprócz programu do odpalania, co mam zrobić?

Bot z linku wyżej nie omija kapczy.

Opublikowano

Tak wiem, że nie omija i oto mi w tym momencie chodzi. Ale pobrały mi się wszystkie pliki oprócz programu (więc nie mam jak go odpalić) pobierałem 3 razy i za każdym razem to samo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...