Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy-No Rebirth |Exp 5x-Drop 35%| S6E3 |Long Term| Start 7 Styczeń

Dacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak nie ma znaczenia czy zagrasz dzisiaj jutro i pojutrze :D czy za tydzien czy za miesiac :) Wiec ciśnienia nie ma, bedzie sever No-pvp tez wiec afki bedzie mozna walic takie ze 24/h/7 system party bedzie wiec super nawet jak dostaniesz dc czy cos kolega moze cie odpalic dodac do party itd. :)

Wbijac na Ts juz 10 osob jest. Bedziemy montowac party.
Nie trzeba miec mikro mozna na mute byc jest Czat.

Opublikowano

http://www.munomercy.com/downloads  ściągnąłem tego klienta co waży pare mb mniej ponieważ z innego serwera lepiej ciągnęło . Co chwile wyrzuca mi disconecta po głównym ładowaniu. Jakiś patch? ;/

disconnect bo jeszcze nie mozna wejsc do gry

Necesary File Redist 2012 x86  sciagnij tez to
Opublikowano

500 online wow. Ja sobie wyobrażam 1500 online bo jak grałem kilka lat temu na poprzedniej edycji HeroesLand = Hellentry to pokazywało 2000 online i serwer padał także :D..

Opublikowano

Gram sobie gram nagle dostaje laga = dc, potem przy wchodzeniu w launcher nie podswietla sie wogole game start, nie mozna wejsc do gry... ktos mial taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...