Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft by Zyczu

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak zapewne większość z Was wie, pewien cebulak postanowił zrobić launcher o nazwie "minecraft by zyczu". Dużo osób z niego korzysta, jako gracz premium wściekłem się na wieść że ponad połowa serwera widzi mnie w jakimś pedalskim skinie, bo ma mc by sryczu. Dzisiaj dowiedziałem się, że użytkownicy mc by sryczu mogą wbijać na serwery premium. Nie wiem na ile ta informacja jest prawdą, ale to nie zmnienia faktu co to ma do k***y nędzy być?! Zapłaciłem ~90zł, a teraz każdy może mieć to samo za darmo?! Czy naprawdę kompletnie NIC nie da się z tym zrobić? Czy Mojang wie o istnieniu tego badziewia? W takim razie chcę z powrotem moje pieniądze!

Opublikowano

Zaraz ci się kabel od internetu spali od tej napiny

Nie da się wchodzić na servery premium przez zyczu skąd takie info?

6jnc40.gif

Opublikowano

TO NIE PRAWDA mc by zyczu nie daje takich samych możliwości jak PREMIUM nie martw się to tylko plotka. Ja osobiście używam Crystal Lachuner jest do premki i do non-premium ja mam nonpremium

YouTube Klik

Opublikowano

To chociaż jedno dobre. Ale to i tak nie zmienia faktu że ten gościu doprowadza mc do upadku. Bo lepiej stworzyć darmowe konto na tym sryczy niż płacić 90zł za skina którego większość i tak nie widzi. A serwerów premium jest tak mało, że i tak większość kupuje tylko dla skina.

Opublikowano

Tak mnie zastanawia, jaki sens ma ten temat. Jeśli tak bardzo Cię to boli, to napisz wiadomość do twórców gry, że ma miejsce taki proceder i decyzja będzie należała do nich.

Co do wchodzenia na serwery premium z tego launchera - plotka. Na serwery premium da się wchodzić nadal tylko z oryginalnego launchera gry.

P.S. boli Cię to, że gracze Cię widzą w jakimś tam skinie? Ty nie masz normalnych problemów w życiu? ;)

5465845486.png

Opublikowano

Też mnie strasznie denerwuje ten gościu. Przez niego więcej dzieci ma huzuni i inne hacki bo łatwo się je instaluje. I przez niego większość serwerów jest jeszcze większym g*wnem. Np. konkursy skinów, oczywiście na zyczu. albo

-Kto ma zyczu piże 123?

-123

-123

-123

-JAJAJAJA

-123

-JA!

Na szczeście premium nie mają, gdyby mieli to fala dzieciaków dostała by się na serwery premium zagraniczne, a wtedy Polska dokonałaby upadku gry.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

@Risen właśnie się zastanawiam, czy Mojang coś z tym zrobi. Chodzi o to że kupiłem grę, którą teraz jak się okazuje można mieć za darmo...

@pingwin1324 tak. Robię ostatni serwer Polski, potem robię już tylko angielskie, bo nie widzę przyszłości tej gry w Polsce...

Opublikowano

Kupiłem MC za czasów Alpha i wtedy mieć premium to było coś ... A teraz taki gówniak z sryczu wejdzie i inni nie widzą różnicy we mnie a złodzieju.

Opublikowano

@_NieLegalnY_ przecież Mojang zajmuje się minecraftem dalej, i to nie Mojang sprzedał minecrafta, tylko Właściciele Mojangu sprzedali cały Mojang, nie tylko minecrafta ale także ine gry Mojangu. A więc, Twoja wypowiedź jest bez sensu.

Opublikowano

W tym wszystkim gra rolę pomysłowość .... Miał łeb żeby to wymyślić i teraz są tego skutki.Każdy kto kupił premium po części jest wyru***** w d*** ale to wiesz .... Trzeba żyć dalej ziom.

Devisssssss_eune_67_4.png

Opublikowano

Według mnie powinni te wszystkie launchery non-premium usunąć, bo w końcu gry się kupuje.

No trudno tak już jest i tego nie zmienią (albo może...) kiedyś tego nie było i było o wiele lepiej.

Pamiętam też czasy kiedy był launcher MinecraftSP by AnjoCaido, a nie zycze i inne śmieci.

Opublikowano

Tak, wtedy były dobre czasy... Jeden launcher premium, jeden non premium, dwa silniki serwera i 0 bezsensownych pytań. Kiedyś jak ktoś miał problem z pluginem to od razu było wiadomo jaki silnik...

Opublikowano

Trochę mi to lata ale to prawda. Co do piracenia innych gier to spoko ale to jest hamskie. Wszystko tam dostępne każdy mod. Mam nadzieję że mic zrobi coś z tym a nas uczciwych wynagrodzi.

Opublikowano

Też mnie strasznie denerwuje ten gościu. Przez niego więcej dzieci ma huzuni i inne hacki bo łatwo się je instaluje. I przez niego większość serwerów jest jeszcze większym g*wnem. Np. konkursy skinów, oczywiście na zyczu. albo

-Kto ma zyczu piże 123?

-123

-123

-123

-JAJAJAJA

-123

-JA!

Na szczeście premium nie mają, gdyby mieli to fala dzieciaków dostała by się na serwery premium zagraniczne, a wtedy Polska dokonałaby upadku gry.

Masz wielką rację ja MC by zyczu nie mam ale wiem jaki zyczu (osoba) jest dokładanie jak opisał @MR.ZiomuuSs

YouTube Klik

Opublikowano

Czy gdyby Mojang by się dowiedział, co z tym mógłby zrobić?

Debilu przecież oni wiedzą o tym xD zresztą to nie jedyny piracki launcher......

Opublikowano

@cola! Nie wiadomo czy o tym wiedzą "debilu". Wnioskując po Twojej wypowiedzi sam korzystasz z srycza.

Czy to przypadkiem nie narusza EULA?

Opublikowano

Kiedyś używałem raz czy dwa tego srycza i naprawdę jakby ten launcher jeszcze był bez reklam. Ale najbardziej wkurzało mnie to, że nie posiada on wszystkich modów, a z modingu jest dobry, więc skasowałem srycza i dokładnie wyczyściłem oraz przeskanowałem kompa. Niewiadomo jakich śmieci mógł sryczu mi nanieść, a jedno jest pewne: nigdy więcej go nie użyje!!!!! Teraz używam Mineshaftera, nie tylko ze względu na skina ale także na sam launcher.

Kiedyś używałem raz czy dwa tego srycza i naprawdę jakby ten launcher jeszcze był bez reklam. Ale najbardziej wkurzało mnie to, że nie posiada on wszystkich modów, a z modingu jest dobry, więc skasowałem srycza i dokładnie wyczyściłem oraz przeskanowałem kompa. Niewiadomo jakich śmieci mógł sryczu mi nanieść, a jedno jest pewne: nigdy więcej go nie użyje!!!!! Teraz używam Mineshaftera, nie tylko ze względu na skina ale także na sam launcher.

Opublikowano

W sumie mineshafter to też zło i oszustwo względem graczy premium, ale jest lepszy niż sryczu. Nigdy srycza nie miałem, raz chciałem pobrać z jego strony ale w nieskończoność przenosiło mnie z jednego adf.ly do drugiego i wkońcu się rozmyśliłem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CLauncher jest kozacki :)

CLauncher jest z*******y, a w odniesieniu do Tematu. Typie, ktoś coś zrobił, by umilić ludziom grę, bądź ją wręcz utrudnić. Wicej No-Premek, które grają na cheatach, bo nie mają nic do stracenia :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Nie ma i nie będzie takiej opcji możesz być spokojny. ;)

Minecraft.net takiej licencji nie sprzeda ;)

Opublikowano

Ja 4 lata bylem non premium i dzisiaj nadszedl dzien aby przekonac sie do gry i wydac te 90 zl w przelozeniu na 4 lata to ok 22 zl na rok i 1.83 zl na miesiac. Nie obchodzi mnie ktos kto uzywa zyczu (ktory jest po prostu słabym launcherem) i mam to gdzies jak beda mnie widzieli ludzie na tym kliencie, ja sumienie mam czyste. Testowalem grę i w koncu kupiłem. Pozdro dla ludzi ktorzy grają od alphy na piratach.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...