Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Big pack grubo ponad 300 modeli Broni+ikonki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że jesteś bardzo krótko na forum skoro twierdzisz, że nikt takiej paczki nie wrzucił, bo te bronie przewineły się już kilka razy, moze nie w takiej jednej wielkiej paczce, ale wszystki z pewnościa były

Na forum jestem juz 6lat (3 lata dłużej od ciebie) i nie widziałem choćby 30 % z tego na tym forum.

81330142092000894794.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum jestem juz 6lat (3 lata dłużej od ciebie) i nie widziałem choćby 30 % z tego na tym forum.

Czym innym jest data rejestracji na forum, a czym innym znajomość zawartości danego działu. Akurat tak jak wspomniano znaczna większość tych broni była częścią wielu wstawek na forum. Może nie było jednej dużej, ale wszystkie można było pobrać już ponad 2 lata temu. Pozostałe bronie to tylko przemalowana tekstura i nic więcej.

Opublikowano

Czym innym jest data rejestracji na forum, a czym innym znajomość zawartości danego działu. Akurat tak jak wspomniano znaczna większość tych broni była częścią wielu wstawek na forum. Może nie było jednej dużej, ale wszystkie można było pobrać już ponad 2 lata temu. Pozostałe bronie to tylko przemalowana tekstura i nic więcej.

Cyferki wyznacznikiem zajebistości, ale j**** to ze pierwszy post na tym koncie napisał w tym roku na początku stycznia, jest tu dłuzej i wie lepiej.

ps, jestem tu od 2k8 a to konto jest nr 250.

Ale to już było...

Opublikowano

Cyferki wyznacznikiem zajebistości, ale j**** to ze pierwszy post na tym koncie napisał w tym roku na początku stycznia, jest tu dłuzej i wie lepiej.

ps, jestem tu od 2k8 a to konto jest nr 250.

Ale to już było...

Ale co mnie to obchodzi?To nie jest temat do dyskusji kto pierwszy zalozył konto na mpc

81330142092000894794.png

Opublikowano

Ojej, ile broni. I to jakich! Naprawdę piękne. Co do tego, czy zostały już kiedyś te bronie tutaj opublikowane, jeżeli są pojedynczo - spoko, ale chyba lepiej jest pobrać taką dużą paczkę niż każdy set/broń osobno :P

Opublikowano

Sety ok ale one były już kiedyś udostępnione może w innej paczce ale..  :P

Pamiętam jeszcze link do fb z ss tych broni.

No ale download działa a tam nie wiadomo więc się nie czepiam.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Aż mi Ciebie szkoda, pare dni temu nie działało mi MPC, szukałem broni po dysku, natknąłem się na te i aż się zaśmiałem, wyraźnie podkreśliłeś że robiłeś ikonki, a w paczce "Bronie by XML" no może troche inaczej się nazywało, były wszystko co ty dałeś, dorzuciłeś tylko jakiś badziew.

@Colin™ różnimy się też ortografią.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Aż mi Ciebie szkoda, pare dni temu nie działało mi MPC, szukałem broni po dysku, natknąłem się na te i aż się zaśmiałem, wyraźnie podkreśliłeś że robiłeś ikonki, a w paczce "Bronie by XML" no może troche inaczej się nazywało, były wszystko co ty dałeś, dorzuciłeś tylko jakiś badziew.

Dupa cie boli? Widzisz ja udostępniłem a ty nie:) I tu sie różnimy.Ja wole ,żeby ktoś skorzystał skoro ja ich nie uzywam.

81330142092000894794.png

Opublikowano

Większość z tych broni już dawno jest wykorzystywanych niektóre psują wręcz klimat ale zawsze to lepiej jak jest @Messoreto 289 modeli niż każdego szukać osobno :D

Opublikowano

Większość z tych broni już dawno jest wykorzystywanych niektóre psują wręcz klimat ale zawsze to lepiej jak jest @Messoreto 289 modeli niż każdego szukać osobno :D

Jedynie co w tych broniach moze ci psuć klimat to wachlarze które są do c***a nie podobne. Przeglądałem sobie tą paczke i szczerze mówiąc jest sporo broni które pierwszy raz na oczy widze i są one dośc ładne i je z pewnościa wykorzystam jak przejdą malowanko, tylko wachlarze są do dupy o ile to tak nazwać mozna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...