Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam problem z csgolounge w ekwipunku mam sporo itemkow a na csgolounge gdy chce obstawić mecz pokazuje mi tylko 2 skiny a innych nie.

Dodam że trade url resetowałem parę razy.

Opublikowano

Możliwe ze masz itemy z nowej kolekcji których jeszcze nie ma na lounge dodanych lub masz za drogie itemy max to 60value na itemie 

Opublikowano

Droższe niż 60 też się wyświetlają i są warte 60 value .

Kosy się nie wyświetlają + nowe operacje też nie dopiero jak się skończy ta nowa operacja dodadzą nowe skiny do obstawiania.

Ale zawsze masz funkcję trade :P

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Możesz mieć również blokadę systemową, że np jest to pierwszy zakup albo drop z skrzynek.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Możliwe ze masz itemy z nowej kolekcji których jeszcze nie ma na lounge dodanych lub masz za drogie itemy max to 60value na itemie 

wez czlowieku jebnij sie zdrowo w glowie, na longu mozna obstawiac prawie wszystkie itemy, nawet te warte 300€, oby tylko były na rynku. ( nie mozna obstawiać pamiątek, nowych kolekcji jak i nowych naklejek, skrzynek oraz noży)

A i jeszcze coś Herbacia, po prostu csgolounge czasami jest tak zlagowany, że nie wyszukuje itemów... i tu masz problem rozwiązany. Jesli ktos chce sie wymienic zapraszam

http://steamcommunity.com/id/koskopl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...