Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Axe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na dungeonie wypadł mi fajny toporek i chciałbym go sobie założyć ale nie mogę bo ziomki pisali że muszę iść do jakiegoś Mastera i nauczyć się u niego władanie tym Axem. Powie mi ktoś gdzie jest ten master? gram Nieumarłymi, szukałem w Undercity ale nie mogłem zlaleść(pogmatwana i głupia miejscówka wg. mnie -_-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Gdzie grasz? Bo od CATA Weapon Masterzy zostali usunięci akurat więc jeśli na WOTLK privach, to w War Quater jest Weapon Master.

Opublikowano

WOTLK, zaraz poszukam.

//edit.

@DesoPL jestem w War Quater i tam jest 3 warriorów i u nich moge sie nauczyc nowych skillow, moge zmieniac cos tam w talentach i tam moge sie tez o jakiejs informacji dowiedziec ale nie ma nic nt. nauczenia wladania axem..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Mój błąd. Toporów nauczysz się w Orgrimmar, bo trener w UC uczy kusz, daggerów, mieczy jedno / dwuręcznych oraz włóczni.

To jest ukryta treść, proszę

Znajduje się w Valley Of Honor obok trenerów Blacksmithing.

Opublikowano

@DesoPL mam problem, bo jestem w Ogri u tego typa i nie mogę nauczyć się władania two-handed Axe bo pisze że już to umiem a mimo to nie moge założyć mojego axe. Wiesz może o co chodzi? ;x

Za masz poziom do noszenia tej broni? :)

Opublikowano

Jaką klasą grasz? Możliwe jest ze twoja klasa nie może nosić 2 recznych axów albo wystąpił bug przy uczeniu się "skilla", Bugi na privach normalna rzecz.