Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzacz powtórzeń

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sama nazwa wskazuje- program wyszukuje we wpisanym tekście powtórzeń wyrazów i oznacza je na czerwono losowy kolor.
Co 7 wyrazów program przechodzi do kolejnego wersu, aby zapobiec rozdzielaniu wyrazów.
Język: C++ C#.

Wersja 1.3

Download: https://mega.nz/#!y5kX0ZhD!3dyvrq1UdAenR4UNNxqoS5r4cCqdDnPxEDxK7MjpEGY

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/e1e880f5b691fc1f46d554a87aa09617bd32a7cdf606d2ec8ac84a0224fed780/analysis/1440613274/

Changelog:

V1.3

- > kod programu został napisany od nowa (lepiej)

- > jedno okno zastąpiło dwa

- > nowy wygląd

- > wszystkie elementy zmieniają swoje rozmiary względem głównego okna

- > więcej spójników i przyimków

- > edytowalne komponenty wyświetlane są w drugim oknie

- > została dodana lista, która wyświetla słowa, które się powtarzają i ich ilość powtórzeń

- > te same słowa, które się powtarzają są oznaczone indywidualnym kolorem

V1.2
- > mała zmiana wizualna
- > pogrubienie i zmiana na czerwony kolor powtórzenia
- > statystyki
- > możliwość dodania własnych słów, które program ma pomijać

185721440614013914647.png

Opublikowano

Serio? To teraz moi redaktorzy będą mieli gotowca ze sprawdzonymi powtórzeniami, jedyne co zostanie to pozamienianie słów. Oj ty, oj ty. :P Pomysł na program niezły, może kiedyś skorzystam. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serio? To teraz moi redaktorzy będą mieli gotowca ze sprawdzonymi powtórzeniami, jedyne co zostanie to pozamienianie słów. Oj ty, oj ty. :P

To z myślą o naszej redakcji, ale innym na pewno też się przyda.  :D.

Opublikowano

świetna aplikacja!

dodaj gui jakieś z*******e plz ;D

kiedy piszesz aplikację do mct xD?

W sumie to przymierzałem się do tego, ale w ostatniej chwili zamknąłem kartę z aplikacją :/.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to przymierzałem się do tego, ale w ostatniej chwili zamknąłem kartę z aplikacją :/.

Serio? Jeżeli dla Ciebie to jest coś, z czym chcesz iść do mct to życzę Ci powodzenia w przyszłości.

Co do programu to ok, jest przydatny, (chociaż są lepsze STRONY) a o to chodzi przecież w programowaniu, pisze się dla innych/jakiegoś celu :>.

ps. "2.Usuń wszystkie akapity oraz entery, a zdania oddziel spacjami!" Mogłeś stworzyć własny wyjątek i każdemu byłoby lepiej :>.

@ArcheR.

Dzięki, że nie zrozumiałeś mnie źle, chciałem Ci tylko troszeczkę naprostować drogę :-).

Umiejętności nie masz dużych (ciężko ocenić po takiej apce, ale po dekompilacji trochę słaby kod), ale jeżeli jeszcze trochę w tym posiedzisz to kto wie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Serio? Jeżeli dla Ciebie to jest coś, z czym chcesz iść do mct to życzę Ci powodzenia w przyszłości.

Co do programu to ok, jest przydatny, (chociaż są lepsze STRONY) a o to chodzi przecież w programowaniu, pisze się dla innych/jakiegoś celu :>.

Zdałem sobie sprawę, że to zbyt mało, więc sobie odpuściłem.

ps. "2.Usuń wszystkie akapity oraz entery, a zdania oddziel spacjami!" Mogłeś stworzyć własny wyjątek i każdemu byłoby lepiej :>.

@ArcheR.

Dzięki, że nie zrozumiałeś mnie źle, chciałem Ci tylko troszeczkę naprostować drogę :-).

umiejętności nie masz dużych, ale jeżeli jeszcze trochę w tym posiedzisz to kto wie.

:D.

Ok :P.

Już się przyzwyczaiłem do hejtów ze strony wyjadaczy, ale to norma teraz xD, w sumie racja, bo nie umiem jeszcze wszystkiego :p.

Opublikowano

Zdałem sobie sprawę, że to zbyt mało, więc sobie odpuściłem.

:D.

Ok :P.

Już się przyzwyczaiłem do hejtów ze strony wyjadaczy, ale to norma teraz xD, w sumie racja, bo nie umiem jeszcze wszystkiego :P.

Nie jestem żadnym wyjadaczem, umiem co umiem, a to jest tak naprawdę pikuś z tym co umieją te osoby - @Jaca777, @Vesim, @Arkeus, @Zkumeku, @Sopelek997, @blegger, @blowfish no i Frozenshadow a'ka hejtero:<

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Lepsze to, niż kolejne przeglądarki, strony do mc itd...

Zawsze to jest coś innowacyjniejszego niż reszta zbieranego tu kurzu. Byle do przodu z kreatywnością i umiejętnościami :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Lepsze to, niż kolejne przeglądarki, strony do mc itd...

Zawsze to jest coś innowacyjniejszego niż reszta zbieranego tu kurzu. Byle do przodu z kreatywnością i umiejętnościami :)

Dziękuję za miłe słowa panie liderze :D.

Opublikowano

Bardzo ciekawy projekt,plusem tego programu jest użyteczność-nie każdy projekt zaprezentowany w projektach użytkowników jest przydatny.

Widzę że całkiem nieźle ci idzie programowanie w C++,czekam na dalsze projekty;)

Opublikowano

Jak robisz to w konsoli to trzeba jakoś załatwić sprawę z polskimi literami...

Wskazówka: Kodowanie.

Sprawdzałem to kilka razy u siebie i śmiga, w pliku jest kod, który koduje polskie znaki  8S .

Opublikowano

Sprawdzałem to kilka razy u siebie i śmiga, w pliku jest kod, który koduje polskie znaki  8S .

Szkoda dodawać funkcję do kodu.

Po prostu trzeba jakoś uwzględnić kodowanie w konsoli, a w TXT.

Zacznij kombinować, to ma być twój projekt, nie mój. Jak zacząłeś coś robić to rób to do końca.

Inne kodowanie w konsoli ma linux, a windows.

TuByłaSygnatura.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny program, myślę, że w późniejszych fazach program zyska na kolorach i zostanie rozbudowany o kolejne funkcje, bo jednak taki program to niecodzienność i wielu osobą się może przydać. 

Wielkie gratulacją i powodzenia przy aktualizacjach ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Design jest nieprzemyślany, bo wystarczyłoby jedno pole i kolorowanie powtórzeń. Lista słów do pominięcia powinna być edytowalna przez użytkownika.

Opublikowano

Design jest nieprzemyślany, bo wystarczyłoby jedno pole i kolorowanie powtórzeń. Lista słów do pominięcia powinna być edytowalna przez użytkownika.

W kolejnej wersji postaram się zrealizować Twoje pomysły :p.

Opublikowano

Wersja 1.2

V1.2

Changelog:

- > mała zmiana wizualna

- > pogrubienie i zmiana na czerwony kolor powtórzenia

- > statystyki

- > możliwość dodania własnych słów, które program ma pomijać

848561424190208914647.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Może by tak poprawić download najnowszej wersji, bo chciałem skorzystać ocenić itp. a nie można pobrać. Pozatym projekt zgłoszony do POTM i nie ma jak go pobrać ;-;

694101439111178842252.png

Opublikowano

Przeciez działa.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Może by tak poprawić download najnowszej wersji, bo chciałem skorzystać ocenić itp. a nie można pobrać. Pozatym projekt zgłoszony do POTM i nie ma jak go pobrać ;-;

Poprawiłem download w pierwszym poście już jakiś czas temu, teraz zaktualizowałem w poście nr 22 :p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...