Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZBIJ % RAZEM Z MAJKELEM!

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KMYHefv.png

Ostatnimi czasy widzę dużo skarg na zalegające % na waszych paskach ostrzeżeń. Chcecie się ich pozbyć? Pomogę Wam!

Chcesz zostać kidmoderatorem, mentorem, grafikiem czy lektorem w naszym teamie? Pamiętaj, że pasek zapełniony warnami zamyka wiele drzwi na drodze forumowej kariery.

Powiesz "warny przecież i tak same znikną" - to prawda, ale po co czekać. Dziś już zabierz się do roboty, dziś już buduj przyszłość. Jutro będzie za późno, ktoś kto nie czekał zbiera żniwa. 

#1. Bądź aktywny i zbijaj % - czyli zbijam warny niemal za darmo.
-Napisz dziennie przynajmniej 6 pomocnych postów.
-kontynuuj to przez 7 dni.
-nie zdobądź przez ten czas żadnego warna
-zgłoś się po -5%

Akcja trwa przez miesiąc, więc możecie za darmo zbić 20%

Chcesz spróbować? Napisz do mnie pw, w tytule wpisując swój nick. Codziennie wieczorem przedstaw swoje posty. Przy okazji pogadamy, przekażę kilka ciekawych porad w różnych forumowych sprawach  ;) 

#2 Pisz poradniki - pomóż rozwijać się nam i sobie!
Podwajam liczbę ściąganych warnów za poradnik. Tradycyjny - 10%, rozbudowany to nawet -20%

#3 Tworzysz jakieś swoiste dzieła sztuki? Robisz świetne sygnatury, piszesz piosenki, tworzysz mody do gier, bądź cokolwiek w czym jesteś dobry? Pochwal się! 
Udostępniaj je na Naszym forum niech i inni podziwiają; przy okazji zgarnij -5%!  Akcja jednorazowa  ;)

#4 Wspólne korzyści - Polub Nasz fanpage na fb i zgarnij kolejną dyszkę. Jeśli już to zrobiłeś nie krępuj się napisać na pw i ściągamy.

Tyle mi przyszło do głowy. Masz jakieś jeszcze pomysły pisz wiadomość, pomyślimy co da radę zrobić.

Bawmy się tym całym forumowaniem i przede wszystkim czerpmy z tego przyjemność, bo o to tu chodzi.

Miłego wieczoru! Mam nadzieję, że trochę go Wam umiliłem  ;)

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...