Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga :)

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam no to lecimy po kolei bo widze kolega nasłany przez kogoś z mpc próbuje oczernić mnie i mój serwer :)

- Na 1 rzut oka widać, że ss są zmanipulowane (nie widać pełnej rozmowy tylko pourywane wątki, a kolega nieźle prowokował i próbował ze mnie wydusić słowo klucz, czyli "kradzież"

- Konto wystawione na mpc nie nalezy do mnie tylko do osoby, która poprosila mnie o jego wystawienie ( Widać to po nr gg i ogólnie po treści).

- Co do ts3 to wyraźnie widać, że nie ja sprzedaje konta tylko inny użytkownik i nie były to konta kradzione tylko jego prywatne w cs:go podajże silver II i w lolu miał jakiegoś unrankeda nowego i jakieś starsze konto dywizja chyba gold.

- Co do serwera Shayen nigdy nie miałem i nie będe miał jakiegolwiek dostępu, gdyz no nie oszukujmy sie ja i Harnaś za sobą nie przepadamy.

- Najważniejsza sprawa to pewnie zapytacie skąd miałem passy do konta lola owego oskarżyciela już wyjaśniam:

Było tak, że gram sobie w lola na swoim jakże gangsterskim ACC o nazwie Mks4fun. Siedze sobie w lobby wyszukujać gry, w pewnej chwili dostaje zaproszenie od nieznajomej mi osoby o nicku: KSF Brakel

Mówie spoko przyjme może ktoś z kim grałem czy coś, po chwili dostałem zapytanie od owej osoby czy niechcem kupić konta w lola po niskiej cenie o dość sporej dywizji. No dobra mówie spoko pokaż mi te konto dał mi passy zalogowałem się na 2 laptopie konto miało dywizje gold coś chyba gold 4 i dośc sporo fajnych skinów no, mówie ok tylko jak chcesz dokonać tranzakcji, zasugerował metode paypall tylko, ze początkowo na jego warunkach najpierw hajs potem zmiana email no jak wiadomo nie zgodziłem się po czym doszliśmy do porozumienia, że on zmieni najpierw email na mój poczym ja wyśle mu pieniądze no i tak też zrobiliśmy tutaj macie potwierdzenie przelewu metoda paypall na jego konto, zamazałem nazwe, gdyż nie mam pewności czy to wogóle prawda co pisze "Ed Dog", a niechcem obciążać w domysle nie winnej osoby:

44644177299639435929.jpg

(Tak wiem zaraz będą hejty, że debil kupuje konta ale 70% z was zrobiło by tak samo,gdyby miała okazja zdobycia konta po niskiej cenie).

Ps: Kolego nastepnym razem jak będziesz próbował kogoś oczerniać nie mając rzetelnych dowodów to prosze cie nie rób tego bo to nie tylko pogrąża ciebie, ale i przy okazji mnie bo trace na reputacji, która i tak nie stoi na najwyższym poziomie. A i tak troche polecialeś wikipedią, a nawet nie wiesz o czym gadasz.

A ty kim jesteś gościu bo chyba nie miałem przyjemności cie poznać, a pierdolisz jakieś farmazony na mój temat?

Harnas :) bede w domu to wstawie pare ss na twoj temat pseudo hakerze co kazdemu lize dupe

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@mks4Fun i co chciałeś udowodnić tym zdjęciem z PayPala? Mógłby to być przelew do pierwszej lepszej osoby nie mówiąc o tym, że w każdej chwili można wycofać przelew na paypalu. Inny użytkownik miał dostęp do założenia takich roomów na TSie? Od razu widać ze w chu.. lecisz :> Co do autora też ceny zawyżone.

Opublikowano

Witam Witam no to lecimy po kolei bo widze kolega nasłany przez kogoś z mpc próbuje oczernić mnie i mój serwer :)

- Na 1 rzut oka widać, że ss są zmanipulowane (nie widać pełnej rozmowy tylko pourywane wątki, a kolega nieźle prowokował i próbował ze mnie wydusić słowo klucz, czyli "kradzież"

- Konto wystawione na mpc nie nalezy do mnie tylko do osoby, która poprosila mnie o jego wystawienie ( Widać to po nr gg i ogólnie po treści).

- Co do ts3 to wyraźnie widać, że nie ja sprzedaje konta tylko inny użytkownik i nie były to konta kradzione tylko jego prywatne w cs:go podajże silver II i w lolu miał jakiegoś unrankeda nowego i jakieś starsze konto dywizja chyba gold.

- Co do serwera Shayen nigdy nie miałem i nie będe miał jakiegolwiek dostępu, gdyz no nie oszukujmy sie ja i Harnaś za sobą nie przepadamy.

- Najważniejsza sprawa to pewnie zapytacie skąd miałem passy do konta lola owego oskarżyciela już wyjaśniam:

Było tak, że gram sobie w lola na swoim jakże gangsterskim ACC o nazwie Mks4fun. Siedze sobie w lobby wyszukujać gry, w pewnej chwili dostaje zaproszenie od nieznajomej mi osoby o nicku: KSF Brakel

Mówie spoko przyjme może ktoś z kim grałem czy coś, po chwili dostałem zapytanie od owej osoby czy niechcem kupić konta w lola po niskiej cenie o dość sporej dywizji. No dobra mówie spoko pokaż mi te konto dał mi passy zalogowałem się na 2 laptopie konto miało dywizje gold coś chyba gold 4 i dośc sporo fajnych skinów no, mówie ok tylko jak chcesz dokonać tranzakcji, zasugerował metode paypall tylko, ze początkowo na jego warunkach najpierw hajs potem zmiana email no jak wiadomo nie zgodziłem się po czym doszliśmy do porozumienia, że on zmieni najpierw email na mój poczym ja wyśle mu pieniądze no i tak też zrobiliśmy tutaj macie potwierdzenie przelewu metoda paypall na jego konto, zamazałem nazwe, gdyż nie mam pewności czy to wogóle prawda co pisze "Ed Dog", a niechcem obciążać w domysle nie winnej osoby:

44644177299639435929.jpg

(Tak wiem zaraz będą hejty, że debil kupuje konta ale 70% z was zrobiło by tak samo,gdyby miała okazja zdobycia konta po niskiej cenie).

Ps: Kolego nastepnym razem jak będziesz próbował kogoś oczerniać nie mając rzetelnych dowodów to prosze cie nie rób tego bo to nie tylko pogrąża ciebie, ale i przy okazji mnie bo trace na reputacji, która i tak nie stoi na najwyższym poziomie. A i tak troche polecialeś wikipedią, a nawet nie wiesz o czym gadasz.

A ty kim jesteś gościu bo chyba nie miałem przyjemności cie poznać, a pierdolisz jakieś farmazony na mój temat?

Nie jestem za nikim, nie chce sie też Cie obwiniać ani nikogo bo ja tu nie mam nic do gadania.

No ale wiesz... Mi sie wierzyć nie chce że ktoś dał Ci passy do konta...

Co do tego paypal to łatwo przerobić

Czyli Ty zrobiłeś tak
Patrzcie tutaj płątność:
Dajesz ss z datą i z kwotą zapłaty.
I wszyscy nagle wierza?

To jak ja bym zrobił tak:
Jestem milionerem!!!

Opublikowano

Inny użytkownik miał dostęp do założenia takich roomów na TSie? 

Wyobraź sobie że dużo osób mogło zrobić kanał : )

Opublikowano

żebym nie wstawił rozmowy z tobą bo dopiero będziesz miał zszarganą reputację przez randoma :)

cytuje "ja nic nie wiem o kradzieży konta odpalam windowsa wchodzę w notatnik i patrzę o jakieś passy to mówię wejdę i zobaczę"

osoby losowe, które tutaj wchodzą tak, żeby zobaczyć albo osoby które wiedzą o co chodzi.

Po pierwsze

nie "oczerniałbym" jeżeli bym, nie miał do tego podstaw 

Po drugie

uwierzycie mi - spoko

nie uwierzycie mi - spoko

Tu macie SS z komórki z numerem do WP, gdzie zgłaszałem kradzież kona e-mail. 

Możecie sobie sprawdzić na stronie głównej WP, że to jest numer do nich kontaktowy.

46e304149c511.jpg

10912853_407959832692767_1372659191_n.jp

10893728_407960396026044_1046852347_n.jp

@Join jeśli jestem jebanym baranem to i tak nie ma prawa wchodzić na konto ;)

fakt konta w lolu mogę być warte tylko ile sobie liczysz, ale portfele wirtualne takie jak PayPal itp już nie bo płaci MOJĄ GOTÓWKA, którą własnoręcznie tam przelałem

a liczyć ile tam miałem nie będę, bo wyjdzie, że się chwalę :)

@Invence
"Ziomeczku, gdyby mks chciał cie okraśc to by to zrobił tak, że byś nigdy się nie dowiedział kto to zrobił, a tym bardziej bys nie odzyskał więc nie pierdol farmazonów bo to napewno nie on zrobił."

Tak?

to dziwne mks (tak twierdzę, że to on skoro ukradł mi konto to i on musiał dzwonić) nawet do mnie zadzwonił chyba z 2 tygodnie temu z tekstem: Witam tu pracownik Riot... coś tam coś.
Niestety tego nawet nie udowodnię bo usunąłem wiadomość do niego
Chyba, że poda nam prawdziwy numer to porównamy

Oczywiście mógł dzwonić od kogoś innego itp :)

Opublikowano

I dlatego powinno się instalować AntyVirusa, robić do każdego konta inne hasło i np sobie notować w notesie czy na kartce, prawdę nie trzeba wiele robić aby się zabezpieczyć, jeżeli AntyVirus coś wykryje w Cliencie gry to od razu takiego usunąć :) Gdyż gatki typu że, to nic niegroźnego może się źle skończyć, Tyle ode mnie.

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

44644177299639435929.jpg

Gold 4 z masą fajnych skinów?

A czyli moje? :O

Bo ma koncie DEVINS, które jest moją własnością 

Mam Gold 4 i wszystkie te FAJNE legendarne skiny.

Co raz bardziej mnie podjudzasz do tego, żebym wstawił naszą rozmowę z TS :)

Nawet, jeżeli konta w LOLu i w CS nie miały wartości to jeszcze zostaje 

- sama kradzież konta e-mail

- portfele wirtualne, na które wejść z MOIM e-mail nie będzie trudno :)

Opublikowano

Wszyscy jebnijcie w ścianę jeśli myślicie, że ktoś kto ma dostęp do bazy będzie wrzucał keyloggera do clienta. Debile.

Ps.

Mks i jego gówno 'ekipa' to tak czy tak oszuści, także... :D 

Opublikowano

żebym nie wstawił rozmowy z tobą bo dopiero będziesz miał zszarganą reputację przez randoma :)

cytuje "ja nic nie wiem o kradzieży konta odpalam windowsa wchodzę w notatnik i patrzę o jakieś passy to mówię wejdę i zobaczę"

osoby losowe, które tutaj wchodzą tak, żeby zobaczyć albo osoby które wiedzą o co chodzi.

Po pierwsze

nie "oczerniałbym" jeżeli bym, nie miał do tego podstaw 

Po drugie

uwierzycie mi - spoko

nie uwierzycie mi - spoko

Tu macie SS z komórki z numerem do WP, gdzie zgłaszałem kradzież kona e-mail. 

Możecie sobie sprawdzić na stronie głównej WP, że to jest numer do nich kontaktowy.

46e304149c511.jpg

10912853_407959832692767_1372659191_n.jp

10893728_407960396026044_1046852347_n.jp

@Join jeśli jestem jebanym baranem to i tak nie ma prawa wchodzić na konto ;)

fakt konta w lolu mogę być warte tylko ile sobie liczysz, ale portfele wirtualne takie jak PayPal itp już nie bo płaci MOJĄ GOTÓWKA, którą własnoręcznie tam przelałem

a liczyć ile tam miałem nie będę, bo wyjdzie, że się chwalę :)

@Invence

"Ziomeczku, gdyby mks chciał cie okraśc to by to zrobił tak, że byś nigdy się nie dowiedział kto to zrobił, a tym bardziej bys nie odzyskał więc nie pierdol farmazonów bo to napewno nie on zrobił."

Tak?

to dziwne mks (tak twierdzę, że to on skoro ukradł mi konto to i on musiał dzwonić) nawet do mnie zadzwonił chyba z 2 tygodnie temu z tekstem: Witam tu pracownik Riot... coś tam coś.

Niestety tego nawet nie udowodnię bo usunąłem wiadomość do niego

Chyba, że poda nam prawdziwy numer to porównamy

Oczywiście mógł dzwonić od kogoś innego itp :)

sluchaj... jak bron boze nei bronei tego kolesia, bo go w c**j nienawidze, ale chodzi mi o to, ze Twoje konto wg regulaminu tej gry jest nic nie warte i w tym chce Cie uswiadomic, ze nie mozesz nic takiego zglosic, albo nie. Mozesz zglosic, ale nic nie zrobia. Przykra prawda

Opublikowano

sluchaj... jak bron boze nei bronei tego kolesia, bo go w c**j nienawidze, ale chodzi mi o to, ze Twoje konto wg regulaminu tej gry jest nic nie warte i w tym chce Cie uswiadomic, ze nie mozesz nic takiego zglosic, albo nie. Mozesz zglosic, ale nic nie zrobia. Przykra prawda

Przykra prawda jest taka, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem :)

Wiesz co to jest PayPal?

Wiesz co to jest portfel internetowy?

Bo miałem na nich razem 5 tys zł.

Więc, to się już do kradzieży zalicza.

Opublikowano

Autorze, taka mała porada dla Ciebie. Jeśli sprawa jakimś cudem zostanie umorzona, lub wyrok będzie zbyt mały - odwołuj się.

Opublikowano

Autorze, taka mała porada dla Ciebie. Jeśli sprawa jakimś cudem zostanie umorzona, lub wyrok będzie zbyt mały - odwołuj się.

Będę to robił.

Bo przez to tacy ludzie jak on czują się bez karni 

@mks4Fun

i co nie wypowiesz się?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bo trzeba mieć łeb żeby dawać takie samo hasło do gry jak na e-mailu  :D

Opublikowano

Zawsze zakładać należy wszędzie inne hasła i loginy, bo potem są właśnie takie sytuacje ;).

i mowi to osoba ktora sprzedaje sie z serwera na serwer majac dostep do baz forum danych serwerow ...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Musiałem odpowiedziec bo, dostałem sporo wiadomości dotyczących tego tematu, a gdybym tego nie zrobił moja reputacja mogłaby runąć z powodu oskarżeń jakiegoś randoma ...

Mówisz o reputacji gówna które kupuje bootery za 5$ i udaje że jest kozakiem w internecie razem z gumiś squad?

smieszny mnie to "zgloszenie na policje", c***a zglosiles i c***a dostaniesz... Twoje konto w lolu ilekolwiek na nie wydales jest warte max 50zl debilu konto w csie to nie wiem, ale zapewnie nie wiele wiecej, chociaz tam mozna skiny opchnac to moze warte ze 100/150zl.

Wracajc do sedna, organy scigania nic by z tym nie zrobili, bo maja w cos takiego wypierdolone i napewno nie za marne 1700zl, bo nieukrywajmy jest to mala kwota i tyle, a co do realnej wartosci juz napisalem ;)

Nie bronie zlodziejstwa, bo powinno byc karane, ale c***a zrobisz, jezeli jestes jebanym baranem i sie nie potafisz abezpieczac to nei nasz problem

wracajc do 1 linijki...

kiedy wy k***a zrozumiecie, ze jezeli wydacie na gre 1000zl to tracicie jakies 90%?  jak nie k***a wiecej

Co z tego że jego konto w przeliczeniu na złotówki nie jest nic warte? Jeśli włożył w to konto ponad 250zł i ma na to dowód to kradzież tego konta wiąże się z przestępstwem. Btw drogi Mr Ciuro. Jeśli stwierdzasz że złodziejstwo powinno być karane to może sam przestań kraść? Dobrze wiemy co zrobiłeś Teodorowi.

Opublikowano

Noob noobem pogania, kiedy w koncu zrozumiecie...

Wystarczy mail + hasło w plain text z waszych tych serwerków metinowych, a potem lecisz pythonem pop3 weryfikacją i "włala", postawcie się w ich sytuacji, czy przy posiadaniu maili i haseł zapisanych w plain text nie pokusilibyście się na "sprawdzenie"? Ja np. jak mam "dostęp" do pewnej bazy która ma rekord min. 1k od razu wykonuję query do DB żeby zdumpować odpowiednią tabelę :) i jadę na chama sprawdzając maile, najczęściej spotykam się w fajnymi fotkami nastek, które wrzucam na ich fejsbunia ;)

BTW. kto normalny ma podpięty adres mailowy który używa do giercowania, jako mail do konta bankowego / porfeli steam / walutowych / BTC?

Hugo _/
Opublikowano

­

BTW. kto normalny ma podpięty adres mailowy który używa do giercowania, jako mail do konta bankowego / porfeli steam / walutowych / BTC?

Jakieś 3/4 osób grających z Metina

Opublikowano

Noob noobem pogania, kiedy w koncu zrozumiecie...

Wystarczy mail + hasło w plain text z waszych tych serwerków metinowych, a potem lecisz pythonem pop3 weryfikacją i "włala", postawcie się w ich sytuacji, czy przy posiadaniu maili i haseł zapisanych w plain text nie pokusilibyście się na "sprawdzenie"? Ja np. jak mam "dostęp" do pewnej bazy która ma rekord min. 1k od razu wykonuję query do DB żeby zdumpować odpowiednią tabelę :) i jadę na chama sprawdzając maile, najczęściej spotykam się w fajnymi fotkami nastek, które wrzucam na ich fejsbunia ;)

Gratuluje właśnie przyznałeś się do tego że jesteś złodziejem i ingerujesz w cudzą prywatność.. Zaniżyłeś poziom tego forum o kolejne 5%. Więcej takich ludzi jak ty i będzie wiadomo czemu na prywatnych serwerach metka brakuje graczy. Bo w tej ukochanej Polsce złodziej złodzieja złodziejem pogania.

Opublikowano

i mowi to osoba ktora sprzedaje sie z serwera na serwer majac dostep do baz forum danych serwerow ...

Napisała to osoba, która nie ma pojęcia w ogóle na ten temat.

Co do tematu to także właściciele serwerów powinni dbać o bezpieczeństwo swoich graczy.

Opublikowano

No proszę, mks się doczekał. Według mnie sprawę warto zgłosić do jakieś wyższej instytucji typu Policja, Sąd. Nie zdziwiłbym się gdyby to był on, jest to dziecko 16 letnie, które nie zdaje sobie konsekwencji z pewnych spraw. On konsekwencji nie poniesie żadnych, zatem konsekwencje poniosą jego rodzice niestety ale myślę, że jak oni się dowiedzą jakiego to "hackiera" mają w domu to pozbędą się internetu z domu. Ułatwię Ci kolego nieco sprawę żeby po prostu było ci nieco łatwiej rozegrać tą akcje.
Po dane zapraszam na PW (chętnie podam). Myślę, że nieco Ci pomogłem i jestem tego zdania, że z syfami trzeba trzymać krótko a najlepiej je wyciskać :)
Pozdrawiam.

Opublikowano

No proszę, mks się doczekał. Według mnie sprawę warto zgłosić do jakieś wyższej instytucji typu Policja, Sąd. Nie zdziwiłbym się gdyby to był on, jest to dziecko 16 letnie, które nie zdaje sobie konsekwencji z pewnych spraw. On konsekwencji nie poniesie żadnych, zatem konsekwencje poniosą jego rodzice niestety ale myślę, że jak oni się dowiedzą jakiego to "hackiera" mają w domu to pozbędą się internetu z domu. Ułatwię Ci kolego nieco sprawę żeby po prostu było ci nieco łatwiej rozegrać tą akcje.

Maksymilian Sem**** zamieszkały w Elblągu. Myślę, że nieco Ci pomogłem i jestem tego zdania, że z syfami trzeba trzymać krótko a najlepiej je wyciskać :) Pozdrawiam.

Polecam zakryć jego dane osobowe i podać je osobie bezpośrednio na pw. Ponieważ rozpowszechnianie danych osobowych bez zgody ów człowieka też podlega pod odpowiedzialność karną.

Opublikowano

Ja tam bym sie nie zdziwił, po tym co odjebali razem z autorem strony Ascarialu.  :P

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale mówisz tu o tym jak próbowałeś udupić adamsa i powrzucałeś jakiś syf w strone, gdzie przy zakładaniu konta przez gracza, jego dane zapisywały się w pliczku na forum?

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...