Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator paysafecard istnieje?

QWATRO32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje generator paysafecard. Znalazłem wiele informacji w tym temacie ale połowa była zawirusowana. Jedni muwią ze on jest a inni ze nie wiec pytam was . :)

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje generator paysafecard. Znalazłem wiele informacji w tym temacie ale połowa była zawirusowana. Jedni muwią ze on jest a inni ze nie wiec pytam was . :)

i wszystko jasne

Opublikowano

Jasne że nie ma, kod psc generowany jest gdy pośrednia firma dokonuje przelewu. Tzn idziesz dajesz 20 zl gosciowi on w taki automacik wbija cos tam i wtedy przelewa kase z konta firmy np. Statoil na konto psc i wtedy generuje sie kod ktory masz na paragonie. Myślisz ze oni by nie przewidzieli ze ktos bd chcial ich oszukac

Cześć...

Opublikowano

Nie wiem od kogo to słyszałeś. Nie wiem też, kto tak 'muwi', ale powiem Ci jedno, tak od siebie - nie, takiego generatora nie ma.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

numery tworzone są pseudolosowo i od razu zapisywane w systemie jako aktywne z doładowaniem. czyli nie istnieje praktycznie możliwość trafienia działającego kodu z ważnym doładowaniem w tym czasie

chyba trzeba mieć cholerne szczęście by akurat trafić na kod z ważną data użycia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...