Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam już bana mam teraz czekam na wykaz zbanowanych  , ciekawe ilu wypadło z gry :) i wykres z wzmożoną aktywnością rejestracji od dnia 6 stycznia:) założę się że 70% graczy zbanowanych założy nowe konta

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

K***A, DOPIERO TERAZ SIĘ DOWIADUJE O BANACH, ŻE OD 6 STYCZNIA TRWA... A DZISIAJ GRAŁEM NA L#, WCZORAJ I PRZEDWCZORAJ. BANA NIE MAM, ALE NW CZY BEDZIE.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No nic kuhwa :/ Też wyłapałem perma, pozdro dla wszystkich graczy którzy używali wspomagaczy zróbmy na złość Rito zakładamy nowe konta i lecimy :D

Opublikowano

Trzeba jakiś środek na nieśmiertelność wymyślec i napiepszac w lola za 200 lat.

Chociaz wystarczy antyban.exe i blackfedder.exe i  można grać

668421422290643422464.png

Opublikowano

lel ja ostatnie 1,5 miesiąca nie grałem w lola, tydzień temu znowu ściągnąłem i po 2/3 mecze dziennie na L#

skrypty: Lightning Ryze, xSaliceReligionAIO, evadee, AttackDraver, tracker, recalltracker, marksman, zed-is-back, yasuosharpv2 xerath, syndra i kilka innych

Rezultat: BRAK BANA

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Trzeba jakiś środek na nieśmiertelność wymyślec i napiepszac w lola za 200 lat.

Chociaz wystarczy antyban.exe i blackfedder.exe i  można grać

Ja dam moim pra-pra wnukom konto B)

Bedzie to pamiatka w mojej rodzinie.

Takie konto... Huh. Za te 200 lat nikt u mnie nie bedzie miec takiego konta jak mialem.

///

w/e nie kupuje komputera, wydaje cala kase na konto jakies z*******e, zmieniam nick i cisne dalej B)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

lel ja ostatnie 1,5 miesiąca nie grałem w lola, tydzień temu znowu ściągnąłem i po 2/3 mecze dziennie na L#

skrypty: Lightning Ryze, xSaliceReligionAIO, evadee, AttackDraver, tracker, recalltracker, marksman, zed-is-back, yasuosharpv2 i kilka innych

Rezultat: BRAK BANA

Ciekawe o co tutaj chodzi,na joduskame pisze, że bany zostały dane nie za l# ale ponoć za volibota itp za botowanie kont

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ciekawe o co tutaj chodzi,na joduskame pisze, że bany zostały dane nie za l# ale ponoć za volibota itp za botowanie kont

Ja pare miech temu uzywalem fulcruma potem volibota/arama zeby konto wyexpic, ale mojego konta tym nie ruszalem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja dam moim pra-pra wnukom konto B)

Bedzie to pamiatka w mojej rodzinie.

Takie konto... Huh. Za te 200 lat nikt u mnie nie bedzie miec takiego konta jak mialem.

///

w/e nie kupuje komputera, wydaje cala kase na konto jakies z*******e, zmieniam nick i cisne dalej B)

Ja już kupiłem czyste konto na Wescie jutro kupuje postacie i cisne dalej :D

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Ja grałem ostatnie gry 6 stycznia i boję się grać xD Wiadomo cos czy ten ban wave jeszcze trwa? Czy to zwykły ban wave jak każdy dotąd czy rzeczywiście dodali coś w tym patchu do anty cheata? Jeśli ta druga to miejmy nadzieję, że Jodus i reszta obejdą tego anty cheata :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Wszyscy tworzymy 1 lvl i wykańczamy rito exploitami i nie dajemy grac uczciwym graczom

polecą bany ip :P

@topic

może to jakieś konkretne skrypty lub biblioteki były wykrywalne ? albo sprawdzali któregoś dnia np 2 tyg wcześniej gdy jeszcze np ja i kilka osób którym się upiekło nie grali, a postanowili dać bany później żeby cheaterzy się bali :D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...