Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliście pecha i tyle. Mi co grę od 2-3 miesięcy piszą, że już mnie nagrywają frajery bo nie mogą mnie ŻADNYM grabem/hookiem/charmem trafić XDD 

Ogólnie to gracze bardziej płaczą o te Evade niżeli o skrypty do Xeratha itp. 

Ja ciśne na jednym koncie na L# od jakoś sierpnia (bo wtedy na mpc wstawiono go) i nie dostałem bana. Bana dostałem jedynie na smurfy w brązie za exploit ashe lub refund exploit.

Bana za takowy exploit wcześniej też dostałem, ale za to teraz nie dostałem, ale mimo to boje się odpalać l# na main koncie dlatego ide testować na smurfie, dam wam znać co i jak .

­345mulx.jpg

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja też na żadnym koncie nie dostałem a mam ich 3... na każdym codziennie przynajmniej jeden mecz cisnę...

ja czekam, aż jakieś konkretne oświadczenie będzie przez co to się stało :P w d***e mam te spekulacje ale nie chce ryzykować bo mam stale ip, czyli zapewne jak na smurfie mnie jebną to wszystkie inne polecą.

x

Opublikowano

ja też na żadnym koncie nie dostałem a mam ich 3... na każdym codziennie przynajmniej jeden mecz cisnę...

ja czekam, aż jakieś konkretne oświadczenie będzie przez co to się stało :P w d***e mam te spekulacje ale nie chce ryzykować bo mam stale ip, czyli zapewne jak na smurfie mnie jebną to wszystkie inne polecą.

Riot nie banuje na ip, używałem exploita wczesniej na innym koncie, dostałem tam perma już dawno a na swoim nie mam nadal.

­345mulx.jpg

Opublikowano

a riot nie banuje konta ? czy już na IP lecą ?

Opublikowano

nie wiem czy banuje na ip, coś mi się obiło o uszy że jak ktoś dostawał bana to wszystkie konta leciały ale mogę się mylić.

@Angred skoro tak mówisz to może się skusze na najgorszym smurfie na jakiś meczyk ::P

x

Opublikowano

nie wiem czy banuje na ip, coś mi się obiło o uszy że jak ktoś dostawał bana to wszystkie konta leciały ale mogę się mylić.

@Angred skoro tak mówisz to może się skusze na najgorszym smurfie na jakiś meczyk : :P

Jeżeli tak strasznie się boisz to zawsze możesz zmienić Ip i grać pod innym :P

­345mulx.jpg

Opublikowano

@Angred skoro tak mówisz to może się skusze na najgorszym smurfie na jakiś meczyk : :P

Słuchaj jagby koleś dostał bana na IP to wógóle nie mógł by już grać chyba że przez proxy :p

Opublikowano

wątpliwa to dziurawy skrypt i anty cheat .... w grę wchodzi jedynie pkt 3 i 5. ale ze Sharpowcy również polecieli niweluje to prawdopodobieństwo pkt 5. 

co Ci daje dynamiczne ip nie rozumiem Cie, ip nie ma tu nic do rzeczy

Opublikowano

Wczoraj leciałem na skryptach supporta.. I czysto nie ma bana... + Evade + Master Activator, tylko że... podczas jednej gry miałem wyłączone Evade i Master Activator.. Czysto na kontach.. Nie mam bana. :) (nie ogarniam, ale evade i master activator lubi się same wyłączać wtf) A i dzisiaj próbowałem zagrać shaco na skrypcie ChewyMoonShaco iiii.... j*b crash bugsplat próbowałem znowu.. j*b crash bugsplat.. wyłączyłem L# i grałem dalej.. lol

Opublikowano

I bardzo wam tak dobrze cebulaki. Oby was wszystkich wybanowali. Nawet jakby miało zostać 30% graczy to byłoby dużo lepiej bez je***ych cheaterów.

BTW.

Ja mam jeszcze gorzej :)

I to nie za cheaty tylko prywatne zatargi z supportem 

dIh3ipo.png

Opublikowano

I bardzo wam tak dobrze cebulaki. Oby was wszystkich wybanowali. Nawet jakby miało zostać 30% graczy to byłoby dużo lepiej bez jebanych cheaterów.

BTW.

Ja mam jeszcze gorzej :)

I to nie za cheaty tylko prywatne zatargi z supportem 

dIh3ipo.png

xD To nieźle musiałes ich w***ić xD

Opublikowano

hahaahhaha, ja gram sporadycznie na l# a dzisiaj dostałam nawet prezent od riot'u :D<3

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Bany poleciały za bola według mnie bo konta na których grane było na bolu zbanowane, a to jedno z l# nie zbanowane :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bany poleciały za bola według mnie bo konta na których grane było na bolu zbanowane, a to jedno z l# nie zbanowane :)

Grałem na bolu, bana nie mam

hahaahhaha, ja gram sporadycznie na l# a dzisiaj dostałam nawet prezent od riot'u :D<3

Jak można dostać prezent ;o. Jakim trzeba być opanowanym człowiekiem, żeby nigdy w życiu nie dostać bloka na chat.. xD

Evade i marksman nie ma żadnej luki, przejrzałem wszystko w tych skryptach, skrypty wywołujące jak i podskrypty, wszystko napisane raczej tak jak ma być.

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...