Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hotfixy? czyli ? :)

Czyli po większych patchach L# był wyłączony w celu sprawdzenia co ten patch wniósł natomiast niektóre osoby przeklejały pewien plik i L# działał.

­345mulx.jpg

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

używanie BoL'a 5 miesięcy temu - używałem

na początku patcha 4.20 - nie

Volibota - nie

LOLBandit - nie

MK Jogo - używałem

Legendary Client - używałem

L# - używałem

Custom skiny - używałem

Jednak bana do tej pory nie dostałem

Bana dostaliście ponieważ :

Reptilianie i amerykański rząd zobaczyli w was zagrożenie dla przyszłości E-sportu dlatego szpiedzy Reptilian - Iluminaci pobanowali "niebezpiecznych" graczy najpierw LoL a potem cały internetSHx1Uxl.jpg

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

To nie było z automatu. Z automatu dostałem pierwszą zwykłą wiadomość jak każdy kto dostał bana, więc napisałem do nich zapytanie za co ban i wkleiłem co mi odpisali. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

To nie było z automatu. Z automatu dostałem pierwszą zwykłą wiadomość jak każdy kto dostał bana, więc napisałem do nich zapytanie za co ban i wkleiłem co mi odpisali. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem.

Tylko, że na błachostki odpowiada ich "bot" . ;p

­345mulx.jpg

Opublikowano

a kiedy tego bana dostałeś dzisiaj czy wczoraj ? :P

Zapewne wczoraj, bo dzisiaj banów chyba nie było.

Czyli bany były za coś co było robione w listopadzie, co utwierdza w przekonaniu, że można łupać rankedy, a jezeli będzie ban to jest to ban nie za dzisiejszą grę tylko za listopad, bądz wcześniej.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Nie dostaniesz już bana.. Jak dostajesz bana to tylko na konto, nie wszystkie tylko tam gdzie bociłeś.

W twoim wypadku dostaniesz na smurfa jak wpadniesz.. Na maina nie.

Opublikowano

TEZ K***A DOSTALEM

NA ACC POSZLO 900 ZL

I CO

JEBAC TO

WGL BEKA Z CEBULAKOW XDDDDDDDDD

PLACZA NA KONTAMI JAKBY TO WASZE ZYCIE BYLO, JA P******E ;-;

wyje*ane, jedyne czego mi szkoda, to to ze moj "koleszka" od normali aka tworca paczki nie dostal perma

oby dostal, rito pls

szkoda mi 670 rp, na skin dla niego

Opublikowano

Nie byl bym pewien ze za listopad bo wtedy wlasnie ja najbardziej gralem na L# z exploitami a najbardziej widoczny z nich to byl chyba na ulti siona co moza bylo skrecac odrazu tym ultem a nie tak stopniowo co bez exploita

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Wyjebane mam na lola i tak nie grałem od 2-5 mies więc wyje bongo. Lol to strata czasu, bo wolę oglądać jak ktoś gra niż sam nak&&wać. Tak btw. Wolę pograć w AC BF/Unity/Soundpark ....

Na konto nie wydałem ani grosza z czego się cieszę :D Bol 1 mies / L# ogrywanie bobów to była świetna zabawa.

Konto jak konto Jak ktoś lubi cheatować to musi się liczyć z banem I TYLE !.

Pozdro ziomeczki Niech ten dzień będzie z*******y :D

Opublikowano

Ja grałem od kwietnia na BOLu, później w wakacje zmieniłem na L# i bana nie ma :)

Miałem serię na rankedach wszystkie gry w historii kata staty po 15/2, 7 quadr, 2 penty i nic :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

To wszystko calculated ze strony Riotu...

Nowy sezon... Patch... Promocja (!) zeby cziterzy wiecej wydali $ przed banem...

Czysty marketing o_O

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

To wszystko calculated ze strony Riotu...

Nowy sezon... Patch... Promocja (!) zeby cziterzy wiecej wydali $ przed banem...

Czysty marketing o_O

Exp boosty i ip boosty tez na przecenie, żeby cziter szybko wbił 30lvl i kupił postacie. xD

Opublikowano

W ogóle nie czaje tu jednego. Używając L#/BoLa wiadomo, że ma się duże szanse na dostanie bana.. a teraz płaczecie, że j**** riot bo bana dostaliście xD.

Wina jest tylko i wyłącznie wasza. Ja jakoś bana nie dostałem jeszcze nigdy na główne konto za hacki więc nie wiem co wy musieliście robić. Ja nakurwiałem na exploicie Siona (z 10-13 gierek) i kilka na Cassio (z exploitem).

Sam cisnę na L# ale chciałbym żeby kiedyś nie działał żaden hack i okazałoby się, że 90% osób w challengerze to typy co wbiły to na hackach, lel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...