Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cassio ma w sobie exploit, był włączony czy wyłączony?

Zawsze gram na off + legit

Masz mnie za jakiegoś Silverka który zakłada temat jak ,,wyjsc z S5 na L# bo mam trolli Afkow i idiotow ,,?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli używasz polskich znaków, to używaj ich wszędzie a nie w dwóch słowach na zdanie, ponieważ oczy bolą.

Co do samego forum, to to jest forum o grach a nie cheatach, o cheatach jest co najwyżej subforum na którym siedzimy, więc jeżeli wymagasz wypowiedzi elokwentnych od kogoś, to wymagaj tego również od siebie.

Prowokujesz do dyskusji, kłótni a w zasadzie masz tak małe pomięcie jak zwykły Kowalski po skończeniu 6 klasy podstawówki, powtarzając ją 3 razy.

Próbujesz wyimaginować jakieś konkluzje a de facto słabo ci to wychodzi.

Cassio ma w sobie exploit, był włączony czy wyłączony?

bede uzywal tych znaków gdzie mi sie bedzie podobać nie powinno ciebie to obchodzić :) o AC i czitach mam wieksze pojecie niz ty naprawde, zakodziłeś kiedyś jakiegoś czita ? pewnie nie, widziałeś kiedyś src jakiegoś AC? pewnie nie.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Zawsze gram na off + legit

Masz mnie za jakiegoś Silverka który zakłada temat jak ,,wyjsc z S5 na L# bo mam trolli Afkow i idiotow ,,?

W takim razie, może faktycznie byłeś oflagowany.

bede uzywal tych znaków gdzie mi sie bedzie podobać nie powinno ciebie to obchodzić :) o AC i czitach mam wieksze pojecie niz ty naprawde, zakodziłeś kiedyś jakiegoś czita ? pewnie nie, widziałeś kiedyś src jakiegoś AC? pewnie nie.

Przecież nie zaprzeczam temu, jakie ty masz pojęcie na temat cheatów bo w zasadzie, cie nie znam, tylko niestety nie pokazujesz swojego pojęcia na ten temat w swoich wypowiedziach, i próbujesz narzucać innym teorie które mają mało wspólnego z prawdą i są strasznie naciągane. 

­345mulx.jpg

Opublikowano

W takim razie, może faktycznie byłeś oflagowany.

Przecież nie zaprzeczam temu, jakie ty masz pojęcie na temat cheatów bo w zasadzie, cie nie znam, tylko niestety nie pokazujesz swojego pojęcia na ten temat w swoich wypowiedziach, i próbujesz narzucać innym teorie które mają mało wspólnego z prawdą i są strasznie naciągane. 

jak mam ci pokazać moje pojęcie skoro ty nie wykazujesz poziomu i wmawiasz ze jest jakiś "hackshield" albo luka w skrypcie stary XDDDDDDDDDDDD napisałem o flagowaniu graczy i jakoś piszesz teraz wszedzie o tym lul

@1361622928-U485574.pngNidaleeBitch

jedna z niewielu osob ktora w tym momencie propsuje.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

jak mam ci pokazać moje pojęcie skoro ty nie wykazujesz poziomu i wmawiasz ze jest jakiś "hackshield" albo luka w skrypcie stary XDDDDDDDDDDDD

Zadałem ci pytanie, skoro nie ma hack shielda, nie ma żadnej "luki" w skrypcie to w jaki sposób riot banuje? Uważasz, że sprawdza każda osobę pojedynczo ? Nie oszukujmy się, to jest teoria w która 11 latek by nie uwierzył, a może tak jak kolega wyzej napisał siedzi Maniek i zaznacza ptaszkiem osoby do banowania?

Pisząc w każdym swoim poście rzeczy typu "XDDDDDDDDDD" pokazujesz właśnie na jakim wysokim poziomie jest twoja inteligencja.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Zadałem ci pytanie, skoro nie ma hack shielda, nie ma żadnej "luki" w skrypcie to w jaki sposób riot banuje? Uważasz, że sprawdza każda osobę pojedynczo ? Nie oszukujmy się, to jest teoria w która 11 latek by nie uwierzył, a może tak jak kolega wyzej napisał siedzi Maniek i zaznacza ptaszkiem osoby do banowania?

Pisząc w każdym swoim poście rzeczy typu "XDDDDDDDDDD" pokazujesz właśnie na jakim wysokim poziomie jest twoja inteligencja.

za to k***a twoj poziom jest moze wyzszy?

pierdolisz bez sensu o jakis idioctwach jak popierdolony zjebany, serio

@Edit

@1361622928-U485574.pngwhatareyoudoing

wiesz kim jestem? xD tak, to ten idiota co Cie zhejtował "random z 40-ma postami"

Opublikowano

Cały ten temat nadaje się do zamknięcia 450 wypowiedzi o d***e Maryny z tego może 100 Nadaje się do przeczytania. Co jakiś typ który siedzi w Silverze albo w brązie ma do powiedzenia na temat skryptów ? Co on może wiedzieć nich mi ktoś wyjaśni. Co chwile widzę jak jakiś ,,Mundry,, zakłada temat jak ustawić skrypt, a w tym temacie wypowiada się jak jakiś specjalista który ten skrypt napisał. Połowa z tych ludzi nawet nie wie w jaki sposób te skrypty działają, a wypowiadają się w temacie i mówią mi lub innym ludziom czemu dostali bana ... 

Nie mam tu na myśli @1361622928-U485574.pngwhatareyoudoing bo faktycznie twoje wypowiedzi maja jakiś sens i z niektórymi się zgadzam. Ale czemu Administrator Nie zamknie tego tematu w pi@@u ... Chcecie szukać luki w skrypcie ? a szukajcie ... Chcecie prowadzić dochodzenie, a prowadźcie tylko po jakiego wała piszecie mi to na forum ? Każdy z nas grając na skrypcie musiał się z liczyć z banem ... Szczerze to ten hajs który wydałem na ta gre to mi wisi i powiewa ... bo miałem z tego dobra zabawę, a teraz czy mnie zbanowali czy nie wbijam w to.

Zamiast pisać tu teorie spiskowe, jak to teraz rozbieracie te skrypty odróbcie lekcje i wyjdzie wam to na lepsze. Naprawdę

Pozdrawiam Janek i na każdego z nas przyjdzie kiedyś pora :)

Opublikowano

Cały ten temat nadaje się do zamknięcia 450 wypowiedzi o d***e Maryny z tego może 100 Nadaje się do przeczytania. Co jakiś typ który siedzi w Silverze albo w brązie ma do powiedzenia na temat skryptów ? Co on może wiedzieć nich mi ktoś wyjaśni. Co chwile widzę jak jakiś ,,Mundry,, zakłada temat jak ustawić skrypt, a w tym temacie wypowiada się jak jakiś specjalista który ten skrypt napisał. Połowa z tych ludzi nawet nie wie w jaki sposób te skrypty działają, a wypowiadają się w temacie i mówią mi lub innym ludziom czemu dostali bana ... 

Nie mam tu na myśli @1361622928-U485574.pngwhatareyoudoing bo faktycznie twoje wypowiedzi maja jakiś sens i z niektórymi się zgadzam. Ale czemu Administrator Nie zamknie tego tematu w pi@@u ... Chcecie szukać luki w skrypcie ? a szukajcie ... Chcecie prowadzić dochodzenie, a prowadźcie tylko po jakiego wała piszecie mi to na forum ? Każdy z nas grając na skrypcie musiał się z liczyć z banem ... Szczerze to ten hajs który wydałem na ta gre to mi wisi i powiewa ... bo miałem z tego dobra zabawę, a teraz czy nie mnie zbanowali czy nie wbijam w to.

Zamiast pisać tu teorie spiskowe jak to teraz rozbieracie te skrypty odróbcie lekcjie i wyjdzie wam to na lepsze. Naprawdę

Pozdrawiam Janek i na każdego z nas przyjdzie kiedyś pora :)

fajnie że wymieniłeś moj name bo juz chcialem wyzywac heh joke ofc

tego tematu nikt nie zamknie bo, a w sumie nie pisze bo dostane bana xD

zapodaj nick, nie znam twojego poprzedniego nicku ale napisales props odpowiedz to napisałem co mysle :0.

dobra juz wiem o kogo chodzi, nie wiedzialem ze to ty i jakbys to napisal z nicku radi;3 pewnie tez bym zpropsowal.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

fajnie że wymieniłeś moj name bo juz chcialem wyzywac heh joke ofc

tego tematu nikt nie zamknie bo, a w sumie nie pisze bo dostane bana xD

zapodaj nick, nie znam twojego poprzedniego nicku ale napisales props odpowiedz to napisałem co mysle :0.

moj stary nick to "radi ;3" z korwinem na avatarze xD

Opublikowano

To bany za flame bo są tylko na rok. Za wspomagacze typu bol czy l# dają bana na zawsze 100% potwierdzone info.

Nie mogłem dostać bana za Flame na rok bo jeszcze nigdy nie dostałem bana za flame, A po 2 mam już kare za flame jeszcze na 120 meczy wiec nie mogli mi dać kary na kare

Opublikowano

Starczy tego, kto dostał bana ten dostał i tyle. Tematy z wylewem żalu i bólu z powodu otrzymania bana nie powinny mieć tu miejsca, bo robi się śmietnik. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...