Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra, ale jaki? :D

Uzywałam tylko evade, marksman, support, tracker, xsalice, i jakieś tam od deva. nic poza tym. I ban jest na 2 kontach, a jedno było czyste.. Kiedyś używałam volibota, ale na tym koncie, które jest czyste, aby wbić 30.. czegoś nie czaję tu ; d

Opublikowano

Ostatnia gra na L# gdzieś na początku grudnia, nie miałem ochoty na lola coś. Wyszło mi na dobre. ;p Ale znowu wracam do ligi i dalej będę cheatował, proste.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Konto platyna + silver II, gdzie grałem przed chwilą na L# nie mają bana.

konto na eune? być może nie zbanowali kont wszystkim, HEHEHEM też bana nie dostał. Ja nie używałem exploitów ani nic poza evade a bana dostałem.

Opublikowano

Specjalnie założyłem konto i chce wam powiedzieć, że z*********e się ciesze z powodu waszych BANÓW ! :) C**J W DUPE CHEATEROM - pozdrawiam :D

to wypie*dalaj z tego forum raku

qxw0er.jpg

Opublikowano

ekstra wydalem na konto 1000$ lekka lapa zawsze wierzylem w sharpa i bana dostalem no jak to @Marcoly @Mistejk wasz czas pewnie też nadchodzi !!:@!:@:!@:!

@Mistejk juz dostal banana na wszystkie jego konta i smurfy, ale jemu nie zalezy na tej grze, jak mi to mowil gra dla Beki i placzacych polaczkow. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że cieszą się Ci co nie dostali bana a używali L# np wczoraj. Zauważcie że zbanowali nawet ludzi co ostatnio używali czegoś nawet pół roku temu.

Co się odwlecze to nie uciecze :)

imetin_logo.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że cieszą się Ci co nie dostali bana a używali L# np wczoraj. Zauważcie że zbanowali nawet ludzi co ostatnio używali czegoś nawet pół roku temu.

Co się odwlecze to nie uciecze :)

stary ale to bylo moje jedyne zycie ta gierka co ja mam teraz zrobic powiedz mi!!!! co mam grac w jakies strzelany czy cos?

pewnie ta zarazona paczka hehehema wywolala te bany co to ma byc!!

@down

to nie to samo co liga legend

zwontpilem w to forum

Opublikowano

ekstra wydalem na konto 1000$ lekka lapa zawsze wierzylem w sharpa i bana dostalem no jak to @Marcoly @Mistejk wasz czas pewnie też nadchodzi !!:@!:@:!@:!

uzywalem tylko bola i 3 konta czyste hehe

smutno ze dostaliscie bana mordki

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ci co mieli konto na bolu dostali bany. Ja mam bana na koncie 5lvl, a na głównym na którym grałem tylko na L# nie ma bana ;) Nie obwiniałbym L# ;)

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ci co mieli konto na bolu dostali bany. Ja mam bana na koncie 5lvl, a na głównym na którym grałem tylko na L# nie ma bana ;) Nie obwiniałbym L# ;)

Jak wytłumaczysz to, że grając tylko na BoLu na 3 kontach nie mam bana?

Opublikowano

Jak wyjaśnić że grałem na bolu, l# na 4 kontach, żadne nie banned :3 ?

giphy.gif

Opublikowano

nie zemnom te numery dobrze wiemy jak jest, jutro lecimy w noge popykac a teraz koniec tych zarcikuw

@top

zapraszam do dalszej dyskusji bo ludzie ktorzy kozystali codziennie z mostu londynu tez maja bany? :):) :):

@Pallas

widze ze po ostatnich probach pojazdu po mojej osobie ub XDDDDDDDDDDDDD

zwontpilem w to forum

Opublikowano

@up 

Cebulkom szkoda $ na vip BoL-a to teraz tracą konta na które wydali trochę $ na skiny i inne pierdoły :)
Dalej podtrzymuje stanowisko że BoL miażdży L# :)

Opublikowano

@up 

Cebulkom szkoda $ na vip BoL-a to teraz tracą konta na które wydali trochę $ na skiny i inne pierdoły :)

Dalej podtrzymuje stanowisko że BoL miażdży L# :)

Szkoda że konta vip bola też były banowane ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...