Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda to na ścieme. Goście po jednym poście na koncie dziękują, a ci bardziej gadatliwi po 300 postów nie dostali ani jednego klucza. Wiecie co mi to przypomina?

Działa już L#?

-Nie, wyszedł nowy patch, aktualizacja w piątek.

-Tak działa, już dzisiaj diamencik wpada.

...

Opublikowano

Wygląda to na ścieme. Goście po jednym poście na koncie dziękują, a ci bardziej gadatliwi po 300 postów nie dostali ani jednego klucza. Wiecie co mi to przypomina?

Działa już L#?

-Nie, wyszedł nowy patch, aktualizacja w piątek.

-Tak działa, już dzisiaj diamencik wpada.

...

to zapewne tematy zostałyby pozamykane. Taki co ma 300 postów raczej zgłosi wyłudzanie maila. Zreszta sam mail mało da cieżko złamać hasło chyba, że słownikowe lipne jakieś. Poczekam jak dostane postaram się wrzucić tutaj ss'a.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

On nie rozdaje zaproszeń. Wiem bo prosiłem go bo chciałem dla kumpla. To jest ściema po to żeby wbić "Thanks" i tyle

Opublikowano

Dzięki za info wiem, że prosiłeś o inva bo widzialem email szurekpros jakos tak, przynajmniej się wyjąśniło :D

Opublikowano

Dzięki za info wiem, że prosiłeś o inva bo widzialem email szurekpros jakos tak, przynajmniej się wyjąśniło :D

Bo chciałem zrobić prezent dla MPC forum i dać 10 kont ale i tak rozdałem 7 kont ;) Może będę miał dostawę konto ;) Jak tak to rozdam ;)

Opublikowano

Bo chciałem zrobić prezent dla MPC forum i dać 10 kont ale i tak rozdałem 7 kont ;) Może będę miał dostawę konto ;) Jak tak to rozdam ;)

Ja czekam, moze dostane od kogoś dostęp do forum zawsze sie przyda. 

Opublikowano

Jakby ktoś miał jakiś inv link to proszę o PW. Jakoś się odwdzięczę :)

Np. dam donate i potem pozapraszam wyznaczone osoby.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodawanie za hajs jest nielegalne i karane w obrębie L#.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Mnie ktoś zaprosił na dwa emaile, jak ktoś chce to się dogadajmy na PW.

Kocham Renissance.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, przepraszam, że trochę odkopuję temat, ale czy mógłby mnie ktoś zaprosić do założenia konta, jeżeli jest taka możliwość? Z góry dziękuję i proszę o pw :)

Opublikowano

Witam, przepraszam, że trochę odkopuję temat, ale czy mógłby mnie ktoś zaprosić do założenia konta, jeżeli jest taka możliwość? Z góry dziękuję i proszę o pw :)

L# Loverzy już nie mają możliwości zapraszania. Możesz jedynie kupić od kogoś konto.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...