Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low

kasztan888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha masakra gorzej jak sępy się rzucacie a za chwile low bedzie zmienione jak juz jest na innych serwerach ale jak chcecie to łapcie:

1. Zapalasz bojki

2. Bugujesz Falcona (zeby bil rakietami)

3. Dodajesz do grupy jakies swoje konto lewe odpalone na innej przegladarce i wlatujesz tym kontem do grupowych i stajesz na samym dole wtedy mozesz zamknac przegladarke bo z grupowych cie nei wyloguje (zamykasz przegladarke po to by nie bylo lagow konto musi byc w grupowych i z toba w grupie tylko to wystarczy)

4. Musisz zrobic to co wyzej tylko z jeszcze jednym kontem

5. Jednym z tych dwoch "lewych kont" podlatujesz i biezeesz na target falcona (zeby widziec ile ma HP w grupie) potem spowrotem wracasz na dol i tam juz zostajesz do konca

6. Kiedy zobaczysz ze falcon ma okolo 200tys HP odpalasz venoma 

7. Lecisz w srodek i zbeirasz allieny

8. Kiedy falcon peknie ty puszczasz kamikadze w te allieny i tez pekasz 

DLATEGO FALCONA BUGUJEMY GOLEM Z VONOMEM

nagroda to falcon + alieny czyli uri kredki pd i powazka z tego wszystkiego

DZIEKUJE ZA UWAGE I POCIESZCIE SIE JESZCZE CHWILE ;)

piszesz ze ludzie sa gorsi od sepow ? ja mam jeszcze gorsze zdanie o sobie to forum to jest swojego rodzaju wspolnota w ktorej dzielimy sie jakimis bledami do roznych gier i publikujemy boty itp ... a ty gosciu uwazasz ze jestes cwany i przed zmiana grupowych podasz ludziom buga ktory jest aktywny od kilku miesiecy a wczesniej nie pucowales sie ze go znasz . Na co ty teraz czekasz na wielkie podziekowania od wszystkich dla ciebei czy co ? wgl lepiej bylo nic nie pisac niz pisac w takiej chwili przed zmiana systemu grupowek ....

Opublikowano

piszesz ze ludzie sa gorsi od sepow ? ja mam jeszcze gorsze zdanie o sobie to forum to jest swojego rodzaju wspolnota w ktorej dzielimy sie jakimis bledami do roznych gier i publikujemy boty itp ... a ty gosciu uwazasz ze jestes cwany i przed zmiana grupowych podasz ludziom buga ktory jest aktywny od kilku miesiecy a wczesniej nie pucowales sie ze go znasz . Na co ty teraz czekasz na wielkie podziekowania od wszystkich dla ciebei czy co ? wgl lepiej bylo nic nie pisac niz pisac w takiej chwili przed zmiana systemu grupowek ....

Nie do konca sie z toba zgodze.. Ludzie tutaj nie dzielą sie bugami bo nie chca zeby BP sie o nich dowiedziało.

I bardzo dobrze bo pewnie zostały by naprawione..  Sa bugi do low ktore na 99% pozwola po staremu zrobic to nowe LoW:P tylko za 3 wieksza kase:P

Opublikowano

haha masakra gorzej jak sępy się rzucacie a za chwile low bedzie zmienione jak juz jest na innych serwerach ale jak chcecie to łapcie:

1. Zapalasz bojki

2. Bugujesz Falcona (zeby bil rakietami)

3. Dodajesz do grupy jakies swoje konto lewe odpalone na innej przegladarce i wlatujesz tym kontem do grupowych i stajesz na samym dole wtedy mozesz zamknac przegladarke bo z grupowych cie nei wyloguje (zamykasz przegladarke po to by nie bylo lagow konto musi byc w grupowych i z toba w grupie tylko to wystarczy)

4. Musisz zrobic to co wyzej tylko z jeszcze jednym kontem

5. Jednym z tych dwoch "lewych kont" podlatujesz i biezeesz na target falcona (zeby widziec ile ma HP w grupie) potem spowrotem wracasz na dol i tam juz zostajesz do konca

6. Kiedy zobaczysz ze falcon ma okolo 200tys HP odpalasz venoma 

7. Lecisz w srodek i zbeirasz allieny

8. Kiedy falcon peknie ty puszczasz kamikadze w te allieny i tez pekasz 

DLATEGO FALCONA BUGUJEMY GOLEM Z VONOMEM

nagroda to falcon + alieny czyli uri kredki pd i powazka z tego wszystkiego

DZIEKUJE ZA UWAGE I POCIESZCIE SIE JESZCZE CHWILE ;)

Zapomniałeś napisać że trzeba się głównym kontem naprawić jak te "lewe" konta będą na mapie x1

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

hehe gdzies mam podziekowania jak i twoja wypowiedz :) a czego ty oczekujesz ze wszystkie bugi bedziesz tu miał na bierzaco ? troche powagi gosciu, a co do sepow to chyba w czołowce jestes bo to nie ja po privach wypisuje jak ktos napisze ze cos ma takze pozdro dla ciebie hehe :)

Zapomniałeś napisać że trzeba się głównym kontem naprawić jak te "lewe" konta będą na mapie x1

ale to chyba normalne ze skoro sie peknie to trzeba sie naprawic :)

Opublikowano

hehe gdzies mam podziekowania jak i twoja wypowiedz :) a czego ty oczekujesz ze wszystkie bugi bedziesz tu miał na bierzaco ? troche powagi gosciu, a co do sepow to chyba w czołowce jestes bo to nie ja po privach wypisuje jak ktos napisze ze cos ma takze pozdro dla ciebie hehe :)

ale to chyba normalne ze skoro sie peknie to trzeba sie naprawic :)

Naprawić sie trzeba, ale nie od razu :D Dopiero wtedy jak te flaxiki będa na bazowce

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Nie do konca sie z toba zgodze.. Ludzie tutaj nie dzielą sie bugami bo nie chca zeby BP sie o nich dowiedziało.

I bardzo dobrze bo pewnie zostały by naprawione..  Sa bugi do low ktore na 99% pozwola po staremu zrobic to nowe LoW:P tylko za 3 wieksza kase:P

Taa bo ta strona to jest jedyna na której BP siedzi 24 h i tylko czeka aż ktoś to oficjalnie napisze  xD

Opublikowano

Taa bo ta strona to jest jedyna na której BP siedzi 24 h i tylko czeka aż ktoś to oficjalnie napisze  xD

Nie wiem co robi Bp jak sie nudzi ale mozliwe ze jest tak jak piszesz:P

Na 100 % siedza na Mpc modzi z forum DO.. nawet jeden nie pomyslal zeby nick zmienic;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...