Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Son Korsan

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam chętnych osób do gry o nazwie Son Korsan w którą można grać przez FB jak i ich oficjalną stronę. Jest to gra podobna do seafight z tym wyjątkiem że tutaj nie ma problemów z dojściem do full elity bez wydawania pieniędzy. Codziennie jako bonus otrzymujemy 60 pereł a od 70 jest elitarna armata, dodatkowo zbierając skrzynki bonusowe jesteśmy uzbierać w ciągu godziny na kolejną armatę. 

Do tego licytacje gdzie raz na 24h możemy wylicytować tylko jeden raz dany przedmiot - ma to swoje plusy ponieważ niektóre rzeczy można wylicytować nawet za 1 złoto a armatę elitarną za ok 800 tyś . 

Może już ktoś gra i chce połączyć siły , stworzyć Polski klan ? 

Zapraszam do gry na serwerze globalnym. 

Opublikowano

ok przed chwilą zadziałało ale wczoraj nic nie mogłem zrobić gra mi sie nie ładowała ... 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam grę ! Jak kolega pawelyoy zaznaczył mozna naprawdę szybko zrobić dobry statek. Armata tam kosztuje 70 kryształów, już od 5 logowania mamy gratis 60 diamentów gratis ( diamenty są jak pery na syfajcie)

Dodatkowo zbierając skrzynki przez 45 min jesteśmy w stanie uzbierać na kolejne 2 armaty. Nie mozna zbierać bonów w nieskończoność gdyż jest limit dzienny 300. 

Przyznam ze zacząłem grać w tę grę kilka dni temu i juz mam 50 Armat elitarnych, gram z 3 osobami na podobnym etapie rozwoju.

Serwer Turecki zauważalnie jest tu wiecej graczy niz na globalu. 

• 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...