Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InvadersGodsOfMu| Exp500 | Drop30 | s6 e3 | Start Serwera 20-01-2015

aga3111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra możecie mi coś wytłumaczyc? na kiego grzyba zbiedrac te reny, luck coins itp ? ... skoro wymienilem 36 renow, lucky coinow i dostałem powietrze? totalne nic.

Opublikowano

Dobra możecie mi coś wytłumaczyc? na kiego grzyba zbiedrac te reny, luck coins itp ? ... skoro wymienilem 36 renow, lucky coinow i dostałem powietrze? totalne nic.

Gdybyś oddał w odpowiedniej zakładce to byś coś dostał  

LuckCoins oddaje się w 2 zakładce 

Opublikowano

Administracja psuje serwer za rr 1kk, nic tylko bic lvl, tak to chociaz sie martwiłem czy na resa mi zostanie, jakies utrudnienie było, 5-6 eventów dziennie z super nagrodami (jewel of excelent), powoli zaczyna tu smierdziec kupa. 

Opublikowano

Administracja psuje serwer za rr 1kk, nic tylko bic lvl, tak to chociaz sie martwiłem czy na resa mi zostanie, jakies utrudnienie było, 5-6 eventów dziennie z super nagrodami (jewel of excelent), powoli zaczyna tu smierdziec kupa. 

Jeszcze się taki nie urodził co by  każdemu dogodził ......

cena rr została zmieniona i jest rosnąca 

Robisz eventy źle nie robisz eventów też źle 

nikt nikogo kajdanami tu nie trzyma jak ci śmierdzi radze zmienić pampersa bo pewnie już od tego siedzenia ci przesiąkł 

Opublikowano

Nikt Ci nie każe grać :D 

To był jeden z eventów gdzie nagrodą jest exe. To prawda było po 4-5 eventów ale o skille dla postaci :) I rozdane zostało 4x Death Stab i 1x Gigatnig storm.

Nie dostałeś nagrody i płaczesz na mpc

Pozdrawiam Bakacz

Opublikowano

powiem tak ...serwer dobry , troche ciezko , dobrze .

Nie mam czasu na gre dluzsza, obowiazki w ambasadzie :p

serwer polecam ...dobry :*

Opublikowano

powiem tak ...serwer dobry , troche ciezko , dobrze .

Nie mam czasu na gre dluzsza, obowiazki w ambasadzie :P

serwer polecam ...dobry :*

Cała Administracja dziękuje za docenienie 

Opublikowano

Ogolnie Server jest ok nie ma offow duzo Online, tylko GM'owie a w zasadzie częsc jest bardzo nie ogarnieta, nie potrzebnie wdają sie w dyskusje z jakimis dziecmi na /post smaujac przy tym na caly server, dajecie sie prowokowac jakims dziecią na /post ? toi jest zalosne.. zamiast dac jednemu dc drugiemu dc to klocicie sie z nimi a ponoc to GM ma zawsze racje i chyba tak powinno byc ;)? proponuje zrobic komende post od 1kk mniej spamu bedzie, mniej dzieciakow klocących sie jest TYLE GM'ów na servie to POwinni zrobic z tym porzadek a nie wdawac sie w dyskusje z dzieciakami neo

Opublikowano

Moja obiektywna ocena servera. 

Pliki jakie posiadają to Scrackowana wersja z-team Enginew której spokojnie można duppować itemy bez większych problemów. 
Server nie posiada AC(Anty-Cheat), gdzie spokojnie mogę latać sobie na haxach. Gram od początku i nie dostałem bana(czekamna te wsze "Logi"). 

Administracja na serverze za bardzo się poczuwa. 
Wszedłem sobie gdzieś 2-3 godziny temu do gry i widziałem dyskusję Buczoka(??) z Wiśniowym. 
W której Buczok informował, że z Golden Boxów wypada piórko na wingi 3rd, więc zadał pytanieczy zostanie   to usuniętebo rozgrywka staje się bardzo łatwa. 
Zaś administrator zaczął swoją formułkę którą widzę już drugi dzień. 

1. Nie podoba się, to nie graj. 
2. Postaw własny server. 
3. Bana chcesz? 
4. Obiecuje, że jutro sobie nie pograsz. 

I na końcu zaczął go obrażać i nazwał go "debilem". - Choćmoim zdaniem Buczok nic złego nie zrobił. Ale "To ich serwer", "Nie podoba się, to nie graj". 

Jeżeli chodzi o ilość GMów zmniejszyłbym ich do 2-3(więcej nie potrzebabo sieją tylko ferment w grze). 

Większych zastrzeżeń do serwera nie mam. 

MOJA OGÓLNA OCENA 4/10 

Pozdrawiam, 
​The Allien 

Opublikowano

Moja obiektywna ocena servera. 

Pliki jakie posiadają to Scrackowana wersja z-team Enginew której spokojnie można duppować itemy bez większych problemów. 

Server nie posiada AC(Anty-Cheat), gdzie spokojnie mogę latać sobie na haxach. Gram od początku i nie dostałem bana(czekamna te wsze "Logi"). 

Administracja na serverze za bardzo się poczuwa. 

Wszedłem sobie gdzieś 2-3 godziny temu do gry i widziałem dyskusję Buczoka(??) z Wiśniowym. 

W której Buczok informował, że z Golden Boxów wypada piórko na wingi 3rd, więc zadał pytanieczy zostanie   to usuniętebo rozgrywka staje się bardzo łatwa. 

Zaś administrator zaczął swoją formułkę którą widzę już drugi dzień. 

1. Nie podoba się, to nie graj. 

2. Postaw własny server. 

3. Bana chcesz? 

4. Obiecuje, że jutro sobie nie pograsz. 

I na końcu zaczął go obrażać i nazwał go "debilem". - Choćmoim zdaniem Buczok nic złego nie zrobił. Ale "To ich serwer", "Nie podoba się, to nie graj". 

Jeżeli chodzi o ilość GMów zmniejszyłbym ich do 2-3(więcej nie potrzebabo sieją tylko ferment w grze). 

Większych zastrzeżeń do serwera nie mam. 

MOJA OGÓLNA OCENA 4/10 

Pozdrawiam, 

​The Allien 

Logi sprawdzane są ciągle .. Jeżeli ktoś przekroczy daną ilość pakietów zostaje sprawdzany a następnie banowany. Można śmiało sprawdzić w Ostrzeżen iach na forum kto dostał bana itp.

Latałeś na czitach. Dlatego dostałeś bana. :) 

Dziękuje , pozdrawiam

Opublikowano

Logi sprawdzane są ciągle .. Jeżeli ktoś przekroczy daną ilość pakietów zostaje sprawdzany a następnie banowany. Można śmiało sprawdzić w Ostrzeżen iach na forum kto dostał bana itp.

Latałeś na czitach. Dlatego dostałeś bana. :)

Dziękuje , pozdrawiam

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?

O! Zapomniałem, jesteś jednym z GMów.

Opublikowano

nic dodać nic ująć  jak na każdym servie znajdzie się gildia pajaców co zabijają słabszych  ehhh pozdro dla Lamusów z H4PPY  dzieciarnia ferie ma i nie wychodzi z domu   haha  

ogólnie fajnie się gra  

jak i w grze tak i na forum pokazują swój wiek i inteligencje 

Narty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...