Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

post-1240250-0-96804000-1421594687.png

Jesteśmy serwerem Easy - Survival.

Istniejemy od lutego 2014 roku.

Mamy za sobą 12 edycji, 

wspaniałej zabawy.

IP: xtopcraft.ench.pl

TS: topcraft.tsdns.pl

Strona: xtopcraft.cba.pl

Sklep: xtopcraft.com.pl

post-1240250-0-88178300-1421595355.png

- Stabilność

- Administracja pomagająca w każdym momencie.

- Często organizowane konkursy i eventy.

- Spora ilość graczy.

- System gildii i graczy na stronie i TAB.

post-1240250-0-68179000-1421595732.png

Nie jesteśmy serwer, który powstał niedawno.

Jesteśmy online przez prawie rok.

Cechy naszego serwera dostały podane powyżej.

Autorskie pluginy takie jak:

- CraftTraki

- TurboDrop

- Random Teleport

- MOTD

- Craftingi

post-1240250-0-50613300-1421595921.png

- znajomi123 [HQ]

- Joggal [Admin]

- TheUfoBossek [Mod]

- Sneaf [Helper]

- EffectPremium [Helper]

- Admiral_Farror [Helper]

- shelly [Helper]

- Ba0 [Helper]

- Schorel [Helper]

- xDamixv2 [Helper]

- Zemsta1337 [Helper]

YouTube.com/BoomDroom

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehkm sam byłes na serwerze który mam w sygnaturze ze przerabiasz source pluginow @kukubaczek czyli turbodrop crafttraki, teleport jest Z toolsow tirexa a drop tez od Tirexa, serwer jest dla Hajsu administracja nieogary, a ty go reklamujesz i bez cb by padł . Niestety niektórzy chcą wyrazić swoją opinie NIE HEJT.twój nick to znajomi123

Opublikowano

Heheheh... właściciel ma jakiś kiczowaty nick. Grałem u was i jest zbyt nudno, szybko przestałem tu grać. Do tego posiadacie kradzione i przerabiane pluginy, nieprawdaż?

Nie polecam, dobranoc.

Opublikowano

Serwer posiada "autorskie" plugin(y). Jedyny plugin który na tym g*wnie jest autorski to na komendę /autor, która pokazuje kontakt do autora tej komendy! POZDRAWIAM! Każdy to napisze z wykorzystaniem pierwszego, lepszego poradnika.

Plugin posiada pluginy, które są na necie z usuniętym autorem. 

Autorskie pluginy takie jak:

- CraftTraki

- TurboDrop

- Random Teleport

- MOTD

- Craftingi

CraftTraki moje, TurboDrop mój, MOTD - MOTDmanager, RandomTeleport - przerobiony RandomTeleportButton, Craftingi - pewnie z funny guilds czy cuś.

501871421681463399124.png
Screenshot wykonany na serwerze HiPLAY.pl
413031421681768399124.png
A to historia konwersacji na Skype ;)

Jak możecie zobaczyć na powyższym zdjęciu serwer robiony tylko i wyłącznie dla pieniędzy.

[KUKU] pisac nie potrafi to mi kradnie pluginy

[bOOM] Teraz przerabiam turbo drop <3

[bOOM] Juz 50 zl mam z twoich pl ;D

Poszukam jeszcze logów z mojego serwera, w których właściciel tego serwera (znajomi123) pisał, że przerabiał pluginy i że dużo kasy z nich zarobił.

Myślę, że przekonałem Was do tego, że serwer jest tylko dla kasy zdobywanej w dodatku nie legalnie.

Pozdrawiam,
Kukubaczek.

PS: Serwer tylko dla kasy, faworyzacja gildii, itemy z GM'a ... 

Opublikowano

Tak jak @kukubaczek

Kradną pluginy

Serwer dla hajsu

I jeszcze odemnie 

Administracja -10 dostałem bana i jaki powód "nie ladnie" i teraz trzeba się domyślić za co to jest ban...

Ja dostałem bana z powodem "pa" : > 

- 50 do administracji.

Dziwię się, że w ogóle ktoś tam gra! Serwer ma same nie legalne pluginy i jest tylko dla kasy! 

Opublikowano

Serwer posiada "autorskie" plugin(y). Jedyny plugin który na tym g*wnie jest autorski to na komendę /autor, która pokazuje kontakt do autora tej komendy! POZDRAWIAM! Każdy to napisze z wykorzystaniem pierwszego, lepszego poradnika.

Plugin posiada pluginy, które są na necie z usuniętym autorem. 

CraftTraki moje, TurboDrop mój, MOTD - MOTDmanager, RandomTeleport - przerobiony RandomTeleportButton, Craftingi - pewnie z funny guilds czy cuś.

501871421681463399124.png

Screenshot wykonany na serwerze HiPLAY.pl

413031421681768399124.png

A to historia konwersacji na Skype ;)

Jak możecie zobaczyć na powyższym zdjęciu serwer robiony tylko i wyłącznie dla pieniędzy.

Poszukam jeszcze logów z mojego serwera, w których właściciel tego serwera (znajomi123) pisał, że przerabiał pluginy i że dużo kasy z nich zarobił.

Myślę, że przekonałem Was do tego, że serwer jest tylko dla kasy zdobywanej w dodatku nie legalnie.

Pozdrawiam,

Kukubaczek.

PS: Serwer tylko dla kasy, faworyzacja gildii, itemy z GM'a ... 

Po 1: Jakies 3 tygodnie temu napisałem na swoim skype wiadomosc masową. Było w niej zawarte następujące zdanie: "Dodalismy CraftTraki i TurboDrop". I teraz pierwsze pytanie do cb: Czy ty widzisz w tym podszywanie się, bo tak mnie to bardzo zastanawia? Po paru minutach zacząłes ostro mnie obrażać i krytykować na skype (Potem dam screena), że podobno kradnę ci pluginy, ze zgłosisz mnie do enderchestu, że mi zablokują serwer, (Poza tym potem mi jeszcze groziłeś). Ok, kolejne pytanie: Czy ja w jaki kolwiek podszyłem się pod cb? Napisałem, że to są moje pluginy? Było tak? Bo mnie się nie wydaje ;)

Szczerze mówiąc to zdziwiłem się okropnie, bo wychodzi na to, że ty wypuszczając publiczny plugin, nie pozwalasz go używać na serwerze? Beka co? Porównaj to sb z funnyguilds: Dziku piszę ten pl, dla ludzi, żeby mogli sb z nim robić co chcą. Ty natomiast chyba piszesz to tylko dla sb bo nie pozwalasz robić z nim nic  :D Poza tym, czemu od razu wnioskujesz, że wszystkie pluginy są przerobione? Nie znając mnie piszesz, że nie umiem pisać pluginy tylko "kradne". Niestety muszę cię uswiadomić, że tak nie jest :/

I teraz zagadka: Wejdź na serwer i sprawdz: Czy jakiekolwiek twoje pluginy są użyte na serwerze? Nie, (Uprzedając twoje pytanie: Nie, nie użyłem w żadnym stopniu twojego pl). 

I na koniec: "Serwer tylko pod hajs". Przepraszam wszystkich bardzo, że siedząc często pare - parę nascie godzin na serwerze, chcę mieć z tego przynajmniej te xxx złotych. 

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

To ten gość co występował w Szkole i jest (cytując Donatana) "metroseksualną namiastką gatunku męskiego i formą cioteczno-tranzystorową"? Jeśli tak, to stary, uścinij mi dłoń! zawsze o tym marzyłem! :D

@antywarnełałkę

Serwer do kitu, nastawiony pod hajs i to tak perfindnie! Słabe 1/5 ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

To ten gość co występował w Szkole i jest (cytując Donatana) "metroseksualną namiastką gatunku męskiego i formą cioteczno-tranzystorową"? Jeśli tak, to stary, uścinij mi dłoń! zawsze o tym marzyłem! :D

@antywarnełałkę

Serwer do kitu, nastawiony pod hajs i to tak perfindnie! Słabe 1/5 ;)

Kto to jest donatan? o.O, fajnie jest się nabijać z kogoś w internecie, jedząc pączki, siedząc na kompie cały dzień i nic nie robić prawda? Ja mam dystans do sb i wiem, że piszę to jakaś osoba o IQ poniżej 70. Gdybym chciał wchodzić w dyskusję to mógłbym napisać "Pokaż swoją twarz" itp, ale to bez sensu. I tak skończy się na jednym. 

"Serwer nastawiony pod hajs", jeszcze raz powtórze: Serwer się sam nie opłaci, a to, ze zarabiam pieniądze na nim, siedziąc nie raz po 12 godzin jest zle ? Chyba należy mi się ?

Pozdro ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Kto to jest donatan? o.O, fajnie jest się nabijać z kogoś w internecie, jedząc pączki, siedząc na kompie cały dzień i nic nie robić prawda? Ja mam dystans do sb i wiem, że piszę to jakaś osoba o IQ poniżej 70. Gdybym chciał wchodzić w dyskusję to mógłbym napisać "Pokaż swoją twarz" itp, ale to bez sensu. I tak skończy się na jednym. 

"Serwer nastawiony pod hajs", jeszcze raz powtórze: Serwer się sam nie opłaci, a to, ze zarabiam pieniądze na nim, siedziąc nie raz po 12 godzin jest zle ? Chyba należy mi się ?

Pozdro ;)

Tobie należy się uczyć w Twoim wieku, a nie zarabiać pieniądze. Jutro szkoła, zadanie odrób i się na kartkówki naucz, to lepiej zrobisz, a nie próbujesz się majnkraftowym biznesmenem w wieku 13 lat robić.

PS. nie zapomnij się rozliczyć z tego dochodu, nastoletni biznesmenie, żeby Ci się skarbówka nie dopierdoliła do tyłka. ;)

A, i jeszcze jedno - podszlifuj troszkę wiedzę na temat psychologii. Coś takiego jak dystans do samego siebie nie istnieje, a nawet jeśli by istniało, to Ty w Twoim wieku jeszcze nie wiesz co to jest i jak być zdystansowanym do pewnych sytuacji w życiu. Gimpera się naoglądałeś i myślisz, że błyszczysz? Gdybyś był taki zdystansowany jak to próbujesz udowodnić, to byś nie próbował nawet kłócić się z Eastem i miał wylane, bo jak można przejmować się opinią kogoś, kogo znasz tylko z internetu (lub nawet nie znasz). Taki to Ty zdystansowany jesteś. ;)

#antywarn: serwer 2/10, bo administracja.

12 godzin siedzieć przy klockach, trzeba mieć nieźle nasrane w głowie. Jeszcze 5 lat i wyląduje taki biznesmen majnkraftowy na śmietniku.

Karol, wyślij mi odcinek tego kiczowatego serialu rodem z TVN-u, w sensie "Szkoły", gdzie pan nastoletni biznesmen występuje. Same talenty ma, prowadzenie biznesów w majnkrafcie, aktorstwo - cóż za samorozwój!

Nie zapomnij tylko o kartkówce z przyrody na jutro. :D

­

5465845486.png

Opublikowano

Pozdro ;)

Hahahaha!

@karolek :3 przynajmniej nie kradnie pluginów ... Napisał już wiele na gildie, skyblock, auto logowanie i wiele, wiele więcej. A Twoje największe osiągnięcie to komenda /autor ...

Opublikowano

Po 1: Jakies 3 tygodnie temu napisałem na swoim skype wiadomosc masową. Było w niej zawarte następujące zdanie: "Dodalismy CraftTraki i TurboDrop". I teraz pierwsze pytanie do cb: Czy ty widzisz w tym podszywanie się, bo tak mnie to bardzo zastanawia? Po paru minutach zacząłes ostro mnie obrażać i krytykować na skype (Potem dam screena), że podobno kradnę ci pluginy, ze zgłosisz mnie do enderchestu, że mi zablokują serwer, (Poza tym potem mi jeszcze groziłeś). Ok, kolejne pytanie: Czy ja w jaki kolwiek podszyłem się pod cb? Napisałem, że to są moje pluginy? Było tak? Bo mnie się nie wydaje ;).

Szczerze mówiąc to zdziwiłem się okropnie, bo wychodzi na to, że ty wypuszczając publiczny plugin, nie pozwalasz go używać na serwerze? Beka co? Porównaj to sb z funnyguilds: Dziku piszę ten pl, dla ludzi, żeby mogli sb z nim robić co chcą. Ty natomiast chyba piszesz to tylko dla sb bo nie pozwalasz robić z nim nic :D Poza tym, czemu od razu wnioskujesz, że wszystkie pluginy są przerobione? Nie znając mnie piszesz, że nie umiem pisać pluginy tylko "kradne". Niestety muszę cię uswiadomić, że tak nie jest :/

I teraz zagadka: Wejdź na serwer i sprawdz: Czy jakiekolwiek twoje pluginy są użyte na serwerze? Nie, (Uprzedając twoje pytanie: Nie, nie użyłem w żadnym stopniu twojego pl).

I na koniec: "Serwer tylko pod hajs". Przepraszam wszystkich bardzo, że siedząc często pare - parę nascie godzin na serwerze, chcę mieć z tego przynajmniej te xxx złotych.

Przyznałeś się do tego na moim serwerze i hiplayu :>
Opublikowano

BoomDroom, oh ... a ja Cię subskrybowałem, ale gdy dowiedziałem się że nikczemnie kradniesz, i sprzedajesz cudze pluginy, to po prostu zdębiałem.

Dlatego wyrażę swoją opinię - żryj trawnik.

Mam na dzieje że w przyszłości wylądujesz na śmietnisku albo pod mostem, bo na kradzionych rzeczach daleko nie zajdziesz chłopcze ;)

Nie pozdrawiam.

@AntyWarn

Gówniany serwer, praktycznie nic nie jest tam autorskie, a, przepraszam - /autor. Brawo!

-2/10

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Tobie należy się uczyć w Twoim wieku, a nie zarabiać pieniądze. Jutro szkoła, zadanie odrób i się na kartkówki naucz, to lepiej zrobisz, a nie próbujesz się majnkraftowym biznesmenem w wieku 13 lat robić.

PS. nie zapomnij się rozliczyć z tego dochodu, nastoletni biznesmenie, żeby Ci się skarbówka nie dopierdoliła do tyłka. ;)

A, i jeszcze jedno - podszlifuj troszkę wiedzę na temat psychologii. Coś takiego jak dystans do samego siebie nie istnieje, a nawet jeśli by istniało, to Ty w Twoim wieku jeszcze nie wiesz co to jest i jak być zdystansowanym do pewnych sytuacji w życiu. Gimpera się naoglądałeś i myślisz, że błyszczysz? Gdybyś był taki zdystansowany jak to próbujesz udowodnić, to byś nie próbował nawet kłócić się z Eastem i miał wylane, bo jak można przejmować się opinią kogoś, kogo znasz tylko z internetu (lub nawet nie znasz). Taki to Ty zdystansowany jesteś. ;)

#antywarn: serwer 2/10, bo administracja.

12 godzin siedzieć przy klockach, trzeba mieć nieźle nasrane w głowie. Jeszcze 5 lat i wyląduje taki biznesmen majnkraftowy na śmietniku.

Karol, wyślij mi odcinek tego kiczowatego serialu rodem z TVN-u, w sensie "Szkoły", gdzie pan nastoletni biznesmen występuje. Same talenty ma, prowadzenie biznesów w majnkrafcie, aktorstwo - cóż za samorozwój!

Nie zapomnij tylko o kartkówce z przyrody na jutro. :D

­

Wow! Muszę przyznać, jestes wielkim znawcą! Kompletnie nic o mnie nie wiesz i nie masz pojęcia co robie, kim jestem itp, ale wiesz ile mam lat i kim zostanę w przyszłosci tak? Po prostu mistrz:D

Więc tak, lat mam 16 i szczerze smieszy mnie twoje podejscie do mnie. Taki "wujek dobra rada", muszę się uczyć, kartkóweczka itp. Znając życie masz 18 - 20 lat i myslisz, ze wiesz wszystko? Dobry koles! ;)

"żeby Ci się skarbówka nie dopierdoliła do tyłka", myslisz, ze w jaki sposob zarabiam na serwerze? Założyłem firmę? Myslisz trochę? Nwm czy wiesz, ale wynalezli taki cud tehniki jak strony zajmujące się sms premium, niezle co? A wiedziałes, ze można z nich korzystać? Magia co? o.O

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Jak widać wszyscy są negatywnie nastawieni, nie tylko na tym forum, ale również pod twoimi filmikami.Co raz bardziej się pogrążasz jak gimbus, bo hejtują twój serwerek a ty nie możesz tego znieść.Weź lepiej się z tym pogódź.Tutaj są dowody, że nie tylko my mówimy że twoja ekipa to nieogary i dzieci.PS. @AntiWarn 2/10 hihihi 

PS.2 Mam dowody jak mówisz że twój serwer to gówno XDDDD (sklejka)

Pamiętam dwa lata temu, miałeś 42 subki, filmik w którym płakałeś że ktoś ci się włamał na konto i usunął wszystkie filmiki hahahaah

PS.3 YouTube ci wystarczy, koleżko do zarabiania groszy :D

Już przewiduję że piszesz kolejny pościk.

Hobby Java? Hhaahaha

Opublikowano

Polecam wam w czwórkę złożyć się na dobrego BotNet'a. za 100zł odpaliłbym wam od znajomego 700GB/s na tydzień, padnie i już nie wstanie ... A nie dymacie się słownie.

@topic

Reklama nie bogata ;p

BTW to jest ten topcraft, którego DarkBotami można wywalić :P to ten gdzie gra 200 osób i Maniec jest?

Zresztą 150mb/s już padnie - 30zł  ;p

Opublikowano

Serwer jest lipny. Przerabiane pluginy, do tego autor ma cheaty (gra na nich na filmach i robi ich prezentację), ale na serwerze zabrania ich używać.

Serwer dla kasy.

Pograłem 5 min, i odechciało mi się grać.

Opublikowano

Pozdro ;)

Tak czytam to i czytam. Rzadko mam okazję pisać, że ktoś jest hipokrytą, ale muszę to zrobić. Spójrz na początek - piszesz, że jestem grubasem, który je pączki i siedzi cały dzień na komputerze. Może prawda, może nie - moje życie, mogę sobie nawet codziennie z kolegami do baru iść pogadać, a Tobie rybka do tego. Koniec Twojej wypowiedzi, pokazuje, że chcesz zarobić na czymś nad czym siedzisz czasami po 12 godzin. Czy to nie hipokryzja? Łatwo jest wytykać błędy innemu człowiekowi, który zapewne i tak ma większe doświadczenie życiowe, ale samemu swoich błędów już nie postrzegamy (tak wiem, zalatuje hipokryzją w tym momencie ode mnie, ale cóż). Abstrahując - spędzam czas przed komputerem ponieważ zarabiam w sposób LEGALNY. Jestem samowystarczalny, utrzymuję się sam z tego co robię w internetach, także naprawdę czasami uważaj co i do kogo piszesz w internecie, bo możesz trafić na osobę, która pokona Cię doświadczeniem, na swoim wygórowanym poziomie ;)

Wow! Muszę przyznać, jestes wielkim znawcą! Kompletnie nic o mnie nie wiesz i nie masz pojęcia co robie, kim jestem itp, ale wiesz ile mam lat i kim zostanę w przyszłosci tak? Po prostu mistrz:D

Więc tak, lat mam 16 i szczerze smieszy mnie twoje podejscie do mnie. Taki "wujek dobra rada", muszę się uczyć, kartkóweczka itp. Znając życie masz 18 - 20 lat i myslisz, ze wiesz wszystko? Dobry koles! ;)

"żeby Ci się skarbówka nie dopierdoliła do tyłka", myslisz, ze w jaki sposob zarabiam na serwerze? Założyłem firmę? Myslisz trochę? Nwm czy wiesz, ale wynalezli taki cud tehniki jak strony zajmujące się sms premium, niezle co? A wiedziałes, ze można z nich korzystać? Magia co? o.O

I znów pokazujesz swój poziom... Człowieku, naprawdę dorośnij, bo słuchając opinii o Tobie od ekipy GB naprawdę można umrzeć, ale ze śmiechu. 

Ps. Siedzisz na płatności-online.pl i myślę, że w tym momencie zakończę dyskusję z Tobą. Taka decyzja pokazuje tylko i wyłącznie, jaki głupi jesteś i jakie parcie na hajs masz....

Ps2. Nie każdy operator sms premium odprowadza za nas podatek vat i dochodowy. Poczytaj troszkę, bo smutno będzie, jak Twoi rodzice będą płacić za Twoją głupotę kary pieniężne liczone w tysiącach. Wtedy to Ci nawet marne 30zł/dzień nie pomoże za bycie statystą w Szkole ;)

Pozdrawiam i czekam na opinię @Risen. bo to seksiak :*

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Polecam wam w czwórkę złożyć się na dobrego BotNet'a. za 100zł odpaliłbym wam od znajomego 700GB/s na tydzień, padnie i już nie wstanie ... A nie dymacie się słownie.

@topic

Reklama nie bogata ;p

BTW to jest ten topcraft, którego DarkBotami można wywalić :P to ten gdzie gra 200 osób i Maniec jest?

Zresztą 150mb/s już padnie - 30zł  ;p

Ciekawi mnie który serwer wypierdalasz DarkBotami, my mamy weryfikacyjny i jak leci to on ale zaraz wstaje.

//EDIT

Jeżeli chodzi o nas (mc.topcraft.pl) to pluginy piszę ja (Maniec);

9y612z9jdq8r.png

Żaden z moich pluginów nie jest napisany profesjonalnie, piszę tak jak potrafię i aby działało tak jak chcę.

A tu efekty;

zng16c474xte.png

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

Opublikowano

Fejkowe te screenshoty :p Od kiedy 25% z 40% to mnie niż połowa na pasku? c;

Opublikowano

Fejkowe te screenshoty :P Od kiedy 25% z 40% to mnie niż połowa na pasku? c;

Ehh co do tych % to taki jest przelicznik na enderchest, i tutaj jeszcze;

5c4k8caaigkp.png

Moderator to usuwa. EHE...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...