Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinem

Chesole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam dość wkurzający problem. Kiedyś miałam minecrft by zyczu widziałam wszytkie skiny i inni widzieli mój, kiedy przerzuciłam się na Crystal Launchera wszyscy widzą mój skin, a ja nie widze żadnego nawet swojego. Wgrałam dziś też skina do crystal launchera i nadal nic. Nie wiem co robić, pomoże ktoś ? 

Opublikowano

A w panelu ,,Zmień skina" przy nicku a potem w linku do skina kliknęłaś ,,zapisz"? Ja robiłem tak jak tu napisałem i mam skina. Ewentualnie wyłącz Crystal launchera i włącz od nowa.

A jakiej paczki używasz? Ja wybrałem Reis optifine 1.7.2 i mi działa :)

Opublikowano

Teraz są problemy ze zmianą i wyglądem tych skinów i Mojang się tym zajmuję. Napisz z tym problemem do Supportu. 

Opublikowano

Jeśli twój skin nie zmieni się po 24/42 godzinach to musisz ponowić proces albo pisać do supportu.

możesz to zrobić w języku polskim ponieważ ponoć jest tam kobieta z polski

co do twojego problemu to boryka się z nim teraz ok. 70 % zmieniających skin więc nie jesteś sam a takich tematów jest pęczki nawet na mpc, wystarczy poszperać :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...