Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CS GO] Rynek, wymiana, skin za sms

palop2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam takie małe pytanie dotyczące rynku steam, a dokładnie mam go zablokowanego, pisze, że muszę coś kupić, to ok wiem, ale drugi punkt, to to, że zmieniłem ostatnio hasło, faktycznie zmieniłem, ale zmieniłem je już dobre 3 tygodnie temu, ale do dzisiaj to nie znikneło i tu pytaie, czy jak kupię coś tam, to się odblokuje? czy będze mi cały czas pokazywać, że hasło zmienione dopiero było? Drugie pytanie to takie, że np. kupując  skin za sms, mam profil publiczny, i ochronę vac, dłużej niż 15dni, teraz nie wiem czy jak mam zablokowany rynek to taki skin mi przyjdzie? czy dopiero, aż odblokują mi rynek? Wiem, może głupie pytania, ale nie wiem co i jak, musiałem gdzieś o tym zapytać, więc piszę tutaj, czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak aby mieć aktywny rynek musisz coś kupić na steam grę czy klucz do skrzynek i wtedy czekasz 30 dni i masz odblokowany możesz kupować skiny lub sprzedawać.
Z tym twoim drugim pytaniem nie wiem o co chodzi napisz o tym trochę więcej- to z tym hasłem.
Jeżeli kupisz przez sms'a to rynek nie ma z tym nic wspólnego, ponieważ on Ci daje tego skiny w ofercie wymiany (tak chyba jest jak się kupuje przez smsa nie wiem bo nigdy nie kupowałem,  spytaj sie tego co sprzedaje w jaki sposób dostarcza CI tego skina).

Opublikowano

Co do kupna smsem zawsze pisze że czeka sie 10/20 min a tak na serio są to 2/3 dni  xD

Skiny przychodzą w ofercie wymiany :P

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, z tym hasłem to taka sprawa, że zmieniłem hasło do steam jakieś 3tygodnie temu, no i tam piszę żeby odblokować rynek musi minąć 7dni od ostatniej zmiany hasła i to zniknie, a mi mineły już 3 tygodnie i to nie zostało zdjęte jeszcze i nie wiem czego to wina jest. Z tymi  skinami to ok, wiem, że kilka dni, narazie czekam( od czwartku), ale chciałem wiedzieć czy rynek nie jest do tego potrzebny.

Dobra napiasłem do gościa, okazało się że mam zablokowaną opcję wymiany, bo zalogowałem się z innego urządzenia jakoś kilka dni temu, nie wiedziałem, że to wpływa na zablokowanie wymiany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...