Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Spis skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hemciu a mógłbyś zrobić paczke skryptów z najlepszymi skryptami a nie wszystkie najeba** jak kiedyś? :D

I oczywiście jak byś już dawał to w configu bo ktoś się znów przyczepi  że keyloggera wjebał**.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#Updated

Jeżeli macie jakieś pomysły na ulepszenie spisu, to śmiało pisać w temacie, pw lub GG, obojętnie.

352.gifspis najs ahri ma dużo skryptów^^

Dzięki, Akali troche więcej.

352.gif

eSwH2k3.png

Opublikowano

Hemciu a mógłbyś zrobić paczke skryptów z najlepszymi skryptami a nie wszystkie najeba** jak kiedyś? :D

I oczywiście jak byś już dawał to w configu bo ktoś się znów przyczepi  że keyloggera wjebał**.

Jakbym tak zrobił to i tak by mówili że key znajduje się w config.xml  B).

Łatka przyszyta  B).

Nie planuje kontynuować paczki.

Administracja się cieszy.

@Edit

Jak już podawać jakąś stronkę to tą... http://lsharpdb.com/ :D

Btw. HeheM odpowiesz na pytanie? xD

Tu też jest dużo niejasności.

GagongSyndra..

GagonXerath..

Żaden db nie będzie idealny, mój spis także.

DB byłby jedynie zawsze aktualny, gdyby autorzy skryptów mieli obowiązek własnej aktualizacji na takiej stronie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Dobra spx :D Przynajmniej lista jest aktualizowana co zawsze pomaga. Bez tego musiał bym szukać skryptów i jeszcze szukać który lepszy.

THX WIELKIE

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Co robia te dwa skrypty, bo nie rozumiem z opisu.FixedToasterLoader.exe Spowalnia nasze ładowanie się o ~10minut.   Chodzi o ladowanie w loading screen? - Tak

Adopted.exe - Skrypt który umożliwia nam spamowanie w grze na chacie "All".   A to jest od czego? mozemy bez chat bana spamowac na all?

Oba skrypty outdated.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Skryptu typu D-Elise działają już. Sam używam elise i ezreala

Dzięki za informację, skrypty napisane przez Diabaths'a, zostały zaktualizowane przez DZ191.

@Edit

A beda updatowane? bo ten toaster loading wydaje sie byc swietny :3

@BrainOnly

https://github.com/Bumek662/LeagueSharp

Możesz sprawdzić czy działa.

@.Bumek662.

eSwH2k3.png

Opublikowano

W swojej paczce już raz umieścił keylogera , więc nie wiem czemu nadal pobieracie od niego to gówno.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Podpiąłem, mam nadzieję, że tym razem nie zamierzasz bawić się w hakera z mistejkiem.

Opublikowano

Podpiąłem, mam nadzieję, że tym razem nie zamierzasz bawić się w hakera z mistejkiem.

Nic z tych rzeczy, dziękuje za drugą szansę.

eSwH2k3.png

Opublikowano

#Updated

Jeżeli macie jakieś pomysły na ulepszenie spisu, to śmiało pisać w temacie, pw lub GG, obojętnie.

Nie wiem jak reszta z was, gdyż raczej niewiele osób dzieli się swoimi przeżyciami z cheatowania, ja na przykład nie znoszę "Orbwalkingu", dobrze mi się gra gdy steruje sam prawym przyciskiem, może to kwestia przyzwyczajenia. Niektóre skrypty wykorzystują orbwalking do robienia combo czy harasowania, a w innych (i tylko z tych korzystam) ustawia się osobne klawisze, które same mi nie łażą postacią - to mnie strasznie denerwuje. Teraz co do pomysłów, to jeśli są tam gdzieś też takie marudy jak ja, to może dobrze by było dodać przy skrypcie które rozwiązanie wykorzystuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...