Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie - a blokada?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio miałem zablokowaną wymianę bo wcześniej miałem wyłączony steam guard. Dzisiaj chciałem pierwszy raz obstawić skiny i gdy bot mnie przekierował do wymiany, w nowej karcie miałem konto steam, ale dostałem blokadę na 7 dni z powodu pierwszego logowania z tego urządzenia.

Pytanie do was. Czy da się to jakoś obejść? Najlepiej jak by się dało tą wymianę z botem przeprowadzić w aplikacji steam.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Witam. Ostatnio miałem zablokowaną wymianę bo wcześniej miałem wyłączony steam guard. Dzisiaj chciałem pierwszy raz obstawić skiny i gdy bot mnie przekierował do wymiany, w nowej karcie miałem konto steam, ale dostałem blokadę na 7 dni z powodu pierwszego logowania z tego urządzenia.

Pytanie do was. Czy da się to jakoś obejść? Najlepiej jak by się dało tą wymianę z botem przeprowadzić w aplikacji steam.

Z góry dzięki ;)

Ta, normalnie bot ci przesyła ofertę na steam

Opublikowano

Ljx, nie. Blokada nie jest na całe konto, przez aplikację normalnie wymiana działa. Bardziej mi chodzi o to czy da się tą wymianę z botem zrobić przez aplikację steam zainstalowaną w systemie.

@Edit

Dobra. Już sobie poradziłem. Wystarczyło wejść tym linkiem od wymiany w aplikacji steama :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...