Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lasery

Kontury czołgów

Auto gaśnica i naprawa

Przeładowanie nad czołgiem

Skiny gdzie walić

Tekstury 2/5/10%itp

Smugi

Tundra

Gdzie rozwalane są obiekty na mapie

żeby automatycznie aktywowało misje

Narazie tyle wymyśliłem

Opublikowano

lasery

Kontury czołgów

Auto gaśnica i naprawa

Przeładowanie nad czołgiem

Skiny gdzie walić

Tekstury 2/5/10%itp

Smugi

Tundra

Gdzie rozwalane są obiekty na mapie

Narazie tyle wymyśliłem

lasery

Kontury czołgów - X-Ray

Auto gaśnica i naprawa - Scripted Fire Extinguisher, naprawa gąsienic

Przeładowanie nad czołgiem - OTM Reload

Skiny gdzie walić - KoreanRandom, GoHa RU

Tekstury 2/5/10%itp

Smugi - Tracers

Tundra

Gdzie rozwalane są obiekty na mapie - Destroyed objects on minimap

Co znajdę to wstawię.

Opublikowano

Michał418

Masz może jakiś mod pokroju "EasyTundra" w którym mogę przy pomocy jednego klawisza wyłączyć całą roślinność w grze ? i szukałbym też jakiegoś dobrego celownika ;)

z góry dzięki

Opublikowano

Wiesz że połowa z tych modów jest zakazana....?? A więc mogę Cię zgłosić. 

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Owszem wiem. A od czego jest między innymi to forum? Nigdzie nie napisałem, że sam ich używam więc proszę możesz mnie zgłosić żeby mnie sprawdzili :) (brechtam)

Fajne, dorzuć zoom x30 oraz celownik :)

Postaram się wybrać kilka celowników.

takie pytanie

Jak wgrać ten mod ?? GoHa_RU

Wypakowujesz cały folder "vehicles" do folderu res_mods/0.9.6.

Opublikowano

Wiesz, że to forum to tak naprawdę Multiplayer Cheat Forum, a nie żadne community? Ze względów i dawniejsze czasy swietności tego forum to wszystko tu pozostało. Więc jeśli chcesz sobie kogoś złaszać, i myśleć, że dostaniesz aplaus na forum za to, to mylisz się sam oraz pomyliłeś fora chyba. Jeśli cheaty Ci nie pasują, to naprawdę niepowinnieneś tutaj przebywać.

Opublikowano

Fajny zbiór, ale przy następnej aktualizacji mógłbyś wrzucać na zippyshare który nie ma ograniczenia szybkości ściągania? Ściągając takie hit boxy można k..wicy dostać.

F7FwxF8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@michal418

Popieram, świetna chmura, chyba najlepsza z dostępnych na "rynku".

Co do samej listy - jest bardzo dobra, gratuluję i życzę powodzenia w aktualizowaniu jej. 

Mnie osobiście zainteresował mod pokazujący na minimapie, gdzie zostało coś zniszczone - niestety nie działa. Jakieś pomysły jak to naprawić?

Coś o banach:

Support europejskich serwerów ma wywalone na tę grę, sami napisali, że nie ma oficjalnej listy zakazanych modów (nie chce im się jej co chwile aktualizować), więc za co macie dostać bana B), za mody które nawet nie są zakazane? Wspominał (support) tylko coś o tym, że jeśli gracz uważa, że mod daje mu przewagę na innymi graczami, to nie powinien z niego korzystać. 

Wytępić te wszystkie "cheat" mody byłoby bardzo łatwo, wystarczyłaby kontrola klienta gry po stronie użytkownika, bo gdy gra się uruchamia, to wczytywana jest lista wszystkich modów (odpowiada chyba za to plik python). Jak widać nawet tego im się nie chce zrobić :) .

Opublikowano

aktualny sniper mod (mod który usuwa lagi w przybliżaniu celownika) będzie działał na nowej wersji ?(chodzi mi czy będzie go trzeba przerabiać czy zadziała normalnie)

Opublikowano

Mi też nie działa laser, dało by się coś z tym zrobić? A sama paczka może być, chociaż przydało by się jeszcze pare rzeczy do niej dodać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...