Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Spray z ak47

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Uczę się sprayować na każdym dystansie, na dalekim, bliskim i średnim, i mam takie pytanie.

Od którego pocisku zaczynacie obniżać celownik?Ja zaczynam od 3 pocisku, czasami jeszcze mi nie wychodzi, ale dużo ćwiczę i powoli idzie do przodu :D

Niektórzy mają różne zdanie, więc pytam się na forum, jak jest najlepiej :D

Opublikowano

Siema.Uczę się sprayować na każdym dystansie, na dalekim, bliskim i średnim, i mam takie pytanie.

Od którego pocisku zaczynacie obniżać celownik?Ja zaczynam od 3 pocisku, czasami jeszcze mi nie wychodzi, ale dużo ćwiczę i powoli idzie do przodu :D

Niektórzy mają różne zdanie, więc pytam się na forum, jak jest najlepiej :D

od kiedy się spray'uje na dalekie dystanse? silver things ._.

Opublikowano

od kiedy się spray'uje na dalekie dystanse? silver things ._.

Kumpel, legendary eagle, sprayuje na dalekie i jest w stanie strzelić 10 pocisków w 1 punkt.Takie silver things ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dam Ci jedną prostą radę , pierdol wszystkie zasady w obniżaniu celownika , strzelaniu i tak dalej. Z upływem czasu zaczniesz to robić na wyczucie , co doprowadzi do tego ,że strzelanie headów będzie u ciebie normą jak chęć wysrania się czy walenia

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Na dalekie dystanse się oczywiście pestkuje albo puszcza po 2-3 pociski. Oczywiście jeżeli dobrze opanujesz recoil to możesz strzelać full auto z każdej odległości :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...