Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejście Overwatcha - RAGE CHEATING.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metoda jest bardzo prosta.

Jeżeli mamy rangę poniżej orzełka, możemy grać tylko jeden mecz na dzień, tym samym, czitując ile wlezie. Overwatch nie ma wtedy prawa się doczepić.

Jeżeli mamy rangę powyżej orzełka, możemy grać dwa mecze na dzień. "Lepsi" są sprawdzani rzadziej.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Akurat to kolega @Adrjan dobrze mówi. Aby cię sprawdzili trzeba 15-17 reportów.

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ;). Adrjan pisze o BANIE po ok 17 negatywnych opiniach na overwatch ,a Ty piszesz o SPRAWDZENIU w overwatch. Wprowadzasz ludzi w błąd.

Co do tematu to myślę ,że masz rację mniejsza ilość meczy = mniejsza ilość reportów  | mniejsza ilość reportów = mniejsza szansa do trafienia do OW

Opublikowano

tak jest :) tu chodzi o czestotliwosc pojawiania sie reportow, a nie o reporty ogółem, dlatego w overwatchu czesto pojawaiaja sie nieudolni cheaterzy strzelający glowy przez sciane :)

Opublikowano

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ;). Adrjan pisze o BANIE po ok 17 negatywnych opiniach na overwatch ,a Ty piszesz o SPRAWDZENIU w overwatch. Wprowadzasz ludzi w błąd.

Co do tematu to myślę ,że masz rację mniejsza ilość meczy = mniejsza ilość reportów  | mniejsza ilość reportów = mniejsza szansa do trafienia do OW

Przepraszam pomyliłem się po prostu.

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam, czy jak pociśniesz runde na haxie te pierwsza, a potem zagrasz drugą bez haxów a mimo to zaczną Cie reportować bo dobrze CI idzie, to pewnie i tak wyłapiesz bana :D

A co z sytuacja, gdzie dobrze sie ukrywam z WH?

Nie skanuje przez smołki :D / Ściany itp, tylko gram ostrożnie?

c3e3677f25827.png

Opublikowano

TO działa ?nie dostane bana ?

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

TO działa ?nie dostane bana ?

Raczej nie dostaniesz.

Chociaż nie wierzył bym w to na słowo.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

A wie ktoś po jakim czasie od ostatniego cheatowania można wyłapać bana? Jest taka granica?

ja dostalem po 1,5 tygodniu a kolega po 3 miesiącach :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W sumie to nawet mądre, bo trzeba 17 reportów, a graczy jest 9, dobre, dobre. Podoba mi się tok rozumowania autora tego jakże wybitnego tematu.

Opublikowano

W sumie to nawet mądre, bo trzeba 17 reportów, a graczy jest 9, dobre, dobre. Podoba mi się tok rozumowania autora tego jakże wybitnego tematu.

Źle przeczytałeś, trzeba 17 raportów z overwatcha, nie 17 reportów do overwatcha.

Opublikowano

Tremo ale mi chodzi ,że będę grał 1 mecz dziennie na fulla i nie trafie do OV , nie chodzi mi o VAC bo nie się boje bo mam prywatne cheaty

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Codziennie 3 mecze mozna spokojnie na cheatach od 17 raportow na dzien trafiasz dopiero na OV.
Sprawdalem na aimbocie zagralem 4 mecze dostalem 20 raportow i polecial OV, zagralem 3 mecze a 4 zagralem normalnie bez niczego zadnego bana nie wylapalem.
Gram na mainie 3 gry dziennie legit i jest git

Opublikowano

Bo do zbanowania gracza potrzeba 17 głosów z OW.

Wcale nie potrzeba 17 głosów z OW.

Aby demko trafiło do overwatcha potrzeba 17 reportów wciągu 24h. Ilość głosów potrzeba do dostania bana nie jest nikomu znana. Chyba coś słabo przeczytałeś na jakimś angielskim forum ;)

Źle przeczytałeś, trzeba 17 raportów z overwatcha, nie 17 reportów do overwatcha.

Można powiedzieć, że to autor właśnie się pomylił i jest tak jak myślał @DarrthSaxim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...