Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łamanie hasła e-mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam problem zapomniałem hasło do swojego e-maila i potrzebuje jak najszybciej hasło wiem że idzie,tylko jak ma ktoś jakieś pomysły lub umie to bezproblemowo zrobić a i pewnie nie ten dział :D

Opublikowano

Owszem da się złamać hasło, np. sposobem brute force. Oczywiście łamanie czyiś haseł i włamywanie się na konta jest nielegalne, tak dla przypomnienia.

Nigdy tego w sumie nie praktykowałem, dużo kiedyś tylko o tym czytałem i się tym interesowałem. Mogę Cię jedynie naprowadzić bo nie będę odwalał całej brudnej roboty ;x 

Poczytaj sobie o programie THC-Hydra, podajesz tam swój słownik w .txt i bodajże port SMTP itp. a programik sprawdza hasła podane w tym .txt

Jeżeli się nie mylę na niektórych Linuxach, Hydra jest zainstalowana domyślnie.

IXLcQct.png

Opublikowano

@frozeen
Nie, flecista... Flażolecista, zapamietaj xD...

@top
Nie baw się w hackowanie/crackowanie. Postępuj to co ci poczta oferuje w odzyskaniu hasła, ew zadzwoń na ich pomocniczą linie. Podaj to co pamiętasz, jak się uda to się uda, jak nie to trudno.

Obecnie tez zmagam się z paypal'em.. W poniedziałek będę dzwonił do nich.­

Opublikowano

Nie pomagamy hakirom. Jak nie możesz sobie przypomnieć hasła do maila to tam jest taka fajna opcja "przypomnij hasło. Ewentualnie skontaktuj się z obsługą poczty (przez maila).­

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...